- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rhonin
senior tag
válasz
Siffredi #4853 üzenetére
Szerintem max akkor érdemes várnod a 2013asokra ha sok pénzed van és meg tudod fizetni, mert minden bizonnyal drágább lesz nem kicsivel mint a 2012esek.
Bár nem tudom lehet, hogy a 5ös széria is lesz majd olyan jó mint a 2012esből egy 6os. Az árakra lennék már én is kiváncsi.Tényleg mikor jelennek meg hivatalosan ezek a tv-k?
-
Coyote2000
őstag
válasz
Siffredi #4853 üzenetére
Csak akkor nem jó az ambilight, ha berakod a tévét egy zárt helyre. Ha mögötte fal van vagy bútor, főleg ha homogén, akkor nagy az élmény.
Az ambilight nem "figyelemelterelés", ha megszereted, utána hiányozni fog.
Az ember szemét pihenteti, nem kell felkapcsolnod semmilyen lámpát, ha vaksötétben tévézel.
A többi gyártónál egyedül a jogok miatt nem terjedt el, de pl. a Sony csinált már hátulról megvilágított tévét, és a Samsung/LG is gyárt Ambilight-jellegű funkcióval szerelt tévéket de ezeket csakis Koreán belül forgalmazhatja a nemzetközi szerzői jogok miatt (persze ha az iPhonet le merték másolni, akkor ezt miért nem?
)
-
remex
tag
válasz
Siffredi #4853 üzenetére
Először én is 47PFL6007-est vettem (de már akkor is 6887-et akartam), szerintem az is egy kitűnő készülék, de néhány napon belül sikerült becserélnem egy 6887-re, és ez sokkal jobban tetszik.
Ha még belefér a keretbe és be tudsz szerezni egy ilyet, akkor inkább azt vedd meg.
Különösen ha az Ambilight tetszik és szeretnéd élvezni, akkor mindenképpen 6887, mivel a 2 oldalas és 3 oldalas Ambi között óriási a különbség.
És még néhány "apró" különbség a 6007 és 6887 között (bár ezt már korábban is leírtam ebben a topikban):
400 Hz -> 600 Hz,
4 db HDMI - > 5 db HDMI
infrás távitrányító -> rádiós távirányító a hátulján teljes billentyűzettel
Ambilight Spectra 2 (2 oldalas) -> Ambilight Spectra 3 (3 oldalas)
erősebb beépített hangszóró a 6887-ben (bár ez igazából nem volt szempont)
ezüst színű káva és talp (nekem jobban tetszik).De természetesen a 6007 is jó választás.
Üdv. -
rhonin
senior tag
válasz
Siffredi #4849 üzenetére
Szia!
Nekem is 6007es van és ha nagyon akarok akkor talán a menüjébe tudok belekötni me hogy mindig fordítva fogom a távirányítót...
A menü teljesen más alapokon nyugszik. Míg a 5000estől lefelé linux kernel addig a 6ostól már teljesen más a rendszer. Itt a ph-n találsz tesztet az 5507esről aminek komoly problémái voltak a különböző médiafájlok lejátszásával. Én már nagyon sok mindent kipróbáltam és nagyon meg vagyok elégedve.
Aztán itt van még a micro dimming, a 400Hz, a komolyabb hangszórók, az usb felvétel és még sorolhatnánk.
Képminőségben meg össze sem lehet hasonlítani egy 6000est egy 4-5000essel.Az Ambilightban én is kételkedtem addig míg meg nem vettem a tévét és azóta folyamatosan megy...
Itt egy link ahol összehasonlíthatod a két tv tulajdonságait:
[link]
És ha kicsit feljebb görgettek akkor ott a 2013as philips tévék tulajdonságai is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest