- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monya78
veterán
válasz
minilego #28427 üzenetére
Soundbart nem HDMI vagy optikai kábellel szokás összekötni? Szerintem a hangminőség sem butul annyit mintha bt-vel kötnéd össze.
BT-t inkább fej/füllhallgatóval való összekötésre szokták használni.
Ha mindenképp BT kell akkor esetleg egy ilyennel: [link] ez egyszerre két eszközt is támogat...
-
Monya78
veterán
válasz
minilego #28411 üzenetére
Szia! Nekem is ilyen TV-m van
újraindulgatás: Van rajta nagyobb méretű külső hdd? Nekem ha a 2Tb külső HHD rá van dugva akkor vannak problémák, (újraindulás, megfagyás, távirányító kifagyás).Ha csak egy kisebb pendrive van rákötve akkor minden okés.
Bluetooth nincs benne...csak elírták
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
minilego #27372 üzenetére
Én cáfolnám a Saphi lassulást.
Az első ambis tvm,lassan 2 éves,az első Philipsem meg 2,5,igaz hogy nem nálam van,ismerősnél,de semmi panasz rá.Jelenleg is van ilyen rendszerű tvm, tökéletesen működik.
Igaz ez csak egy vélemény,de sztem mások is megerősítik.
Sztem próbáld meg,más márkánál is vannak/lehetnek ugyanígy gondok. -
blakey
titán
válasz
minilego #27119 üzenetére
Erről írok, önmagában a Philipsel és a termékeivel nincs különösebb gond, jó minőségű termékeket csinálnak illetve nem rosszabb a többinél, de firmware hibák vagy sorozat hibák sajnos előfordulhatnak, így a TV-ket mindenképp személyesen érdemes megnézni és ha megfelel akkor meg lehet venni. Magától a Philips TV-től egyáltalán nem kell félni de nagyon körültekintőnek kell lenni minden modell és márka esetében. LG-nél kb. ugyanennyien panaszkodnak a BX sorozatra illetve az elmúlt 1-2 hétben az "X" sorozatra kiadott firmware-re, hasonlóan hozzád, szintén jöttek e leendő vevők és ugyanezt kérdezték, mert volt aki azt írta, hogy az LG sz@r, pedig nem, csak épp elrontották a firmware-t vagy épp gyengére sikerült az adott sorozat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest