- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Tényleg pofás, jó minőségű anyagkból is készül. Sokkal rosszabbra voltam felkészülve. Mondhatnám, hogy profi a kidolgozás. De azért nem mondom, mert egy picit nyöszörög a hátlap, gondolom, hogy az illesztés miatt, de engem nem zavar.
Gyárilag van rajta ideiglenes fólia. Sajnos nekem már lejött a sarkánál kicsit, mert ott van a fólia füle, beleakadt a zsebembe.Az oldalsó gombok kézre esnek. Amíg nem volt a kezemben, addig azt gondolam, hogy zavarni fog a főkapcsoló gomb a hangerőszabályozó gombja alatt. De most már örülök hogy ott van, hiszen azzal keltem életre az alvó képernyőt.
A mikroUSB csatlakozó kicsit szorul. A töltőhöz adtak EU adaptert, mondjuk jeleztem is a webshopnak.Én ezt a fenti geekbuying-os linken lévőt vettem meg, gray-nek, azaz szürkének van írva. De ez egészen sötét szürke. Az 1. hsz.-ben lévő kép az valami világos szürke. Meg van kék hátlappal is.
Kb 2 hete volt 50 USD-ra akciózva ugyanez a telefon. De ezért a pénzért is bőven megéri.Nem tudom, hogy kinek mi a normál használat. 1 SIM van most benne, ez hálózaton van (csak a teszt miatt), Wifi bekapcsolva, kb 10 percet interneteztem vele, így 24 óra alatt 18%-ot merült. Ennek a chipnek 300MHz a legkisebb frekvenciája. Ez alacsonyabb az MTK-val összehasonlítva, ha jól emlékszem. Még igazán nem tudtam letesztelni a telefont, de ha nyüstölöm pl GPS-szel, akkor merül meredeken.
2 normál SIM megy bele és 1 mikroSD kártya.
Geekbuyingtól rootolva érkezett. Kínai aplikáció nem volt rajta. Más webshopoknál néztem, nem mindegyiknél van rootolva.
Kijelzője szép, ha kb szemből nézi az ember, Sajnos nem IPS, pedig azt írták róla a webshopban. Tehát nincs meg a 178°-os betekintési szög, felülről nézve lassan átfordul. Oldalról nézve halványodik. Alulról nézve a a kettő között.
Kinti napsütéses világosban viszont teljes fényerőn is alig látható. De úgy tudom, ez más érintőkijelzős okostelfonoknál is így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 16 / 128GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia /97% akku
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest