- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MD25
csendes tag
Szia! A T27-es ROM gyári és vélhetően az van a telefonodon. (A verziószámban ez T06-osként jelenik meg a beállítások menüben.) Egyébiránt ez a NeedRom.com oldalról letölthető.
A T30-as ROM-ot ne akard telepíteni, mert az a kínai piacra készült... (Ez a phicomm oldalról letölthető, ha a kínai nyelvű oldalt böngészed.)
Magyarán nincs olyan ROM, amit érdemes lenne feltenned. Üdv! -
MD25
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #18 üzenetére
Nekem sima posta mellett (SG post) kb 2 hét alatt megérkezett.
(Geekbuying) -
MD25
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #17 üzenetére
A launcher androidon maga az az alkalmazás, ami lényegében a kezelőfelületet megadja számodra.
Tehát úgy magát a fő kezdő képernyőt és annak tulajdonságait, mint az app launcher felületet.
Minden androidnak rendszernek kell legyen egy launcher alkalmazása, amely a UI számos elemét adja a felhasználónak. A Phicomm az ROM-jaiba saját fejlesztéső launcher-t tett. Ezt külön nem látod sehol, mert az android rendszer része. (A szgépeden meg főleg nem, ott ne keress ilyet.)
Viszont ez az UI felületet generáló/adó alkalmazás, maga a launcher lecserélhető. Van számtalan ingyenes a play store-ban és vannak fizetősek is. APEX, Nova stb, ezek csak a legnépszrűbbek. De a CM-ben pl Trebuchet launcher a neve, sőt immár a google saját google search experience launchere is elérhető és telepíthető play store-ból. Ennek neve talán GEL (google experience launcher) - google search szükséges hozzá.
Szóval ezzel lényegileg könnyen testre szabhatod a telefon bizonyos felületeit, mint a kezdő képernyő, vagy az alkalmazások indítását lehetővé tévő felület.
Amennyiben több launcher-ed (lehet ilyet, mivel ezek is csak alkalmazások) van telepítve, akkor vagy mindig home screene-re való ugrásnál megkérdezi az android, melyik launcher-t indítsa, vagy az alapértelmezettként beállítottat fogja használni...
Üdv!
-
MD25
csendes tag
válasz
Rodzser Mór #11 üzenetére
Kijelző technológiákban kevéssé vagyok otthon, de valóban nem hat IPS-nek.
Illetve én úgy tudom, IPS-ből is több technológia létezik...Egy biztos, nekem sem ez az "első" telefon, szintén más célre vettem. A fő készülékem kijelzője valóban IPS, az fix. Tény, hogy ennek a c230w-nek gyengébb a megjelenítője. De nem olyan rossz ez sem.
Más kérdezte, mennyire gyári a rendszer. Szerintem a T06-os ROM-ban nincs túl sok szemét, a root miatt ki lehet takarítani azt is. Viszont saját Phicomm launcher van, de az ugye lecserélhető...
Amúgy nem tudom, mennyire várt az illető "gyári" droidot. Nyilván nem egy Nexus, de nem is egy "széttolt" samsung vagy sony vagy hasonló rendszer. -
MD25
csendes tag
Sziasztok!
A minap hozzám is megérkezett a 49USD-ért rendelt (kék) akciós geekbuying-os darab.
A ROM-okról annyit, én feltettem a T30-as kódszámút. Ne tegyétek, mert az a kínai belpiacra szánt készülékekhez való rom. Eleve csak kínai és angol nyelv van benne, tele van kínai appok-kal, viszont nincs benne gapps csomag, még play store sem!
A needrom-ról letölthető a T27-es kódnevű csomag, ami azonos a T06-ossal, amivel vélhetően a készüléket kapja valaki, ha Kínán kívülre rendeli. Ez 'nemzetközi' rom, igazi multilanguage, van benne pár alap google app és persze play store. Szerencsére ez a ROM (T06) előre rootolva van, azzal nem kell vesződni!
CWM-et vagy TWRP-t nem találtam még a neten, gyárilag egy 'android recovery' nevű cucc van a készüléken.
Xposed framwork-ot ne akarjatok T06-os ROM-ra rakni, bootloop lesz a vége.
Próbáltam... Úgy kellett visszagányolni a romokat...A neten keringő T06-os rom ADB-n keresztül géppel összekötve telepíthető, míg a T30-as cucc a recovery-n keresztül.
Sokat még nem volt alkalmam tesztelni a készüléket, de alapvetően nem rossz! 12-3eFt-ért szinte tökéletes. Ennyiért kb korrekt mp3 játszót nem kap az ember manapság...
Ha valamire kíváncsiak vagytok, én is igyekszem a jövőben választ adni.
A SOC valóban 8610 és nem 8210.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged