- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple Watch
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
A visszaállítottam a szisztemet menüből. És úgy gondolom/látom, hogy valóban nincs meg a rootoltság.
A rendszer nekem most gyorsabbnak tűnik. Bár még nem néztem meg tüzetesebben, mert még nem töltöttme vissza vissza azokat a programokat, amik döcögtek a telefonon vagy kilépett belőle alkalmazás közben.
Most így frissen 40-45MB üres helyet mutatott a Beállítások/Alkalmazások/Futó -ban. De aztán 2-3 program telepítését követően (böngésző, számológép, antutu) 10-15 MB-ot mutatott. Most per pillanat 20-39 MB-ot, mert hogy folyamatosan változik. Ez lényegesen jobb mint visszaállítás előtti 0-12 MB.A "Beállítások" a 37 MB RAM-ot foglal a futóban. Ha kilépek a beállításokból, akkor vajon ez lemegy 0-ra?
Továbbra is érdekes, hogy az Antutuban a szabad RAM 69 MB-ot mutat. Amúgy ez gondolom a legújabb Antutu 5.6.1-es. Előtte nem ez volt, kicsit más volt a felülete. Ebben nincs a Root-ra vonatkozóban semmi bejegyzés. Az előzőnél volt. Aztán lehet, hogy azért nincs, mert ha nem rootolt a telefon, akkor nem is írja ki azt sem, hogy nem rootolt.
-
Rodzser Mór
senior tag
Nekem a Beállítások/Alkalamzások/Futó -ban mindig 0-12MB között van (mint ahogy ezt már írtam.)
Lehet, hogy nekem is csinálni kéne valamit?Az én telefonom (2magos) rootolt és ha visszaállítom a menüben lévő "Gyári adatok visszaállítása"-val, akkor ez a rootoltságot elveszti?
-
freeapro
senior tag
Ez jó hír. Közben feltettem és is a Karbon-os KitKat-ot, mert egy játék nem ment fel a T30-as verzióval a kevés internal memory miatt (tényleg, 4GB Flash-ből miért csak 7-800MB internal memory marad?).
Picit gyorsabb, picit több a hely, de a közelségérzékelő és a 3G nem megy. A fórumon úgy láttam 3G-t senkinek sem megy... -
Laslie
tag
Mikor lefuttattam az AnTuTu-t, akkor nem próbáltam ki SIM kártyával a telefont.
Sajnos a közelség érzékelő nem jól működik.
Hívás indításakor egyből elsötétül a képernyő, mielőtt még a fülemhez tenném a telefont. Így viszont nem lehet megszakítani a hívást. Alig akart visszajönni. Egyből beállítottam a kisegítő lehetőségeknél, hogy a kikapcsoló gombra szakítsa meg a hívást, így ezzel áthidalható ez a probléma. Este ránézek a telefonra, hogy hol tudom kikapcsolni ezt az érzékelőt.
Valahogy Lehet ezt kalibrálni? Ami app-okat találtam a play-ben, egyikkel sem lehetett az érzékenységén állítani. Vagy csak rosszul kerestem rá... -
Rodzser Mór
senior tag
Nekem jó, igaz eddig csak Voip hyívásra használtam a telefont.
Ami viszotn szivat párszor. hogy a telefon alapképernyője elfordul 90 fokkal, miután kilépek egy alkalmazásból, ami fektetve megy. Nem mindegyiknél csinálja. Ilyenkor tehát a "kép" el van fordulva 90 fokkal, de az érintéseket úgy veszi, mintha az eredeti normális helyén lenne. Visszaállítani állóra meg elég macerás. Úgy csinálom, hogy abból a progiból, amiből kifagy a telefon, azt újra elindítom. Nagy kinkeservesen megtaláolom a csempéjét (ugyebár máshova kell érinteni, mint ahol látszik), elindítom. Majd kilépek belőle. Akkor normálisan visszaáll.
-
kocka450
csendes tag
Aljasul kihasználnám, hogy megoldottátok a problémát. Ha rajtam múlott volna sehol sem tartanék, mert ehhez a témához láma vagyok. Akkor ezt a romot így le lehet menteni és én fel tudnám pakolni az én telómra? Ebben tudnátok segíteni? Nekem az eredeti romom sincs meg.
előre is köszönöm
Zoli -
Laslie
tag
Feltettem a recovery-t csináltam backupot, majd feltettem a T27-es rom-ot. Szép is gyors is, de sajnos a kamera miatt (csak az előlapi működik, és nincs vaku) visszatettem az eredetit. (Ez eléggé fontos szempont.)
Szóval, most újra a kiindulási ponton vagyok.
Köszönet pimi50-nek a segítségért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest