- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
válasz
Rodzser Mór #390 üzenetére
Szerintem igen.
Pont a kevés memória miatt fogok másik rom-ot rátenni a gyerek telefonjára.
Az asszony 4 magosán a Karbonn s1 plus 4 magoshoz való romja szépen fut. ~100MB szabad RAM van működés közben. Így nem akad a használat során. -
Laslie
tag
Mikor lefuttattam az AnTuTu-t, akkor nem próbáltam ki SIM kártyával a telefont.
Sajnos a közelség érzékelő nem jól működik.
Hívás indításakor egyből elsötétül a képernyő, mielőtt még a fülemhez tenném a telefont. Így viszont nem lehet megszakítani a hívást. Alig akart visszajönni. Egyből beállítottam a kisegítő lehetőségeknél, hogy a kikapcsoló gombra szakítsa meg a hívást, így ezzel áthidalható ez a probléma. Este ránézek a telefonra, hogy hol tudom kikapcsolni ezt az érzékelőt.
Valahogy Lehet ezt kalibrálni? Ami app-okat találtam a play-ben, egyikkel sem lehetett az érzékenységén állítani. Vagy csak rosszul kerestem rá... -
Laslie
tag
Működik, köszi.
Az eddigi tapasztalatom nekem is pozitív:
- érezhetően gyorsabb a telefon
- a szabad RAM 100-150MB között változik
- működik a kamera (első és a hátsó is)
A párom azt mondta, hogy ha már karácsony előtt ilyen lett volna a telefon, akkor nem kért volna másikat.2 magoshoz létezik 4.4.2-es Android verzió, ami tud magyarul? A lányomnak ugyanis a 2 magos változat van ebből a telefonból, és az eléggé lassú.
-
Laslie
tag
válasz
freeapro #264 üzenetére
Milyen saját boot.img használsz?
Én majd mostanában akarom kigyomlálni a felesleges dolgokat belőle, mert nagyon lassú a telefon.
Egyébként vettem az asszonynak egy Navon Mizu D402-t, mert sokat panaszkodott a telefonra (lassú, a szabad memória 0-50 MB között mozog, nem kapja meg az SMS-ket). Az új telefon paramétereiben megegyezik ezzel a készülékkel, viszont a fele RAM szabad, azonnal reagál az érintésekre. és csak 5e Ft.-al került többe. Ezt a C230W-t meg majd megkapja a fiam. -
Laslie
tag
Sziasztok!
A ti készülékeiteken jó a mikrofon? Alig hallani az asszonyt mikor hívom/ják.
Nem tudtok esetleg olyan tool-ról, mint ami az MTK chipekhez van, hogy meg lehet emelni a mikrofon érzékenységét? (Én nem találtam eddig)
Üdv -
Laslie
tag
Én a ROOT Genius programot használtam. A VRoot-ra trójait jelzett a víruskereső.
-
Laslie
tag
válasz
kocka450 #183 üzenetére
Örülök, hogy sikerült!
Azért lehet lassabb a T27-es rom-nál, mert az szerintem a 2 magos-hoz való, más a kernel. Ezért is nem működött megfelelően a kamera.
Viszont az eredeti verzióhoz képest ez a "könnyített" változat sokkal gyorsabb. Ha kell feltöltöm az eredeti rom-ot a másik mellé, hogy ki tudd próbálni. Letöltöd, felteszed és érezni fogod a különbséget.
Az eredeti rommal alig akart reagálni a telefon. Másodperceket kellet néha várni egy-egy művelet végrehajtására. A "könnyített" változattal ilyen problémám nincs.
Nálam nem akar telepíteni semmilyen programot indítás után. -
Laslie
tag
-
Laslie
tag
Köszi, ez segített. Sikerült vele root-oltatni a készüléket. Legalábbis azt hiszem. Az összes olyan alkalmazást, mely nem kellett sikerült így -ugyan nem eltávolítani, csak - letiltani. Így nem futnak, és gyors lett a teló. Bár jobb lenne, ha el is tudnám ezeket távolítani, de talán így is jó lesz.
-
Laslie
tag
-
Laslie
tag
Feltettem a recovery-t csináltam backupot, majd feltettem a T27-es rom-ot. Szép is gyors is, de sajnos a kamera miatt (csak az előlapi működik, és nincs vaku) visszatettem az eredetit. (Ez eléggé fontos szempont.)
Szóval, most újra a kiindulási ponton vagyok.
Köszönet pimi50-nek a segítségért! -
-
Laslie
tag
Hm...
Hogyan tudom ezt root-olni? Jól sejtem, hogy rá kell töltenem egy másik rom-ot? Elolvastam az előző oldalon a leírásodat, le is töltöttem a rom2.zip-et amiben a T27-es rom van. Elvileg az új rom beírása nem okoz problémát. De előtte szeretnék egy másolatot készíteni az eredetiről vész esetére. Erről viszont nem találtam szájbarágós leírást. Megtennéd, hogy leírod, hogyan tudok másolatot készíteni, és probléma esetén visszatenni? Nem szeretném ha használhatatlan lenne a készülék.
Nem csináltam még ilyet, ezért kérdezek ennyit. -
Laslie
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen telót (4 magosat) az asszonynak. Ma érkezett meg a teló. Első dolgom az (lett) volna, hogy eltávolítom a sok kínai app-ot. De sajnos annyira ragaszkodnak a telóhoz, hogy nem lehet őket eltávolítani. A lányomnak is ilyen (2 magos) telefont hozattam Kínából, és azon simán el tudtam távolítani ezeket.
Hogyan tudom leszedni ezeket az app-okat?
(ROM: C230w_000_4_4_1_0T06_1223)
Üdv
Laslie
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Kerékpársportok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest