- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
Te pedig beküldöd a valós értéket, ami nem 22 EUR. Nem az a lényeg, hogy a dobozon mi van, hanem az, hogy benne. Ha az 40 USD értékű, akkor köszönik szépen, ez lesz:
2015-01-20 07:37
Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve
2015-01-19 07:36
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents22-én kaptam meg, ez pont a 40 USD-s C230W.
-
Rabby
tag
A menet:
- CWM feltétele az itt leírtaknak megfelelően
- belépés recovery módba és ott zip telepítése, mondjuk EZT, én pl a 2.16-ossal csináltam, de annak a linkje már ki tudja merre jár...Mellesleg a CWM-et ha már van fenn másik recovery, akkor fel is teheted szintén ZIP-ként, vagy ahogy én csináltam: a 261-es hosszászólásban belinkelt ROM BAT file-jában a végén lévő recovery file linkjét kicserélte a letöltöttére.
-
Rabby
tag
Feltettem a quadcore-os telóra.
Eddigi tapasztalatok:
- sokkal gyorsabb!!! (végre mint egy telefon),
- hálózatkeresésekkel játszik egy kicsit, nem mindig látom, hogy találna hálót,
- sok rajta az előtelepített felesleges app,
- semelyik említett módszerrel nem sikerült root-olni,
- play áruház semmit nem enged telepíteni,
- van mindkét oldali kamera. -
Rodzser Mór
senior tag
Én nem használom GSM telefonálásra a telefont, csak voip-ra. Persze nem kizárt,hogy átrakom a butatelefonomból a SIM kártyát ebbe. Szóval nincs ilyen tapasztalatom, hogy eldobja-e a hálózatot.
Wifinél csinálta azt párszor, hogy eldobja a jelet. "Connected"-ről átvált valami másra, hogy nem stimmel a jelszó vagy ilyesmi. Most nem tudom visszaidézni. Holott a jelszó rendben van. Ilyenkor újraidítom a telefont.Szeritnem a telefon baja a RAM memória kezelés. Mint azt már írtma, a Beállítások > Futó alkalmazásoknál 0-10MB szabad RAM-ot ír. Antutuban meg a Clean Masterben 40-60 MB szabad Ramot. Néha 100MB-ot is. Ezt a különbséget nem tudom mire vélni.
Jó lenne egy support hozzá forgalmazó vagy gyrátó által. Németeknél szerintem sokat eladtak Phicomm Clue néven. Ott csak kell lenni valami supportnak! Ennek kéne utána járni. -
Laslie
tag
Én a ROOT Genius programot használtam. A VRoot-ra trójait jelzett a víruskereső.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest