- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli81
aktív tag
Én nem lépek ki ha mindenki kilép sose jön majd össze ...... szakaszozom majd leszunk többen és fejlödik mindenki szerintem és lesz század is ha belépnek többen max nem leszünk annyira összeszokva..... Addig a szakaszokban megismerjük egymást jobban
ezt jól leirtam na mindegy csak megértitek ...
-
kugli81
aktív tag
Ezen már túl vagyok régen mindennap ültem elötte most már annyit nem .Persze várom az új dolgokat gyüjtöm a tankokat és várom az is4 felmenjen tier 10 be ..... Megvan az is7 is ,de az is4 sokkal jobb szerintem
.Inkább hétvégén tolom rokonom picit jobban odavan érte és nincs gépe hétvégén jön át és muszáj a tankozás
Most is melozom éppen ö meg nyomja nekem otthon néha jól nyomja néha meg rontja a statom
-
kugli81
aktív tag
-
kugli81
aktív tag
Én úgy vagyok vele nem lépek ki ha nincs is meg a csapat játszom egyedül és ha van időm több akkor ha vannak bent többen majd inditok akár szakaszt is vagy századot .... a garázsban meg áll vagy 11 tank mind elit csak az e75 nem az ..... nem baj szerintem ha nem mindenki profi én se vagyok az játék az egész szerintem annyira nem kell komolyan venni....... amúgy én se tudok mindig játszani mert 3 müszakban melozom
...A másik szerintem igy legalább ha néha néha játszunk is picit megismeri egyik a masikat pl: az egyik kolléga angliából nyomja velünk ott melozik .....
-
kugli81
aktív tag
t8-ba beszállok én is ha ráérek....
-
kugli81
aktív tag
Belépehetek ? IS7,IS4,type 59,gw panther,t50-2,VIB II tiger,Tiger p.....és még 1-2 amim van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest