Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Szép új világ
Tudom, az okostelefon, vagy az okosóra kijelzője is csinál érdekes dolgokat, ha sok víz éri. Marha érdekes menüpontokban szoktam járni az okosórával zuhanyzás közbenInkább leveszem, hiába vízálló.
Alapvető tervezési hiba, hogy egy kilincs vizes környezetben meghülyül. Nem lett volna szabad azt a technológiát használni.
Igen, vannak ezek a kényelmi szolgáltatások, amik egyetlen dolgot megoldanak, de hoznak sok mást.
Nekem egyszerűbb, fizikai kilincs van az oktávban, de kulcs nélküli indítás, és mindíg azon jár az agyam, hogy hol a kulcs.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest