Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
tomcsi23 #6485 üzenetére
Ezzel már én is találkoztam, haver lement Nyíregyházára, egy 3-as golfért 1997-es szép állapotú dízel, fehér.
Mire leértek nem kis utat megtéve Pestről addigra nem td volt az autó és 1993 as az évjárata.
Minek van erre szükség nem tudom, ráadásul nem volt a kocsi alatt küszöb.
Szóval sok a ganéj ember és ha egyszer ezeket kivetné magából ez a társadalomnak csúfolt életközösség akkor lehetne fejlődésről és előrehaladásról beszélni.Ez a saját szoc.véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Házimozi belépő szinten
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Robotporszívók
- Linux haladóknak
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest