Hirdetés
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
- iPhone topik
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Fotók, videók mobillal
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
tibbike01 #217999 üzenetére
Nyilván nem minden márkaszerviz "ilyen", de hogy a számuk (sajnos) szaporodik, az azért a tapasztalatokból sajnos leszürhetö.
Én tavaly írtam a saját "kálváriámról" az akkori Cuprámmal, aminél a németországi Audi/Seat/Cupra márkaszerviz hónapokon át lelkesen cserélgette az alkatrészeket (meg is beszéltük, hogy kb. "ez éri meg nekik fiskálisan/idöben"), mégsem tudtak a probléma végére jutni, azzal (a kizárólag szóbeli, írásba nem kívánták adni) a javaslattal adták vissza közben 2-szer is az autót, hogy "járjak vele, amíg komolyabb tünet nem lesz", ami a végleges diagnózist figyelembe (olaj/benzin keveredés a nagynyomású pumpában) véve nagy eséllyel egy motor-rotty lett volna...
Végül egy "független szerviz" tudta megoldani, aki rászánta a 2-3 napot az alapos diagnózisra, hogy megtalálja a ludast, ami után hibátlan lett újra az autó.
Mellé azért (dashcamen visszanézve) több alkalommal is látszott, hogy a munkalapon lévö 5-6 órányi munkához képest nagyjából a felében volt az autó ténylegesen mühelyben (és az az idö sem tiszta szerelés volt, hanem autó elött ácsorgás/small talk is böségesen).
Számonkérni nyilván "nehéz" lenne, hiszen "jogszerüen nem készíthettem volna a videót róluk"...
Az "alapos próbakör" pedig inkább "joyride" volt, mert annyiban merült ki, hogy kivitték az autót a közeli "autóút"-ra, és ellőtték 210-230km/h-ig párszor.
(Közben volt pár 120km/h-s limites rész az úton, úgyhogy a videót azért biztonságból elraktam, ha jönne levél a zsokéktól 1 éven belül...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Politika
- BestBuy topik
- Star Trek
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Pro WS X570-ACE X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest