Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balupapa
senior tag
válasz FoBCRaistlin #19794 üzenetére
Barmikor a kúton úgyis én nyerek
75vs160 tetszene mi?_-=*WheelWhores*=-_
-
Sandrew
őstag
Versenyezhetnéketek van?
Ismerősnek van egy jó kis 98-as passatja. 1.9Tdi gyárilag 90le. Kicsit meg lett pöckölve a szerkezet. Fékpadon 168Le volt mérve. Nyomatékra már nem emlékszem csak arra, hogy hazafelé utún egy kövér gázadásnál szépen nyomta le a csöveket meg leszakadt a 3. dugattyú a hajtókarrol...300k volt a javítás. Aztán inkább vett egy V6-ost.
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
spanom most ment haza, megmutatta az uj gépsárkányát
2002 fabia 1.4 mpi ezüst metál kissé fapad de patika állapotaztán elvertem az 1.4 dízellel ugy hogy csak pislogott
_-=*WheelWhores*=-_
-
rob210
nagyúr
Most erre írjam azt, hogy nekem nem csak ezt tudja, de ha be van kapcsolva az ablaktörlőm és megállok a piros lámpánál akkor lekapcsol amikor indulok pedig el kezd megint törölni.
(sebesség érzékelő szenzor)Pedig újra mondom ez egy alap szar 97 es francia mindenki álltal utált fos megane.
A hiper szuper (egyébként szeretem a VW-t) német technológia meg full fapad.
Túl van árazva a VW ez tény ezt senki nem bizonyítja be nekem hogy nem.Renault power
-
tomcsi23
veterán
válasz Balupapa #19768 üzenetére
Verném is fejbe, ha magától törölne az ablaktörlő.
Ja, meg kanyarodó ködlámpa? rugdosnám le.k. : milyen összefüggés van a klíma, meg az automatice felmenő ablak között ennyi erővel jó előre a tekerős is, ha van klíma.
Amúgy beállítás, meg riasztó függő is. Sőt, némely funkciót akksicserével el is felejtheti. Ha hómméd történt, lehet a tulaj nem is foglalkozott vele.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
k.
őstag
-
k.
őstag
válasz Sandrew #19781 üzenetére
Nálunk most ilyen nem tudjuk mi lesz következőleg típusu cucc van. Reménykedem, hogy megöröklöm a Polo-t, nagyon a szívemhez nött, kényelmes, első autónak tökéletes.
Anyukámnak az volt a kérése, hogy a köv autója 5 ajtós legyen, de ez az UP eléggé jó, és városba-gyak eddig is 99%ban ott használta- elég jó lenne neki.
A fogyi a dúrva. 5.6 liter a városi adat a 75le-s UP!-nak, a mi polonknak 9
Szóval városba jobb lenne neki, mint ez a Polo. Én max beosztom valahogy a havi meló pénzt vagy ilyenek, de akkor is a poloval tolnám , de tény ami tény, nagyon sokat eszik egy kiskocsihoz képest, és azért 100le ide vagy oda, ha nem szeretném ennyire, nem foglalkoznék ilyen fogyasztású kisautóval. -
Sandrew
őstag
Passat terén külön lehetett motort felszereltséget választani akkor. A highline az a full volt. Bőr,Xenon,soklufi,tempomat stb... Amit pluszba kértünk a 2hátsó függönylégzsák vagy oldallégzsák nem is tudom már. 220Voltos dugó hátul, keréknyomás figyelő, nagyzene, meg még pár apróság.
Előző passatunk 97-es volt. Comfortline 4lufi gyárilag. Abba nem is emlékszem mi volt a külön extra mivel elég törpe voltam akkor
-
k.
őstag
válasz Sandrew #19779 üzenetére
A mienk Comfortline.
Ahogy néztem a dolgokat, gyak elég jó döntés volt.
Igazából 2 lehetőség volt akkor:
75 pacis motor+ Highline felszereltség
100 pacis motor + Comfotline.
A 2. lett, szerintem jobb döntés volt. A kocsi elég erős, 4 lufis-akkor még ugye ez volt a max- el tükrös, ablakos-elöl- első ködlámpák meg ilyenek. Szóval amit 2002ben egy jól felszerelt polo tudhatott.
Volt akkor is ülésfűtéses, bőrkárpitos, stb, de ez igy még most is egy jó kocsi, nekem nem hiányzik a plusz extra.
Itt a 2002es katalógus a kezemben. Gyak a szüleim mindent megrendeltek bele ami utólag kellett, szóval igazából Highline a cucc, a sport ülés kivételével. Az ugyanis csak abban van. Egyéb extrát nem látok itt, amit a mienk ne tudna.Emlékszem mekkora királyság volt-hogy irigyeltek az osztálytársaim érte - a hátsó kartámasz középen. Irtó kényelmes, most is szeretem.
-
k.
őstag
válasz rob210 #19771 üzenetére
Ez ilyen. A bmw is csinált ilyeneket. 3as bömös, fullbőr kárpit, hátsó ajtó kurblis. Nem rendelte meg külön az ember, igy maradt olyan. Kicsit vicces.
Ilyenek a németek egyébként. Úgy gondolják, hogyha akarsz valamit, akkor fizesd meg. És mivel van pénzük meg is fizetik.Balupapa: Igen, töröl egy szépet
-
Sandrew
őstag
-
Balupapa
senior tag
-
Balupapa
senior tag
azt hiszem lehetett kérni, hogy tudaj-e vagy sem és ha rükvercbe teszed akkor lapátol egyet a hátsó ablaktörlővel magától? az enyém pld igen, ez is egy "extra" és akkor még ott van ugye a kanyarodáskor bekapcsolódó ködlámpa illetve a hazakisérő fény is.
gyári riasztóm van bicska kulcsal.[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
k.
őstag
válasz AMD Power #19754 üzenetére
Az orra kevésbé jön be, a háta viszont szerintem szebb mint az UP-é.
Én igy összeraknám a kettőt , up orra, citigo hátaDe ami dúrva, az a fogyasztásuk. 4-5 literes-feltehetően várost adtak meg azért...- városi fogyasztás, a mai benzin árak mellett eléggé jó. Gondolom 50-60ig ezek is jól gyorsulnak, városba az meg elég. Fő autónak ilyet venni pedig elég nagy örültség
3 millából pedig újonnan össze lehet rakatni egy 75 lovas klimás cuccot, szóval elég faja. -
rob210
nagyúr
válasz AMD Power #19754 üzenetére
Nekem ez olyan mint a lupo.
Bár halkan megjegyzem ezeket nem is szépségre hanem funkcióra gyártják.
Anyu beül elmegy a piacra meg elviszi a gyerek ide oda.
Mert kint ugye sok a nő aki háztartásbeli apu jól keres, nem kell neki dolgoznia, de azért annyi nem megy jól, hogy 2 A6-ossal járjanak.
Meg anyu nem is tud vezetni annyiraRenault power
-
AMD Power
titán
válasz FoBCRaistlin #19758 üzenetére
Jó persze én sem... de 2 nap után eladnám.
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz dízelracer #19757 üzenetére
Egyik miatt sem sírnék, ha ingyé' alám tennék
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
AMD Power
titán
válasz dízelracer #19755 üzenetére
Az UP sem lett szép... de ez még annál is jellegtelenebb.
-
AMD Power
titán
Itt a Skoda miniautója, a Citigo
Ennek is nagyon csúf lett a hátulja.
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
Nem szeretnék erről egy 19 éves fiatalemberrel beszélgetni és ez témát kitárgyalni. Ne haragudj!
Mi általában 2-en a párommal szoktunk a kocsiban ülni. Telt ház max évente 1x ha van. Ha még esetleg becsúszik egy gyerek akkor a Golf IV méretei elegendőek még akkor is. De ez persze a jövő zenéje még.
[ Szerkesztve ]
-
k.
őstag
válasz AMD Power #19747 üzenetére
Bocsi a kérdésért, de mennyire vagy tanult ember?
Nyelvvizsga, diploma, stb?
Család segít valamit/segített az elején?
Nem rosszindulatból, csak ezek is nagyon hozzátesznek ahhoz, hogy ki hol tart késöbb. Biztos van naívság bennem, de nem poénból döntöttem el, hogy milyen szinten fogok élni, mi az, ami 10 éven belül nekem elérhető. Egy golf 1-max 2 évesen, pedig max 30 éves koromra az lesz.A golf 4ek nagyon szépek, én is nézegettem egy 2003asat első tütünek, csak igy 1 max 2 embernek nekem felesleges. Aztán kitudja.
Golf 5-el az a baj, hogyha nincs 1.8-2 millád egy szépre, akkor vehetsz egy leharcolt fost, amire a gatyád rámegy.dízelracer:
Persze ez is tény. Mondjuk úgy, hogy már nekiálltam építeni ezt a cuccot. Nem vagyok ebből a szempontból naív, ez is kell.
Max addig, amíg bejuttatnak egy jó helyre.[ Szerkesztve ]
-
dízelracer
őstag
Ez mind szép és jó csak sajnos a valóságban ez nem így működik. Kapcsolatok nélkül semmire sem megy az ember lehet akármilyen végzettsége és adott területen szerzett tapasztalata. A sikeres karrier receptje: ismeretség, kapcsolatok: 75%. Tudás, végzettség, kitartás: 25%.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
-
Balinov
titán
válasz FoBCRaistlin #19738 üzenetére
hamar gumi, Bridgestone A001 4 evszak gumit nezek az A4-re. Valakinek van ezzel tapasztalata?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
k.
őstag
válasz AMD Power #19733 üzenetére
Hát nem is csodálom.
Kvázi a legigényesebb belső tere van a kategóriában, mindenből elég jó-lehet hogy valamiben nem a legjobb, de összhatásilag elég faja-, igazi hosszú távra is faja autó.
Elég csak megnézni egy 97ben gyártott 4es golfot. A belső tere ma szép, a kocsi komfortos, és nem érzed, ha ránézel, hogy 14 éves. És pont ezek a jó típusok. Hogy 10-15 évig még mindig nem hat oldtimernek a kinézete, "meg lehet vele jelenni", kényelmesen elvisz-aból b-be, és a szervíz sem horror. A Golf ezt tudja.Martin Winterkorn vizsgálja az új i30at
Ezalapján a videó alapján pedig elég jó golf 7re számíthatunk. Olyan dolgokba kötött bele, amik sokaknak fel sem tűnnek, de tutira, hogy a következő generációban javitják a golfnál, mert nehogymár ne ők legyenek a legjobbak -
Brae
őstag
válasz tomcsi23 #19723 üzenetére
Pedig 90000 van írva. Nem egy 0-ával többet írtak, mert szerinte ha nem mész 90000-et, akkor elég 6 évenként cserélni Kíváncsi lennék, hogy perelték-e már emiatt a Fauvét. (Igaz védik azzal magukat, hogy "nehéz üzemeltetési körülmények között" gyakrabban kell cserélni és ha már kiviszed az utcára az már "nehéz üzemeltetési körülmény" ) Szóval aki 4-5 évente lecseréli az autóját, annak tök fölösleges a légszűrőcsere
-
Balupapa
senior tag
-
AMD Power
titán
-
Kickass
őstag
válasz FoBCRaistlin #19727 üzenetére
Fulda Carat Exelero vagy Yokohama Parada
-
rob210
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #19729 üzenetére
én a semperitre esküszöm, nekem nagyon bevált, a contit nagyon dicsérik az utóbbi időben egészen jó gumikat gyárt, de az "isten" a bridgestone számomra. egyébként a dunlopot meg az egyik haverom favorizálja. szóval sok márka sok gumi, de nekem a semperit jön be a nedvesség elvezető képességa miatt.
Renault power
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #19729 üzenetére
Jah, még pirelli esetleg, de nincs tapasztalatom.
Ez a micslen a gyári gumija, mèg mindig egész tűrhető, pedig messze van a ragyogása a fénykorához képest.
Conti téliben van, a mintázata nem rossz, de az oldalfala kb híg fos, olyan puha. Biztos a méret miatt is, merthogy kisebb, de egyáltalán nem sportos. Persze egy nyári, meg amúgy sportosnak vélt verzió egy kicsit másabb lehet, de alapjába véve a contit puhább oldalfalúnak mondják. Van egy pözsó 308cc, az ilyennel van szerelve (sportcontract 2), ráadásul 225/45/17, azt szoktam néha tekergetni, de semmi extra. Persze ez nem csak a gumi miatt lehet....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz FoBCRaistlin #19727 üzenetére
Nyáron nyári, télen téli.
Micslennel meg vagyok elégedve, asszem az jön utódnak is. PS3 - hacsak addig ki nem jön egy újabb.
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
Kollégák...ki milyen nyári gumira esküszik?
Premium gumikra gondolok, nem 10K/db kormorán és társai.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
tomcsi23
veterán
Nebassz. 90k már extrém. Nem emlékszem pontosan, hogy van benne az enyém könyvében, talán úgy, hogy 2 olajcsere között elég 1x cserélni (ami ugye 2x15e km). Hát ultrabrutál lenne már az is. Főleg úgy, hogy egy párezer forintos tételről beszélgetünk.
-
tomcsi23
veterán
válasz AMD Power #19716 üzenetére
Néhányan így is tesznek, azoknak mindegy, hogy milyen munkát végeznek a szervizben. 3 éven belül lecserélik, max 4. S még így is jó híre van, hogy márkaszervizben vezetett szervizkönyv.
Egy alkalmat nekem is ki kellett bírnom, hát légszűrőt nem akartak cserélni, mert az nincs felírva a papírra. Oh mondom, mennyit kell elmennie ennek a 3e ft-os alkatrésznek? Hát elmegy az 30-40 ezret is. Aha, köszi.
Persze, nem minden márkaszerviz ilyen, pl Marsuék....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz makaveli666 #19710 üzenetére
ha Te tudnád hogy a porshe-ba hogy szervizelnek
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
AMD Power
titán
válasz makaveli666 #19710 üzenetére
Akkor nincs miért idegeskedned!
-
-
AMD Power
titán
válasz makaveli666 #19708 üzenetére
Ez elég szimpatikus valóban.
-
makaveli666
senior tag
válasz #00809728 #19706 üzenetére
Nem ikariamozok...
AMD: igen annyira nem rossz De azért annyira nem is jó... Amúgy megb.sz az ideg...
Ezt találtam
Nem gyengén jobban felszerelt... dehát ez van ^^ -
AMD Power
titán
válasz makaveli666 #19705 üzenetére
Ugye ugye nem is olyan gyenge az a 75 lovas kis 1.4-s.
-
törölt tag
válasz makaveli666 #19705 üzenetére
Makaveli nagyon ismerős nekem eme név.Véletlenül nem Ikariamozol?
-
makaveli666
senior tag
Nah meg lett véve az autó... vagyis pontosítok, legfoglalózva, jövőhét pénteken megyek érte. Annyi baja volt, hogy törött volt az első lökhárító, és a bal első lámpák... ezt papírokkal tudták igazolni, hogy gyári alkatrészekkel csinálták meg + a futómű be volt mérve, hogy tökéletes... 160 at tudtam vele menni utána elfogyott az út... váltója mint a vaj, a fékek egyszerűen tökéletesek... 1 év garanciát vállalnak a motorra + váltó... Szóval szerintem annyira nem jártam rosszul.
-
Balinov
titán
Udv Sracok,
ujra itt es ismet csak egy kerdes. A4-en kopottasak a gumik elol, hatul. Kovetkezo oszi/teli szezonnak nem ugranek szivesen igy neki, igy hat eldontottem, gumi kell nekem. Bridgestone fele A001 All Weather-t neztem ki 195/65 R15 (91H) vagy 195/60 R15 (88H) meretben. Elobbi 85€/db, utobbi 95€/db ha 4db-ot veszel.
Ajanlott-e ez a tipus irorszagi idojarasra. 30 fok itt sosincs, a 25+ mar hosegnek szamit, ugye adott a sok eso, nedves utak es bizony az utobbi 2 telen rendesen volt 15-20+ centi ho, amivel az itteniek - ugymint sofor, kozutkezelok, nem nagyon tudtak megbirkozni.
Tesztet nem nagyon talaltam rola, talan csak ezt, tulnyomoreszt meg vannak a felhasznalok vele elegedve (angol oldal, tehat gyk. detto ugyanolyan idojarasi iszonyok mellett hasznaljak, mint en tennem), futasteljesitmenyre meg kb 16k merfoldet (22k KM-t) irnak, ami nekem kb 2 ev alatt lenne meg.
Belevagjak, vagy inkabb valasszak mast? Mondjuk innet, mert ez nincs messze melohelytol.
Koszi minden tippet, infot
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balupapa
senior tag
jah, tegnap sikeresen lelopták a 4 aluminium krómos vw jeles szelep sapimat
_-=*WheelWhores*=-_
-
Balupapa
senior tag
válasz AMD Power #19700 üzenetére
"Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas felsorolás következik (a teljesség igénye nélkül)! A következők nem képezik az alapfelszereltség részét: adaptív lengécsillapítás-szabályzás, bi-xenon fényszóró, elektromos üveg tolótető, esőérzékelős ablaktörlő, helytakarékos acél pótkerék, "Climatronic" klímaberendezés, könnyűfém keréktárcsa, könyöktámasz, multifunkciós bőrkormány, oldallégzsák hátul, rakodórekeszek az első ülések alatt, tempomat, tolatókamera + park assist. "
Vicces, hogy 8 millios alapárbol kimaradt a xenon, esőerzekelos ablaktorlo, climatronic, könnyűfém keréktárcsa? ez komoly? nem hiszem el hogy egy GTI acél felnin jön ki a gyárbol!
könyöktámasz? börkormány? rakodo rekeszek ülés alatt és tempomat, ezek piti dolgok. felháborító_-=*WheelWhores*=-_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amazon Kindle