- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
Sziasztok,
lehet hogy nem ez a megfelelő topic a kérdésemre, de VW szerepel benne...Adott egy Galaxy S21 és egy 2020-es VW Golf Sportsvan fejegysége, ami USB-n keresztül tud AndroidAuto-t.
Eddig egy mikrofon és hangszóró nélküli okosórám volt, ami nem zavart a képbe, a telefon mindig egyből kapcsolódott az utóra BT-on is, zenelejátszás, hívás fogadás, ...stb hibátlanul működött. Ugyanígy ha vezetékkel összekötöttem, ebben az esetben AA is egyből indult.Most váltottam egy beszéd képes okosórára (Huawei Watch GT 2 Pro). Ha rákapcsolódok a fejegységre, és én hívok bárkit, akkor a kihangosítón megy a hívás, pipa. A gond ott van, ha engem hívnak, míg az autóban ülök.
- ha BT-on kapcsolódok, akkor az órára rakja a hangot, viszont a telefonon látom a hívást. Így két gombnyomással át tudom váltani a BT eszközt az óráról az autó kihangosítójára. Nem a legjobb, de élhető.
- ha vezetéken keresztül van összekötve, és megy az AA, akkor a telefonra rakja a hívást, de úgy, hogy közben a képernyőn meg sem jelenik rajta, vagyis nem tudok átváltani a kihangosítóra. Ilyenkor az egyetlen megoldás, hogy kiabálok a hívónak, visszahívom (de közben nem hallom, mit mond)...Mivel sokat járok hosszú utakra Waze-el, illetve sok a kimenő/bejövő hívás, így a második problémára mindenképp találnom kell valami megoldást. Sem az órán, sem a telefonon (BT, AA, Huawei Health), sem a fejegységben nem találtam releváns beállítást. Van esetleg valakinek ötlete?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest