Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bitpork #150008 üzenetére
Gyogyli vagy!, így kora este.
Két év után újra bringára kellene pattanni, de nem itthon, itt már két gázolást túléltem. A biztonságos tekeréshez ki kell menni külföldiába, ahhoz meg vinni kell a kerékpárt. Van egy jó vonóhorgos szállítóm, de a kocsin nincs horog. Én nem gondoltam volna, h ez ennyire bonyi. Még az elején vagyok de a tököm már csordultig van vele.
Szóval ennyi, és nem kan röfi!
Bár ma hurkát (sajnos nem az otthoni, alföldi rizsest, itt svábok laknak és csak zsömlével szeretik....pfúúújj) és kolbászt vacsoráztam fehérboros-baconos-almás-mézes párolt káposztával, így került röfi az asztalra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Milyen routert?
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Kalacskepu: Ryzen 7 5700G 5GHz-en
- Milyen egeret válasszak?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 P165G FHD IPS notebook - i5 1335U 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest