Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
zsolt19900 #136813 üzenetére
Na összefoglalom!
Próbáltam egy 1.4 TFSI-t, elégnek éreztem.
Próbáltam egy 2.0 TFSI-t, elájultam. - Ennyi volt a pozitívuma, rohadt drága volt és törött(volt egyszer), dohányzó, szervizkönyvről nem is hallott a gazda.
Próbáltam az 1.6-ot, érzésre mikor kipörgettem, nem éreztem azt, hogy az 1.4 TFSI 600 ezerrel többet érne. 1-2 másodpercel hamarabb volt százon, pont. Pláne, hogy rohadt a sárvédője és semmi nem volt benne a klímán kívül és még csak téli gumit sem kaptam volna hozzá.Ennek fényében döntöttem az 1.6-os mellett. De részletesebben is belemegyek ha gondolod, eléggé át volt ez rágva itt is, hát még fejben.
Ja és az idő. Sajnos az nem volt, mármint olyan értelemben nem volt, hogy egy jobb példányra még spóroljak több mint fél misit. 1-2 hónapom volt, de fél misi gyűjtésére nekem az nem volt elég. Tömören ennyi. Ja és csak 5 ajtós jöhetett szóba. Hála Istennek azért köze nincs az 1.4 Golf 5-nek az 1.6 A3-hoz. Ugyan az a súly , gyakorlatilag ugyan az a kocsi. 75 és 102 ló között van azért különbség
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Windows 11
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif Ip kamera
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest