Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Chapel #18415 üzenetére
jo kis lista, azert tenyleg volt jo sok jo filmje...veszett vilagot pl nem is lattam.
adaptacio mekkora film mar
amugy tenyleg nekem is olyan erzesem volt ezeknel a filmeknel amit fb-on irtal, akar itthon is forgathattak volna. kornyezet is biztos, meg karakterorientaltabb filmek, ha lehet ezt igy mondani...
dallas buyers clubot meg mindig nem neztuk meg, de hamarosan...(#18414) Balinov azt pont beraktam megint elalvashoz vmelyik nap..egyszer nezos. eloszor ok volt, de igy masodszorra vegig se neztem. hagyjuk mar hogy igy betornek a feher hazba
lehet a channing tatum fele elnokos, hasonlo film akkor mar jobb.
(#18413) Mercutio ja rush az nekem is nagyon bejott
elysium, homefront, now you see me, prisoners, philips kapitany?
es a "mielott ejfelt ut az ora" milyen? nem nagyon vagyok odaig a romantikus filmekert, de ennek az elozo ket resze nagyon bejott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest