Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
Balinov
üzenetére
Magyarán a candid fotózás már utólagos engedéllyel is illegális lesz...meg úgy ált akkor egy esküvő esetén a háttérben bóklászó (nem a társasághoz tartozó) alakok is majd perelhetnek? Vagy van még az, hogy ha x embernél több van a képen, akkor már nem kell engedély?
Lesz formanyomtatvány amit majd a Cinkével/Őzzel stb.-vel kell kitöltetnem, vagy elég egy patanyom aláírásnak

-
Balinov
titán
-
madgie
titán
ND1000 már, hegesztőpajzs-üveg párszázé, kiütött UV szűrő kerete filléré, osztcsók. No jó, kell valaki, aki becsiszolja

-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro
üzenetére
csak ezt linkeltem, de az elado arul mas szuromerettel is termeszetesen. mit kernel a kioldoert?

-
zolka78
senior tag
Ha már ennyire szűrő a téma, én is nézegettem az nd1000 szűrőket. 37mm-re én is a Bali által linkelt eladót találtam, jó árral. Csak az van, hogy készletben tudok hozzá jutni az nd1000 szűrőhöz ebben a méretben. ND8 és ND64 nem érdekel, valaki nem venné át?
-
eastsider
nagyúr
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov
üzenetére
Ez 67mm, nekem 77mm kell UWA-ra meg telére.

Szűrők jó kérdés. Ha minden igaz van kínaiból CPL, ND8, variND, márkásból Kenko UV meg egy Hoya pro1d CPL.
Az időzítő meg a kanócos verzió amit GPS portra kell dugni és lehet vele sorozatot meg hosszú expót meg mindenféle nyalánkságot lőni. Az Trust felirattal rendelkezik.
Ilyesmi, csak nekem a hold gomb alatt szép narancssárga meg van a tetején egy Trust felirat.
[link] -
aleister
veterán
gurabli:
Nekem anno úgy tanították középsuliban, hogy a nyelv egyszerűsödése miatt módosult az ou írásmódja o-ra. Persze ez akár a nyelv fejlődésének is felfogható, ami ugyebár pozitív.
Én mindenképp a brit angolt venném alapnak, azon profán okból kifolyólag, hogy az volt előbb.

-
Balinov
titán
válasz
Real_Necro
üzenetére
-
A Zéé
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
én tőlük vettem az enyémet: [link]
ha van cpl-ed jó áron az lehet, hogy érdekelne majd, ha aktuális lesz

-
törölt tag
Spanyoll, a képeidhez: nem valami LR zajszűrő cucc ? Esetleg ACR-ben valami ?
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro
üzenetére
Mennyire hosszú expos? Amit én mindig emlegetek mert bevált az az ebay-es Haida ND1000, ami jó és óccó, németektől gyorsan is jön.
-
Real_Necro
veterán
Srácok!
Anno volt szó ND szűrőről valami alternatív márkában, hosszú expós felvételekhez. Tud benne valaki segíteni? 77mm-es szűrőt keresek.
-
aleister
veterán
Szívesen!

Nemnem, ez más.

Egyébként hallgass meg egy ír vagy skót akcentust. Semmit nem fogsz belőle érteni. -
Freddy76
addikt
válasz
aleister
üzenetére
A gond az, hogy nem tudjuk, ezek mikor jönnek. Rendszerint olyankor, amikor az ember nem számít rá. Kollégámnak vannak keményebb büntetőügyei, családjog, nálam is van egy-két érdekes per (pl. testvérek pereskednek valami kerítés helyreállítási költségén, már a javítás díjának többszörösét kifizették szakértőnek/államnak/nekem), de ezeken nincs semmi. mindenki hihetetlenül jólnevelt. Máskor meg adott két öltönyös, tisztességben megőszült, konzervatív üzletember, egy gazdasági tárgyú vita, és kurvaanyáznak a bíróságon...
Múltkor megyek bíróságra, 15.00-ra, szerződéses elszámolás, szokásos unalmas per, számolunk ezerrel, jogszabályokon lovagolunk, stb., felperes ügyvédje ott vár, mondja, hogy az előző tárgyalás még tart, és még hat tanú áll sorba. Kijön egy tanú, gyorsan beszaladunk a terembe (a bírónő nagyon jó fej, nem mellesleg bitang jó nő), és mondjuk, hogy hát csókolom, ez még több óra, addig várjunk, vagy halasszuk más napra? Mire a bírónő: "Hát igen, még meg kell hallgatni a papot, a zenészt, a koporsóvivőt... Sírásót.. A sírásót minek? Most komolyan, meg akarjuk hallgatni a sírásót is? A kántort nem? Ja, hogy a kántort is?" Gyorsan halasztotta a tárgyalásunkat más napra, kimentünk, láttuk a tárgyalási jegyzéken, hogy a per XY felperes és a Fővárosi Temetkezési Vállalat mint alperes között zajlik (gondolom, elrontottak valamit a temetésen, és a hozzátartok pereltek). Ekkor megjelent egy pap a tárgyalóterem előtt, és mondja dícsértessék... Hát az valami kikúrt szürreális élmény volt.
-
spanyoll
addikt
Csodálom, hogy nem lett még szétradírozva a Nikonos topic

Első gondolat ami a reggeli kávé mellett eszembe jutott az nagyapám volt általános iskolás háborús időkbéli tanárjának a mondata, mikor valamin összevesztek a gyerekek az iskolában: '"Úgy látom, hogy a gyengeelméjűek két táborra szakadtak."
-
Freddy76
addikt
válasz
aleister
üzenetére
Jaja, én is kicsit ezt éreztem. Egyszer voltam tárgyaláson, két egykori üzlettárs pereskedett, amolyan mindenki mindenki ellen tyúkper volt, senkinek nem volt igaza. Meghallgattuk a másik felet, tanúként, sokat készültem, keresztkérdések mentek, sikerült kicsit összezavarni, szóval hoztuk a kötelezőt, nem többet, de amit a szituáció engedett, az megvolt. Elégedetten hátradőltem, a bírónő megkérdezi, hogy van-e valami hozzáfűznivalónk, mire a kedves Ügyfelem megszólal mellettem a tanúhoz: a kurva anyád, Péter.
Na, Mercutio hozzászólása is valami ilyesmi volt...
-
-
*Ropi*
félisten
-
Balinov
titán
ha meg nem lattatok, nezzetek meg a Bad Grandpa-t a jackassos sracoktol. Konkretan behugyoztam a rohogestol

-
Studi
veterán
válasz
üzenetére
Darth Vader témában azt hiszem ennél nincs jobb.

-
Chapel
addikt
Ropi: Ám legyen, továbbra is anonym linkelek

Nem igazán volt lehetőségem még tesztelnem az új üvegem, így csak ide off-ba rakok egy gemenci hattyút

-
törölt tag
Nesztek, retushoz, egyéb komoly elfoglaltsághoz.
8+ tehát semmi poresz nyugi.

-
j.bravo
addikt
köszi skacok!
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
Ja, múltkor odajött hozzám az utcán két telivarrt keménylegény, hogy figyu má', itt ez a szórólap, vedd má' el na. Na! Itt a tesóm, kurva olcsón varr rád ilyet meg ilyet meg ilyet. Na, nem akarsz valamit?
Mondanom sem kell, hogy mennyire felkeltette az érdeklődésem valaki aki az utcán tukmálja rám magát azzal, hogy ő olcsón varr
-
törölt tag
válasz
j.bravo
üzenetére
Nem tudom, hogy a legjobb-e. De gyönyörűen működik. Paragon Partition Manager (legfrissebb, meg-meg újulgat).
Feltelepíteni Win7-re, majd a Rescue Disk készítővel boot USB-t vagy boot CD-t/DVD-t írni vele. Nemindulás, hiba stb. esetén tud boot korrektúrát is, tehát nem kell azonnal jajvaszékelni, hogy oda minden. Ha pedig mégis, akkor - mivel linux alapú
- ki lehet vele menteni a fontosakat C-ről (ha nem mappáznál úgy, mint jómagam) - és utána jöhet a restore egy korrábbi backup-ból. Támogat Windows-os Samba share-t, ftp-t, hálózati meghajtókat, minden fiszfaszt, ahova kimented a backup fájlt (és ahonnan behúzatod vele helyreállításkor). Ismeri a nagy vinyókat, TRIM-et tudja - de hát ezek kernel fícsörök ugye - a felülete pedig egy imitált Windows, kb. azt hiszed, az is 
-
törölt tag
válasz
forceberg
üzenetére
Ez nem görcs, szimplán ha neten találok egy jó képet, ami inspirál, azt azonnal kimentem, de nincs türelmem se olyankor gyorsba elnavigálni más könyvtárba stb. hanem a default képek mappába belököm és kész.
Utána pedig nincs türelmem a képet újrakeresni, mert az X héttel azelőtti backup-ról még hiányzik

Inkább egy friss telepítésnél megcsinálom ezt a könyvtár célmappa áthelyezősdit és nyugodtabban alszom. A rendszerem amúgy a Haswell átállás óta ugyanaz, szóval nem naponta telepítgetem én sem újra
- de jobb teljesen aktualizáltan tudni a mindennap használt mappákat, mint pár hetes backup állapotra visszatérni egy gebasz esetén. 
-
-
törölt tag
Amúgy a két út között van egy kis eltérés, de most már nem spammelek
Bocs..
Szóval b) módszerrel csináld, az a könyebb, tisztább.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
b) verzió, talán egyszerűbb és ezt kereshetted 7 alatt XP mintára:
1. Intézőben menj a user mappádba. (C:\Users\akármi, kézzel írd be)
2. Itt látod az összes ilyen személyes könyvtárad.
3. Egyenként jobbkatt, tulajdonságok (properties)
4. Location fülön "move" (átmozgat, asszem, magyarul)És ollé.
Desktop-ot hagyd C-n. Ha megmakkan D, éppen beindul a Win7-ed hiányzó Desktoppal is, de nem csípi a Win7 azt az üzemmódot
Én ezért nem szeretem a Desktop-ot teleszemetelni minden vacakkal. Inkább a személyes, D-re átirányított almappákba tolok minden fontosat. -
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
7 alatt már nem is MyDoc.. a neve (én sem fogalmaztam pontosan), hanem az Intéző a Libraries-ra nyílik, benne a következőkkel:
- Documents
- Music
- Pictures
- VideosEzeket létrehozod D: -n vagy akárhol egy másik könyvtárban. Akár gyökérben, akár almappában, tökmindegy, egymás mellett vannak-e, vagy egyik itt, másik amott. Meglévő könyvtár is lehet, a Music-nak pl. simán a D:\mp3 mappa ha van ilyened vagy hasonlód. Szóval érted, nézz ki egy könyvtárat mindegyik használt kategóriának és kész.
Ha megvan, egyenként jobbkatt a Documents-re, Music-ra utána, Pictures-re és Videos-ra.
Ugyanazt kell csinálni (angol 7-en így néz ki):
1. jobbkatt - Properties. Mondjuk legyen a Pictures mappa.
2. Library Locations - itt mutatja, hova mutat fizikailag az adott könyvtár (zárójelben a valós helye)
3. Include locations-re katt (tehát milyen mappákat foglalj még bele, aminek tartalmát mutatja Pictures-re kattintva).
4. vedd bele az új mappát a locations-be. A Pictures így már mindkét mappa tartalmát mutatja intéző alatt, egyként, mert két location is meg van adva.Na itt dönthetsz: ha elég Neked ez, hogy a C-n és a D-n lévő fájlokat egyaránt látod, akkor megáll, élvez.
Ha azt szeretnéd, hogy C-n ne legyen kép, doc, stb, csak a D-n, akkor megyünk innen tovább:5. Jobbkatt, properties, látod a Pictures két location-jét. Az újat, amit beadtál neki, és a régit. A régiből másolj át mindent az új helyre fizikailag, Intézővel. Így a D-n lesz mindened (példánkban legalábbis).
6. Kattinsd be az újonnan hozzáadott location-ödre, hogy "set save location" tehát alapértelmezett mentési hely legyen belőle.
7. A régi, immár üres C:\Users\akármi mappát Remove-al távolítsd el a location-ök közül.Eredmény: alapértelmezési helyed Pictures-re (képekre) megváltozott és default oda ment mindent, úgy, hogy a meglévő képeidet megtartottad/átvitted oda.
Tanács: előbb másold ki a tartalmat a gyári mappákból az újakba. Utána módosítgasd a mentési helyeket (location-öket). Tehát előbb mindent át a D-re az új mappáidba.
-
Balinov
titán
Ha valaki esetleg tervezne egy kulfoldi hosszuhetveget, ebookers.com-ra van 15% kezdvezmenyes kuponom - GET15OFF, ami most Vasarnap ejfelig el.
-
törölt tag
válasz
TayRol
üzenetére
Azért kérdeztem, mert lehetőséged van még egy-két okos trükkre, pl. tömörítés téren:
Freddy, fordulj el.1. a Program Files könyvtáraimban sokminden van, Office-tól kezdve minden pittyputty
2. NVIDIA könyvtár - úgy meghíztak a mai VGA driverek, hogy hihetetlen. 600-x mega.
Nem bántom, nem nyúlok bele, nem gyepálom.
3. Steam (CS : Source és CS : Global Offensive)
- pár giga, töltsön gyorsan nekem a pályaváltás 
4. Enyém még csak 60 gigás.Ezeket miért is mondom el ? Nos, az SSD-d MLC alapú Sandforce SF-2281 vezérlős. Ez az adatokat tömöríti (ha tömöríthetőek)
, így éri el a gyártó által ráírt iszonyú sebességeket, azaz a 4-500 megás értékeket.A Crystal Disk Mark HDD/SSD benchmark jól mutatja ez is, tehát míg tömöríthető adatot küldesz rá (nem JPEG, nem ZIP, nem MP3, stb.) addig őket az SSD vezérlője tömöríti le on-the-fly és tárolja úgy, hogy észre sem veszed, mi zajlik a háttérben.
Írni ráküldesz mondjuk egy tömöríthető, jó nagy DOC-ot, vagy legyen wav, de akár exe fájl hegyek, doksihegyek Office-ból, XLS-hegyek stb, a meghajtó kap 1 Giga adatot, amit összetömörít a kontrollere és kevesebb tényleges chip-en tárolja ezeket (a szabad helyed nem lesz ettől még több, azt konzisztensen mutatja). Ergo, 1 Giga adat helyett vagy 5-600 megát ír csak ki. A valós sebessége 250-300 mega körül lehet, tömörítetlen adatok esetén, így a 600 megát kiteszi rá 2 mp alatt, holott az matek szerint - mivel 1 Giga - igényelne vagy 4 másodpercet.
Olvasásnál dettó: pár mega kiolvasásakor kibontja a tartalmat és sokkal többet nyom át az interfészen, mint amit fizikailag kiolvas a NAND chipből a vezérlő.Ezt azért fontos említeni, mert nálam, kis SSD-nél, ahol várhatóan jó kövérre hízik a Program Files könyvtár (és lám, így is van), érdemes bekapcsolni az NTFS fájlrendszer tömörítését.
Nem az egész meghajtóra, csak az ilyen nagyot foglaló, de amúgy jól tömöríthető cuccokat tartalmazó mappákra.Valahogy így néz ki ez intézőben:
Tehát a kékek.
Előnye: helyet nyerek az SSD-n, ami nagyon értékes ugye. Főleg egy 60 Gigáson.
Hátránya: tömörítős SSD esetén - mint a Tied - 500MB körüli helyett 250-300 körüli valós értékre csökken ezen könyvtárak és tartalmuk olvasási/írási sebessége, mert tömöríthetetlen adat jut már az SSD vezérlőhöz - hiszen az NTFS tömörítette fájlrendszer szinten.120-asnál Neked több helyed van, amivel gazdálkodhatsz, abszolút Rajtad áll, bekapcsolod-e vagy sem egyes könyvtárakra a tömörítést. Engem az nvidia könyvtár pl. pszichésen is zavar, nemhogy amúgy. Áll ott végig a nagy semmire és fogja a helyet. Tehetném D-re is, de ne bukjon orra a rendszer, ha D-t kiszerelem a gépből, szóval inkább nem bántom. (Bár a drivereket bemásolja system könyvtárakba a Windows alá, maga az alkalmazás, a driver updater stb. ebben dolgozik).
Amit ezzel elértem így:
NVIDIA mappa: 975 MB -> 795 MB (size on disk)
Program Files: 6.24G -> 4.52G (size on disk)
Program Files (x86): 4.42G -> 3.18G (size on disk)
UT2004: 5.65G -> 3.56G (size on disk)Tehát értékes gigákat lehet nyerni ezáltal úgy, hogy nem veszel észre még stopperrel sem lassulást, az NTFS tömörítés a CPU-t se bántja (na főleg nem egy i5-öt, de egy Celeron is kiröhögi). Vihargyorsan tölt minden most is, cserébe kevesebbet foglal.
Az én Samu 830-asom nem "tömörítős" SSD, így tömöríthető és tömöríthetetlen adatot ugyanolyan sebességgel ír-olvas, nekem emiatt az NTFS tömörítés triviális és ON, ekkora méretű SSD-n.
120-nál Te döntesz, hátránya elenyésző. Mivel ez fájlrendszer szintű, NTFS szabványú tömörítés, minden ami kezeli az NTFS-t, ismeri. Még a tv-k is
csak oda felesleges, mivel eleve hülyére tömörített fájlokkal mész filmezni.. (mkv, avi, stb). -
Chapel
addikt
válasz
TayRol
üzenetére
Hogy gyorsul-e?
Nos párom 2magos laptopjába ropi cserélte és az sata2 csak...így is ÉG ÉS FÖLD
Eddig benyomta a gépet, ki ment a konyhába, csinált egy kávét és mire visszajött ment. Most a szobából nem ér ki
Nálam i7,8gb ram stb, szóval combos vas van alatt de így is azt mondom: Hogy tudtam eddig nélküle meglenni??
pár hónapja vettem 42k-ért a 250es samsung evo-t, szívem csücske azóta is.
-
törölt tag
válasz
Balinov
üzenetére
Sztem tök jót mondtál, én csak "félek" valami belső hang miatt kikapcsolni a virt memet, mert régen volt olyan talán az XP-nél, hogy mindenképpen akart lapozni a bolondja és ha kikapcsoltad, hiába volt elég RAM-ja, meg-meg állt a rendszer totál random, egyszerűen kernel szinten nem komálta, ha nincs swap. Linuxokra mai napig automatán ajánlják szintén a swap particiót, most az, hogy megléte ellenére a fájl/partíció üres marad, mert a rendszer - okosan - nem használja, míg van egy bizonyos százalékig szabad fizikai ram, egy más dolog. Szerintem a 7-nek egyáltalán nem kell, ha sok RAM-od van, de egy retusba vagy hasonlóba nem szívesen állok bele bármilyen Microsoft bug miatt, 64 mega minimum pedig kvázi semmi. De gyanítom, ízlés dolga ez már inkább.

-
Chapel
addikt
-
TayRol
nagyúr
köszi mindenkinek, azt hittem, komolyabb szertartás kell.
remélem gyorsul tőle a gép, a sokéves vinyó most nagyon teker.

-
törölt tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
+1 Neked is
+1 Balinak isAnnyit módosítanék Bali hsz-én, hogy a virtuális memóriát (swap-et) én engedélyezve hagytam. Az ssd-re, de minimum méret 64 mega, maximum meg vagy 2-3 Giga (úgy, hogy rendszer memóriám 16G). Tehát kézi beállításban. Ez nem "koptatja" az ssd-t sem, és falnak se megy a rendszered, ha kőkeményen megnyúzod, vagy ki akarod ütni a ringből valami állatsággal

Nagyjából ennyi, telepítheted. Előtte egy FW frissítést intézz rá, ahogy Bali mondja.
@ Necro: látod, akkor felesleges tökölni vele.

-
törölt tag
válasz
TayRol
üzenetére
Akkor leegyszerűsödik a kérdés.
Ahogy a cikk írja, Win7 telepítő (már a sima is, de az SP1-es főleg tutira) felismeri szépen, nem kell semmi extra driver vagy ilyen, az alaplapi szokásos chipset/sata drivereken kívül.
Egyedül telepítés előtt BIOS-ban legyen a SATA mód AHCI-re állítva, ez nagyon fontos. Meglévő rendszeren is átállítható a dolog (azt hittem, ezt akarod csinálni) csak a Windows akkor igényel egy külön trükköt még, különben egy gyönyörű kékhalállal végződik a boot folyamatod - de erre itt most nincs szükség, szűz, új telepítés lesz.
Amiket Necro csinál, megteheted, de felesleges (ahogy a cikk írja). Én minden temp és egyéb bizbaszt az SSD-n tartok, hogy a rendszer gyors, pattogós maradjon. Egyedül a My Documents mappát és annak egyik-másik könyvtárát (Pictures, Downloads) irányítom át a D: meghajtóra, ami már merevlemez, de nem azért, mert SSD a C: , hanem mert ha újra kell tenni a Windows-t bármikor, akármilyen összeomlás miatt, szemrebbenés nélkül formázhassam, tudva, hogy az összes számomra fontos cucc, ahova default-ban szeret mentegetni a böngésző(k), a windows, stb.. - mind jó helyen van, egy másik partíción. Az új Windows-ban aztán ezeket a könyvtárakat adom meg ismét a rendszernek, hogy használja, és máris "helyén" minden újra.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Aszonnyák az okoosak, hogy ennek manapság már semmi értelme, pont azt a gyorsítást csökkented vele amit az SSD megléte ad. Attól meg nem kell félni, hogy emiatt gyorsabban kirohad az SSD alólad, most az, hogy 17 helyett csak 13 évig tudnád használni nem mindegy, ha 10 év múlva már rég elavult lesz az egész gép?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TayRol
nagyúr
válasz
üzenetére
1. rendszer lesz rajta, vagy csak úgy betetted D-nek, egyébnek, második (vagy sokadik) meghajtóként ? Rendszer, van mellette 2 vinyó az adatoknak
2. A mostani rendszer vinyód SATA-s ? Igen, de szinte teljesen új gép lesz, csak a vga marad.
3. Ha a rendszer vinyód SATA-s, a BIOS-ban AHCI módra van állítva ? Na ezt nem tudom.
(#16207) Real_Necro: az az átirányítás hogyan működik?
szerk: ahhha...
-
TayRol
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Hú, kösz, ha hazaértem, átnyálazom.

-
törölt tag
válasz
TayRol
üzenetére
Semmi nagy mágiát nem igényel. Arra kell ügyelni egyedül BIOS-ban, hogy az SSD-hez tartozó SATA módod AHCI legyen (native-nek is szokták hívni), ne IDE vagy bármi egyéb emuláció.
Ugyanis csak AHCI (natív) módban megy egy csomó új paraméter, amiket most felesleges felsorolni, kivéve a TRIM-et, ami nagyon fontos, hogy egyenlően "kopjon" az ssd-d és sokáig kiszolgáljon jó sebességgel.
3 kérdés:
1. rendszer lesz rajta, vagy csak úgy betetted D-nek, egyébnek, második (vagy sokadik) meghajtóként ?
2. A mostani rendszer vinyód SATA-s ?
3. Ha a rendszer vinyód SATA-s, a BIOS-ban AHCI módra van állítva ?Válaszaid függvényében megyünk a következő lépésre és kb. meg is leszünk.

-
TayRol
nagyúr
Nagyon off, és nem akarok a szakmai topicjába bele spammelni, de valaki tudna segíteni, mi a teendő egy ssd első beüzemelésénél? Kicsit frissítettem az otthoni vasat, ssd (is) lesz benne, de még sosem volt hozzá szerencsém. BIOS-ban kell állítgani, egyéb illesztőprogram, stb..? Win7 alá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hétvégén lehet átrámolom szekrényt és áruba bocsátok pár dolgot.

vagy max egy alapos comingout