Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Akkor most mekkora lesz az az akku?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponti_ak
addikt
Sziasztok,
Természetesen van soft szakágban is bajnokság, és nem is egy Európa-bajnokunk van már, főleg női oldalon, jópáran vannak akik többszörös bajnokok, és a világbajnokságon is szerepelnek magyarok... Csak nem annyira köztudott (sajnos).
Kb. 1 éve magam is ''rendszeresen'' jártam le darts-klubba, sőt, le is igazoltam, de sajnos elég hamar alábbhagyott a lelkesedésem...
Pedig nagyon jó kis sport ez! És hogy steel vagy soft, az mindegy, csak menjen a játék, és hulljanak a tripla-huszak!

Up a remek topiknak! Hajrá PH!-darts!!!
-
-
KMan
őstag
A gep hibazhat, a gep es a jatekos is siethet vagy keshet, a nyil kieshet. En meg nem lattam a Eurosporton elektromos tablas versenyt, bar ha van hulyeseg szvsz. (csak mert latom hogy egy csomo gondunk van pedig par haverral jatszunk esti lazitas keppen, nemtudom hogy oldjak meg a versenyen ha vmi gubanc van.)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Modding és elektronikai kérdések
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig nagyon jó kis sport ez! És hogy steel vagy soft, az mindegy, csak menjen a játék, és hulljanak a tripla-huszak!