- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kennyke
aktív tag
Hy all!
Ezennel csatlakozom én is a klubhoz! Megtettem volna hamarabb is csak nem gondoltam, hogy itt a ph!-n van dartsos topik
Szeretnék itthonra elektromos darts táblát venni, és ebben kérném a segítségeteket.
Tudtok valamit ajánlani? Valami olcsóbb fajta bőven megteszi, csak annyira kell, hogy ne essek ki a formából
A normál fém tűs megoldás semmiképp sem lenne jó, féltem a parkettát, meg a falat 
Huu, ha már írok, storyzok egy kicsit
:
A szokásos vendéglátó egységben tötöttük a hétvége egy részét. Épp dartosztunk a már jól megszokott gépi dartson. Konkrétan kiütős 301-et. Egy sima 6 kellett volna egy 200 feletti kiütéshez, amikoris kicsit mellément. A d6 melletti fekete részt találtam el, és a gép t18-nak vette be. Nagyon megdöbbentünk, mert még sohasem láttuk hibázni a gépet.
Járt már hasonlóan valaki? Ez megszokott dolog, és csak nekünk volt fura?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Formula-1
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- AliExpress tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston HyperX FURY 16GB (2x8GB) DDR4 2666 MHz HX426C16FB3K2/16
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A normál fém tűs megoldás semmiképp sem lenne jó, féltem a parkettát, meg a falat