Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
Véreshurka #372 üzenetére
Arra gondoltam, igen. Hát őő, fogalmam sincs, hogy hogy megy? Gondolom amint a forwardingot engedélyezted automatikusan kitölti a DHCP server saját magával, ha üresen hagyod, ez a legerősebb tippem. Vagy valamelyik IP protokoll alapján és/vagy önkényesen az oprendszerek alapból a DHCP servert szolongatják DNS -ként, ha külön másként nem kapják utasításba, hogy őszinte legyek erről fogalmam sincs, de biztosa kettő közül valamelyik, csodák nincsenek
Épp a "csodák" elkerülése végett szeretem explicit kifejezni mit akarok, ezért nálam a DHCP server megfelelő sorai ki vannak töltve
R̲e̲m̲ elméletileg lehetséges, persze, csak nem tudom mi lenne a gyakorlati haszna? Lehet, hogy 127.0.0.1 küld ki a DHCP mint DNS resolver.. Neked is ugyanezt tudnám javasolni, amit lehet azt explicit módon definiálni, hogy ilyenek ne történjenek
Linuxon vagy látom, ott a legegyszerűbb a
cat /etc/resolv.conf
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest