Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
DHCP-n nincs DNS beállítva, illetve a forwarder service sincs engedélyezve, csak a resolver. Most úgy sikerült működésre bírnom, hogy a Services --> DNS resolver menüben a DNS Query Forwarding-ot engedélyeztem, így már van névfeloldás. Esetleg erre gondoltál a forwarding-nál, vagy magára a DNS Forwarder menüre? Ehhez viszont lenne egy kérdésem. Megnéztem pár video-t amiben pfsense-t telepítenek, és sehol nem engedélyezik a DNS Query Forwarding-ot és így is működik a névfeloldás, illetve én sem emlékszem, hogy bármikor be kapcsoltam volna ezt, vagy adtam volna a DHCP szerveren belül bármikor DNS szerver címet, mégis mindig ment a névfeloldás. Ez így akkor most hogyan működik? Pl. ebben a videóban [(link)] sincs semmi extra állítva, csak az elején a gui alapján az a pár dolog ami van, mégis rögtön utána be tudott tölteni egy weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- SkyShowtime
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- IPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22. Apple jótállás
- Electrolux 240-4S hűtő
- ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB (Micro hibás) INGYEN FOXPOST
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest