- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
DHCP-n nincs DNS beállítva, illetve a forwarder service sincs engedélyezve, csak a resolver. Most úgy sikerült működésre bírnom, hogy a Services --> DNS resolver menüben a DNS Query Forwarding-ot engedélyeztem, így már van névfeloldás. Esetleg erre gondoltál a forwarding-nál, vagy magára a DNS Forwarder menüre? Ehhez viszont lenne egy kérdésem. Megnéztem pár video-t amiben pfsense-t telepítenek, és sehol nem engedélyezik a DNS Query Forwarding-ot és így is működik a névfeloldás, illetve én sem emlékszem, hogy bármikor be kapcsoltam volna ezt, vagy adtam volna a DHCP szerveren belül bármikor DNS szerver címet, mégis mindig ment a névfeloldás. Ez így akkor most hogyan működik? Pl. ebben a videóban [(link)] sincs semmi extra állítva, csak az elején a gui alapján az a pár dolog ami van, mégis rögtön utána be tudott tölteni egy weboldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest