- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy Kingston DT100 G3 pendriveom (128GB) és a Win10 egyszer csak nem ismeri fel.. bedugom, hallom a Win hangot, hogy csatlakoztattam majd nem történik semmi.. bemegyek az eszközkezelőbe ott az "egyéb eszközök" között ott van névvel mindennel, rámegyek hogy illesztőprogram frissítése (automatikus keresés) majd azt mondja hogy talált hozzá de "system reflection flash boot" hozzáférés megtagadva..
Próbáltam eltávolítani, kihúztam bedugtam és újra stb, de folyton ezt írja. Sajátgépen nem jelenik meg mint meghajtó és cserélhető lemez. Korábban egy film volt a pendrive-on bedugtam, akkor elkezdett itt valamit konfigurálni a pendrive-on majd bebugolt és azóta ez van..
(a parancssorban az sfc/scannow -ot már próbáltam, semmi)
Köszi előre is a segítséget!

szerk.: van egy ADATA pendrive-om is, azzal is ugyan ezt a szart csinálja, pedig azt nem használtam jó ideje, semmi baja sem volt eddig..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asus TUF B650-Plus Wifi alaplap
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest