- iPhone topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy Kingston DT100 G3 pendriveom (128GB) és a Win10 egyszer csak nem ismeri fel.. bedugom, hallom a Win hangot, hogy csatlakoztattam majd nem történik semmi.. bemegyek az eszközkezelőbe ott az "egyéb eszközök" között ott van névvel mindennel, rámegyek hogy illesztőprogram frissítése (automatikus keresés) majd azt mondja hogy talált hozzá de "system reflection flash boot" hozzáférés megtagadva..
Próbáltam eltávolítani, kihúztam bedugtam és újra stb, de folyton ezt írja. Sajátgépen nem jelenik meg mint meghajtó és cserélhető lemez. Korábban egy film volt a pendrive-on bedugtam, akkor elkezdett itt valamit konfigurálni a pendrive-on majd bebugolt és azóta ez van..
(a parancssorban az sfc/scannow -ot már próbáltam, semmi)
Köszi előre is a segítséget!

szerk.: van egy ADATA pendrive-om is, azzal is ugyan ezt a szart csinálja, pedig azt nem használtam jó ideje, semmi baja sem volt eddig..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó SSD-k ( 1Tb , 2 Tb )
- Corsair MP600 Elite 1TB NVMe SSD ÚJ, bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4431
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest