- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Az számomra az elejétől tiszta hogy semmi köze formázáshoz és particionáláshoz a problémának, kompatibilitási probléma van, csak konkrétan mi. Hogy találjak megfelelő pendrive-ot.
Szórakoztatásból eljátszogattam a zsírúj hibátlan pendrive-val, de a kérdés hogy a 20 éves autó átalakítója milyen konkrét ok miatt nem birkózik meg egy mostani gyártású pendrive-val.Hallottam már usb szabványverziókról, formázásokról, tárhelyméretekről, de az ennél mélyebb kompatibilitási tényezőket nem ismerem, és sehol sem tüntetik fel termékeken.
Hallottam már hasonló problémáról régi pendrive-os szintinél is, hogy nem mekizett az új gyártású pd-okkal, gondolom itt is ez lehet.Ezek szerint marad az hogy kukázzak valami használtat vakon, mivel nem tudom mi a gond?
-
Kuruc2
senior tag
válasz
King Unique #5283 üzenetére
Próbáltam azt is rufus-szal.
-
Kuruc2
senior tag
Üdv!
Kocsiban szeretnék használni pendrive-ot egy Yatour átalakítóhoz.
Az átalakító maximum 4gb-os pendrive-ot fogad.
Jelenleg működik is ezzel.Viszont le szerettem volna cserélni egy hibátlan pendrive-ra, mert ez némileg meg van hajolva (a kitolható usb csatlakozó), és elég lassan csatlakozik (pc-hez is, illetve egyes fájlok befagynak rajta, gondolom sérült szektor.)
Ezért vettem mm-be egy 4gb-os Maxell-t, de erről meg nem játsza le ugyanazokat az mp3-makat, egyiket se, amiket bezzeg a kingstone-ról igen. Mintha nem látná az átalakító a maxell pendrive-ot. (pc-n hibátlan.)
Mindkettő Fat32-be van formázva.
Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest