- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
Az számomra az elejétől tiszta hogy semmi köze formázáshoz és particionáláshoz a problémának, kompatibilitási probléma van, csak konkrétan mi. Hogy találjak megfelelő pendrive-ot.
Szórakoztatásból eljátszogattam a zsírúj hibátlan pendrive-val, de a kérdés hogy a 20 éves autó átalakítója milyen konkrét ok miatt nem birkózik meg egy mostani gyártású pendrive-val.Hallottam már usb szabványverziókról, formázásokról, tárhelyméretekről, de az ennél mélyebb kompatibilitási tényezőket nem ismerem, és sehol sem tüntetik fel termékeken.
Hallottam már hasonló problémáról régi pendrive-os szintinél is, hogy nem mekizett az új gyártású pd-okkal, gondolom itt is ez lehet.Ezek szerint marad az hogy kukázzak valami használtat vakon, mivel nem tudom mi a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Formula-1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óra topik
- BMW topik
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Részletfizetés. Bankmentes Acer Nitro V 17
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest