Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpG
csendes tag
válasz
Yszapos
üzenetére
Én is jártam már így. Azt szűrtem le az esetből, hogy a pendrive szigorúan csak átmeneti tároló. Ha lehet kerülni kell a nagyon sok apró fájl tárolását/mozgatását (inkább RAR használata), a rajta végrehajtott sűrű adminisztrációval járó fájlműveleteket... (pl. MP3 attributumok módosítgatása, tömeges fájl átnevezés) stb.
Az adminisztrációs terület megmakkanhatott.A leválasztás hiánya nem feltétlen kiváltó ok (a torrent valószínűleg igen).
-
King Unique
titán
válasz
Yszapos
üzenetére
Ha tartósan írásvédett lett a pendrive és nem segítettek a különféle szoftveres praktikák, vagyis formázás, törlés stb., akkor az kuka... Vagy garanciális csere, ha még van rá garancia.
Az pedig köztudott, hogy az ilyen pendrive és társai flash-alapú tárolók kevésbé bírják a sok és intenzív írást. Vagyis ha folyamatos torrentezésnek volt kitéve, akkor az okozhatta a problémát. Ugyanis emiatt valószínűleg a memóriacellák kritikusan elhasználódtak és a vezérlő bekapcsolta az írásvédelmet, ezzel megakadályozva a további elhasználódást és az adatvesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs