- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yszapos
tag
Sziasztok! 2010-11 körül vettem egy Kingston DataTraveler G2 4GB pendriveot, ami kb. 3-4 év után megadta magát. Egyszerűen írásvédett lett. A linuxos formázáson kívül már minden létező módon próbáltam formázni meg bűvészkedni vele. A
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Controlmódszerrel sikerült csak működésre bírni, de miután elkezdtem rá másolni egy pár perc múlva leállt a másolás...az eszköz írásvédett...akárhányszor újra próbáltam ide lyukadok ki vele. Nyilván kuka már. Meg sokmindenre nem is lenne jó, de odaadtam volna a nagyszülőknek a TV-be, családi fényképek fértek volna rá azért.
Az lehetséges, hogy azért halt meg a pendrive, mert egy időben folyamatos torrentezésnek volt kitéve, és sokszor volt olyan is, hogy csak lehúztam és vittem magammal?
Új hozzászólás Aktív témák
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Arc Raiders
- World of Tanks - MMO
- Le Mans Ultimate
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Weblap készítés
- Diablo IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest