- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpG
csendes tag
válasz
Yszapos #4402 üzenetére
Én is jártam már így. Azt szűrtem le az esetből, hogy a pendrive szigorúan csak átmeneti tároló. Ha lehet kerülni kell a nagyon sok apró fájl tárolását/mozgatását (inkább RAR használata), a rajta végrehajtott sűrű adminisztrációval járó fájlműveleteket... (pl. MP3 attributumok módosítgatása, tömeges fájl átnevezés) stb.
Az adminisztrációs terület megmakkanhatott.A leválasztás hiánya nem feltétlen kiváltó ok (a torrent valószínűleg igen).
-
SpG
csendes tag
válasz
King Unique #3621 üzenetére
Köszönöm.
Remélem a WinGUI vizsgálat/javítás kombót nem lőttem ki idő előtt azt hívén, hogy elfeküdt. Most kb. 2-2,5 órája fut szakaszosan 4-5 másodperc aktivitás után 25-30 másodpercnyi inaktivitás következik. Azért az nagyon gyanús, hogy a progress bar azóta is üres... Ma délután hagyom végig(?)futni, aztán meglátjuk.
Időközben lekaptam még a rufus-t és a h2testw-t. Holnap majd azokkal próbálkozom.A flash normálisan működött tegnap estig, amikor egy jpg-képet megpróbáltam elforgatni ACDSee-vel és nem tudta végrehajtani. Sajnos eléggé tele volt, de úgy gondoltam még az utolsó 1,4GB-ra feltolok 700MB-nyi fotót. Na ezen dolgoztam mikor elhasalt.
-
SpG
csendes tag
Sziasztok! Medion 64G, USB3.0-as javíthatatlannak tűnő disk errort produkál minden csatlakozáskor (Win8, FAT32).
Az az érzésem, hogy a tartalom "befagyott" - bármilyen lemezírással járó műveletet végzek, mindig a kiindulási helyzethez jutok vissza újracsatlakozáskor.
Amikkel próbálkoztam:
- Tulajdonságok-Eszközök-Javiítás (GUI-s felülettel) ---> hibaüzenettel leáll (nincs adathordozó?)
- Chkdsk /f ---> 98%-on leáll
- windows format GUIs és parancsablakos ---> nem tudta befejezni a formázást (de el se kezdte!)
- HDD LLFT 4.40 ---> Format Error: device not ready.
- HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 ---> failed to format
- FAT 32 Formatter GUI ---> el sem kezdi
- EaseUS Partition Master 12.0 ---> látszólag bármit elvégez, de újracsatlakozáskor minden a régiDiskpart-tal megnézve:
attributes disk
Current Read-only State : No
Read-only : No
Boot Disk : No
Pagefile Disk : No
Hibernation File Disk : No
Crashdump Disk : No
Clustered Disk : Noattributes volume
Read-only : No
Hidden : No
No Default Drive Letter: No
Shadow Copy : NoMit érdemes megpróbálni, mielőtt kukázom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Crucial P1 1TB 2280 M.2 NVMe SSD / Beszámítás OK!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest