Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elisha_
tag
Sziasztok, pendrive-ot szeretnék venni és három típust néztem ki amik jó árban vannak. Tudnátok írás-olvasás eredményeket írni róluk?
1. Verbatim Store 'n' Go USB Drive 8GB
2. SanDisk Cruzer Micro 8GB
3. Kingston DataTraveler 100 8GB
Szerintetek melyik a jobb?Asus P5Q, Core2Duo 8400 3Ghz, 4x1Gb geill DDR2 800Mhz, Asus HD4850 Ati vga, WD500 Gb HDD, Asus 500W táp, Win7 RC (build7100) 64bit
-
Zeller01
tag
Hali!
Ma vettem egy ilyen:
http://www.aqua.hu/pen-drive-2gb-kingston-dt-mini-sl im-fekete-50448.html
pendrive-ot az Aqua-tól. Windows7-re rádugom nem lehet feltelepíteni duma, nem is megy. Xp-re meg felteszi, mint DVD meghajtó (így formázni sem lehet). Húzom ki a gépből mire leválik a végéről kis műanyag darab. Maga a eszköz nem sérült, csak a végén a műanyag. Hívtam is boltot mire mondták nem lehet visszacserélni, mert sérült. Mondom az jó. Tudok kezdeni vele valamit, vagy ajándék 2ezer az aqua-nak?. : Z E L L E R : .
-
rayoliviero
veterán
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem. A Kingston pendrive-ommal az a probléma, hogy nagyon lassan lehet rá másolni és másolás közben gyakran hibát is jelez. De ha a pendrive-ról másolok a gépre az megy gyorsan, normálisan, azzal nincs semmi baj. Nem tudjátok miért van ez?
Ja és mási gépben működik rendesen a pendrive. Próbáltam másik usb-be is dugni a gépemben, de a hiba ugyanúgy fennáll.[ Szerkesztve ]
-
Biriboyka
senior tag
Viszont a másik MP3 lejátszómnál nem tudom mivolt, mert hiába neveztem át, formáztam, alakítottam, nem tudtam másolni rá semmit. Mindig kiírta, hogy "Uncorrect format please reformat player" úgy, hogy azt hiszem abból kuka lesz.
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
Biriboyka
senior tag
Ugyanez van/volt nálam is egy MP3 lejátszónál. Mindenhol látszik, de megnyitni nem tudom a lemezkezelőben leformázom, szektorhibát keresek, de semmi. Aztán átneveztem és láss csodát, megjavult!!!
Ha a rendőrt ellenségednek, nem kívánatos személynek tekinted gondolj arra, hogy ő az egyetlen olyan személy aki ismeretlenül is az életét áldozzná érted! by pass
-
mity89
csendes tag
ok megoldodott, lemezkezelőben adtam neki uj cimkét és jo lett
-
mity89
csendes tag
sziasztok
van egy technika pendrive om. amikor bedugtam minden jo volt, sokáig használtam is, de most elkezdte azt csinálni h amikor megnyitottam akkor kék halál és ujraindult a gép.
gondoltam leformázom.
Acronis Disk Director Server progival formáztam fat32 re és elromlott
bedugom, kiirja h eszköz csatlakoztatva, meg eszközkezelővel is lástzik, semmi baja, de a windows, total commander, linux nem látja.
a formatálo progival továbbra is tudom piszkálni, szal az látja és tudom ujra formázni, sőt még böngészni is. azt gyanitom h letörlődtek rola a leiro fájlok vagy mik.
öcsémnek van ugyanilyen, mondtam neki h rejtett fájlokat nézze meg, h mik vannak, de azt mondja nincs semmi az övén...
probálgatom ujraformázni, már pár fájlrendszert kiprobáltam de semmi. nem látszik sehol h be van dugva...
ötlet? -
Blackdeath
aktív tag
válasz Blackdeath #188 üzenetére
közben visszavittem, és még egy sz@rt adtak, úgyhogy ezt is vihetem vissza. még mindig csak ~5mb/s-el ír!
senki ne vegyen ilyet, egy fos az egész cucc úgy ahogy van! már a 2. is szar.
vagy esetleg van akinek normális sebességgel ír?
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Olyannal már találkoztatok, hogy pendrive-ot az xp kb percenként ledobja és újra-mountolja kb 5-10-szer?
Már nem első gépnél találkozok evvel, és több pendrive is ugyanezt teszi. Próbáltam keresni, de se itt, se google nem vagy nem ezt hozta ki.
Kösz:
.mfFotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Scrym
tag
Olyan programot tényleg nem ismer valaki, amivel partícionálni lehet PenDrive-t?
-
crosgals
tag
válasz fekeandras #183 üzenetére
HP format toolt nevezetű programmal próbáld meg!
A privátokat hamarabb észreveszem!
-
Blackdeath
aktív tag
üdv
nemrég vettem egy corsair flash voyager mini 8gb-os pendriveot. a problémám az, hogy max. csak olyan ~5-6mb/s-el ír. de olvasni viszont 32mb/s-el. otthon egyből ntfs-re formáztam le megvétel után. lehet hogy ez a gond? nem bírja kezelni rendesen az ntfs-t?
-
adenosin
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám: semmilyen pendrive-ot nem tudok megnyitni se saját géppel, se TC-rel, se Wi-vel. Viszont érdekes, hogy behelyezés után a tálcán érzékeli a csatlakozást és leválasztani is le tudom. Az eszközkezelő is látja, de meghajtóként nem látom a felsorolt file kezelőkkel. Már kipróbáltam az összes usb portot, a BIOS-ban is engedélyezve van, kipróbáltam több vírusirtót, már formáztam FAT-tal, FAT32-vel, NTSF-el úgy sem látja, viszont van egy usb vinyóm azt meg látja, pedig nem telepítettem gyári illesztőt hozzá. Próbáltam a felügyeleti eszközöknél a Lemezkezelés menüben átnevezni a meghajtókat és érdekes módon nem láttam egyetlen egy merevlemezt sem, cserélhetőt meg pláne, csak optikait.
Még ilyen problémával nem találkoztam, szívesen veszem a segítséget.
Szerintetek a reinstall megoldja?
Üdv!
-
fekeandras
őstag
valaki a #183 ra?
-
fekeandras
őstag
Maxell pendrive-omat nem tudom formázni .A "formázást nem lehet befejezni ..." vagy "a meghajtóban nincs lemez, helyezzen be egy lemezt és próbálkozzon újra" felirat fogad felváltva minden próbálkozás után.Van erre a célra valami spéci program amivel meg lehetne formázni?
-
Barbelo
csendes tag
Azt még elfelejtettem leírni, hogy a mobiltelefon és a bluetooth normálisan működnek mind a 4 usb porton.
-
Barbelo
csendes tag
Szia. Az a gondom, hogy akár pendrive-ot, akár mp3-at csatlakoztatok bármelyik usb-be, nem olvassa be az xp mint meghajtó. Az óra mellé kiteszi az ikont, hogy "hardver biztonságos eltávolítása", de ezen kívül semmi más nem történik. Egészen 2 nappal ezelőtig hibátlanul működött mindkettő. Az előfordulhat, hogy a framework 3 miatt nem megy? Vagy mi lehet az oka? Köszi
-
redzsi
senior tag
Megoldódott a probléma. Kis ráfizetéssel kicserélték a Maxel 8gb-os pendriveromat, egy Kingstonra. Hibátlanul működik, felismeri az asztali DVD lejátszó is.
-
Bocsek
aktív tag
Üdv!
Ha van olyan ember akinek sikerült ebay-ről rendelt kamu pendrive-ot visszaállítani eredeti méretére, az keressen meg privátban légyszíves.
Előre is köszönöm! -
B.Pisti
csendes tag
Szisztok!
Lenne egy kis problémám a pennel.
Kingstone 2GB, ami eddig rendesen működött. Most az lett vele, hogy ha bedugom, akkor a gép kikapcsol, és újraindítja magát, ezt addig csinálja, míg a pen be van dugva.
Win XP SP3, már illesztőprogramot frissítettem, de az sem használt. Az Olimpos fényképezőt simán felismeri, és más USB eszközzel is működik. ( egér, bluetoot )
A tesómnak ugyan ilyen pendrive-ja van, azzal is ezt csinálja, viszon a munkahelyemen meg gond nélkül kezeli az ottani gépem.
Kicsit aggaszt, mert nem akarok XP cserét, még alig 2 hónapos. Azt sem hiszem, hogy vírus, mert van Kasperskym.
Előre is kösz a segítséget.
Pisti
-
Boha
aktív tag
mire érdemes formázni pendrive-ot úgy hallottam az NTFS rongálja ???
OBORZIL
-
vakimaki
csendes tag
Hali!
A problémám,hogy tegnap vettem egy 16G-s kingmax data traveler pendriveot
csatlakoztatom a gépemhez,felismeri,amint másolnék rá bármit is ,hibaüzenet
jelenik meg,és utána a szabad terület és üres terület egyaránt 0MB.
formázni sem lehet.
Van másik pendriveom,az is kingmax ,azzal nincs gond és másik
számítógépben az új is jól műkszik.
-ja és 1.csatlakoztatáskor azt írta:nem lett telepítve ,lehet nem fog rendesen működni.Valaki esetleg????
-
volvoguy
addikt
sztem az a baj, hogy maxell...én nem tudok másra gondolni, nem is akartam ilyen pen-t venni, mert nekem az a szó, hogy maxell a magnókazettákon túl nem mutat semmit...sztem ott kompatibilitási problémák lesznek, mármint nem ismeri fel....legközelebb maradj inkább a kingston-nál...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
redzsi
senior tag
Sziasztok!
A Maxell 8 gigás pendrive-omat nem ismeri fel az asztali dvd-lejátszóm.
Tudok valamit tenni ezügyben? Megvolt a formázás, ntsc. Az 1 Gb-os Kingstonnal nem volt probléma.
Köszi -
volvoguy
addikt
üdv. vettem egy kingston dt 100-as pen-t...4 gigás, üresen 3,7 giga szabad hely van rajt, jah és FAT32 a fájlrendszere......valahol mintha azt olvastam volna, hogy érdemes leformázni NTFS-re. ez igaz? (nekem a vinyóm is NTFS amúgy)
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
superecneB
őstag
Üdv!
A következő problémám van. Egyik napról a másikra nem tudom leformázni a pendriveomat. Alapból NTFS ként használtam majd fat32re raktam így 4gbnél nagyobb adatot is tudtam rá másolni gond nélkül. Viszont most "telepítő pendrive" ként szeretném használni és ehhez újra NTFS rendszerű kéne hogy legyen. A HP format toolt használom/nám hozzá. De a formázás befejeztével ez fogad: [link] . A sajátgépes formázásnál nem is tudok kiválasztani ilyet hogy NTFS. Ha FAT32 re formázom a sajátgépessel ugyanígy nem tudja dosos cuccot rádobni.
Valakinek valami ötlet? -
iabukai
csendes tag
Hali!
(Bocsimegint, hátha vki aki ezelőttnemolvasta most meglátja)
Azzal a problémával fordulnék hozzátok amivel nem tudok mit kezdeni vmint hozzám is úgy fordultak vele és távgyógyítani próbálok.Tehát majd lassan válaszolok egy egy tipp után.Probléma :" A pendrive-ot felismeri a gép látom sajátgépben is , total comm is, de se megnyitni, se formázni nem tudom."
http://asdrka.atw.hu/image0011.jpg
egy régi 512MB os pendriveról van szó de azt nem tudom milyen régi.(annyira hogy még 10K volt régen^^. )
előre is köszi hali.
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
Van egy 4 GB-os Toshiba pendrive-om. U3 Smart-os, aminek "köszönhetően" két különböző meghajtóként (U3 System az egyik neve) jelenik meg. A suliba viszem, ahol jó pár különböző gépre kell rádugnom, valamelyik fel sem ismeri, vmelyik jelszót kér hozzá, stb.
A kérdésem, hogy egyáltalán milyen gyakorlati haszna van ennek, mert eddig nem jöttem rá? 5 év gar. van hozzá, ha törlöm a két partícióját és egyet hozok létre, okozhat ez garanciális gondot, ha a jövőben tönkremegy (mivel nem eredetiek rajta a partíciók)?
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
lrdr
csendes tag
Sziasztok!
Nálam kártyaolvasó/memóriakártya probléma ütötte fel a fejét, remélem belefér a topicba.
Egy fényképezőgépben használt 2GB memóriakártyáról van szó, amiről a kártyolvasóba dugva, msn-en keresztül közvetlenül akartam elküldeni egy fájlt, vágólapon keresztül.
A meghajtó TC-ben és utána intézőben is meg volt nyitva, mivel a TC kicsit ráfagyott, mikor a windowsos automatikus lejátszásra Mégse-t nyomtam. Ctrl-C megvolt, majd Ctrl-V-re a fájl még beillesztődött,de az átvitel nem indult el, és kaptam egy "Nem sikerült a késleltettett írás..." bubit jobb lenn-pedig semmiylen formában nem távolítottam el.. (Eközben a TC-t még nem lőttem le feladatkezelőből, de nem is értem: mit akart írni?!? Talán thumbs.db-t frissített volna az intézős megnyitás okán? ).Mindezek után a rendszer és a fényképezőgép is a kártyát formázatlannak látja, RAW fájlformátummal.
Talán mondanom sem kell, hogy _nagyon_ nem akarom leformázni mivel tartalmaz még el nem mentett fotókat, kérlek segítsetek, milyen programmal lehelhetném életre?KöszLaC
-
Blaze71
őstag
Sajátgép ikonra jobb egérkatt, aztán kezelés éa az új ablak bal menüjéből lemezkezelés. Elsőre törlöd a particiókat, mejd létrehozod egyben és formázod. Azt hiszem ennyi. Érdemes NTFS-re, mert gyorsabb, bár nem tudom, hogy az mp3 lejátszó felismeri-e. Ha nem, akkor újraformázod FAT32-re.
DualBios, DualCore, DualChannel, mindenem Dual, csak az Everestem Trial. :D
-
DaveAWP
csendes tag
Köszönöm a lehetőséget ,sikerült megoldanom
-
DaveAWP
csendes tag
Megkérhetlek rá hogy elmagyarázd nekem hoogy hogyan csináljam?
sorry kicsit láma vagyok -
DaveAWP
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám van a Sandisck 16gb (cruzer) pendriveommal ,hogy :
Játékokat akarok rátenni ezeke 6-8 gb körül vannak ,full üres a pendrive ,de amikor áthuzom total commanderbe azt irja ki h "nincs elég hely a lemezen " azaz a pendriveon ,de hogyne lennne 16 gb és a játék csak 6-8 ,de ugyanakkor ha egy 6-8 vagy 15 gb mappát akarok rátenni amibe 700mb-os filmek vannak ,azt ugy elfogadja és rámásolja...
Találkozott már valaki ilyen problémával?
már mindent megpróbáltam de semmi sem segített ,a gugli sem
köszi -
dik
őstag
Hi!
Hihetetlen értelmetlen dolgot láttam ma egy 2Gb pendrive (maxell) gyárilag 2 partícióra volt osztva és az egyik FAT a másik partíció FAT32 volt. A partíciók mérete 1,45Mb a másik a fennmaradó rész 2...Gb. Autóba szivargyujtós mp3 lejátszóba vette a tulaja csak az nem ismerte meg (gondolom a két partíció végett). Találkozott már ilyennel valaki? Hogy lehet ezt megoldani, hogy egybe legyen az egyész? Valaki esetleg ismer valami jó kis progit ami megismerné és tudná kezelni a partíciókat?
Válaszokat előre is köszönöm!
"A hülyékkel nem lehet mit kezdeni!"
-
hocilala
csendes tag
Sziasztok sorstársak !
Tegnap vettem egy 8 GB-os kingmax pent. Az a gondom, hogy a Vista 64 ultimate úgy tűnik nem "szereti".
A tünetek majdnem megfelelnek a mások által leíraknak (Gigabyte GA-MA690 alaplap) lassú írás, illetve fagyások, nem fejezi be a formázást, írás közben eltűnik az eszköz stb. Ugyanakkor felajánlja a Redyboostot. A fura az, hogy XP is van a gépen, és azzal semmi probléma, illetve más gépeken (xp alatt) tökéletesen működik. Nem találtam frissebb drivert. Van valakinek 5lete?[ Szerkesztve ]
-
-
iabukai
csendes tag
Hali!
Azzal a problémával fordulnék hozzátok amivel nem tudok mit kezdeni vmint hozzám is úgy fordultak vele és távgyógyítani próbálok.Tehát majd lassan válaszolok egy egy tipp után.
Probléma :" A pendrive-ot felismeri a gép látom sajátgépben is , total comm is, de se megnyitni, se formázni nem tudom."
http://asdrka.atw.hu/image0011.jpg
egy régi 512MB os pendriveról van szó de azt nem tudom milyen régi.(annyira hogy még 10K volt régen^^. )
előre is köszi hali.
-
Cxgrav
senior tag
Örülök, hogy tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Delta Force (2024)
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Képregény topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest