Hirdetés
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gyártási gondok a BOE-nél: Samsung kaphatja az iPhone 17e kijelzőit is
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adenosin
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám: semmilyen pendrive-ot nem tudok megnyitni se saját géppel, se TC-rel, se Wi-vel. Viszont érdekes, hogy behelyezés után a tálcán érzékeli a csatlakozást és leválasztani is le tudom. Az eszközkezelő is látja, de meghajtóként nem látom a felsorolt file kezelőkkel. Már kipróbáltam az összes usb portot, a BIOS-ban is engedélyezve van, kipróbáltam több vírusirtót, már formáztam FAT-tal, FAT32-vel, NTSF-el úgy sem látja, viszont van egy usb vinyóm azt meg látja, pedig nem telepítettem gyári illesztőt hozzá. Próbáltam a felügyeleti eszközöknél a Lemezkezelés menüben átnevezni a meghajtókat és érdekes módon nem láttam egyetlen egy merevlemezt sem, cserélhetőt meg pláne, csak optikait.
Még ilyen problémával nem találkoztam, szívesen veszem a segítséget.
Szerintetek a reinstall megoldja?

Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs