Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adenosin
csendes tag
Sziasztok!
Nekem a következő a problémám: semmilyen pendrive-ot nem tudok megnyitni se saját géppel, se TC-rel, se Wi-vel. Viszont érdekes, hogy behelyezés után a tálcán érzékeli a csatlakozást és leválasztani is le tudom. Az eszközkezelő is látja, de meghajtóként nem látom a felsorolt file kezelőkkel. Már kipróbáltam az összes usb portot, a BIOS-ban is engedélyezve van, kipróbáltam több vírusirtót, már formáztam FAT-tal, FAT32-vel, NTSF-el úgy sem látja, viszont van egy usb vinyóm azt meg látja, pedig nem telepítettem gyári illesztőt hozzá. Próbáltam a felügyeleti eszközöknél a Lemezkezelés menüben átnevezni a meghajtókat és érdekes módon nem láttam egyetlen egy merevlemezt sem, cserélhetőt meg pláne, csak optikait.
Még ilyen problémával nem találkoztam, szívesen veszem a segítséget.
Szerintetek a reinstall megoldja?
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Képregény topik
- Napelem
- Netfone
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ukrajnai háború
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- 1 TB, 500 GB -os márkás 2.5", 3.5" -os PC , notebook HDD-k vegyesen a készlet erejéig!! AkciÓÓ
- Eladó új bontatlan WD Blue SA510 1TB M.2 SSD-30eFt, ADATA XPG SX8200 Pro 2TB M.2 SSD-50eFt
- Bontatlan! Samsung 850 PRO 128GB SSD
- Kingston SUV500MS480G mSATA 480GB SSD 42nap működés 1.97TB írt adat
- HDD Caddy optibay 12,7mm, 9,5mm, 9mm SATA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest