- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
Kiskrapek13 #394 üzenetére
Próbáld meg nem ATI Chippes gépben megnézni és ha ott látja, akkor formázd újra úgy, hogy elsőre törlöd, majd újra létrehozod a partíciót. Mondjuk ezt csak Vista, vagy Win7 alatt tudod megcsinálni, mert XP nem fogja látni valószínüleg.
Face50! Elvileg fel kellene kínálnia egy olyan lehetőséget is, hogy folytatás javítás nélkül. Ha nem teszi, akkor próbáld Vista, vagy Win7 alatt egy másik gépben. Mentsd le róla az adatokat és formázd ezután. Aztán mehet rá vissza a cucc.
-
Blaze71
őstag
Sajátgép ikonra jobb egérkatt, aztán kezelés éa az új ablak bal menüjéből lemezkezelés. Elsőre törlöd a particiókat, mejd létrehozod egyben és formázod. Azt hiszem ennyi. Érdemes NTFS-re, mert gyorsabb, bár nem tudom, hogy az mp3 lejátszó felismeri-e. Ha nem, akkor újraformázod FAT32-re.
-
-
Blaze71
őstag
Szia!
Hasonló már volt egy MSI lappal is, amiben szintén 690-es Chip volt. Az viszont nem csak ezt a Kingston pendrive-ot nem kezelte rendesen, hanem volt egy 2 GB-os PQI-m is és azzal se működött rendesen.
wwhy! Ezen a lapon még nem próbáltam, de a fenti MSI esetében megnéztem mindegyik portot. Az érdekesség az, hogy a 256 MB-os Kingston működik rendesen, azt írja és olvassa is.
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
A következő problémám van egy 8 GB-os Kingston pendrive használatakor:
Van két gépem, mindkettőben Gigabyte alaplap. Az egyik GA-M56S-S3, a másik GA-MA770-S3. Az előbbi nForce, a másik pdig AMD chippes. Az nForce-os gépbe működik rendesen, az AMD-s gépben pedig csak olvasni lehet, nem tudok rá írni. Hasonlóan jártam már régebben egy 2 GB-os PQI-val is, de azt egy AMD chippes MSI lap esetén nem tudtam használni rendesen, illetve ezt a Kingstont még olvasni sem tudta az MSI. Szóval nem igazán vágom, hogy mi a gond, mert egy régebbi P-IV-es Matsonic, illetve Abit lappal is működik rendesen. Talán az AMD chip válogat, illetve nem tudja rendesen kezelni az USB eszközöket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Aurát vált a Vivo V60
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest