Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ludo72
csendes tag
Nem kell sok nyelv tudás ! Már én sem tudok egy bü..s szót sem .
egyébként van fordító program a google-ben !
Szóval . A kezdő oldalon fent a logó alatt van 6 db hivatkozás
Kattints az " iFlash "-ra
A keresőbe írd be a chip-eden lévő számot (szétszeded a pendrive-odat vagy használod a chipgenius progit )http://mympx.org/Downloads/p13_sectionid/2/p13_fileid/85
Ha megtalálta a chip-et a sor végén írja a hozzá való program nevét.
Néha több félét is ír mert ugyanazon tárolónak más-más fajta kontrollere is lehet !
A program nevét jelőld ki és jobb klikk majd "másolás"
Most menj az "iFlash"-tól egyel balra lévő " Fájl " hivatkozásra és az ott lévő keresőbe illeszd be a program nevét .
Ha megtalálta katt a címére és a megjelenő kép jobb alsó sarkánál található
" szkacsat " - ra kattintva a kód helyes beírása után letöltheted a programot !!
A ciril betük magyarosítása miatt ELNÉZÉST KÉREK !
Remélem így már sikerül. -
Dremo
csendes tag
Szia!
Nekem ugyanez CnMemory 8gb-os a pendrivom van németből (2 hónapja vettem) és tele van filmekkel.
Mikor csatlakoztatom felismeri a winxp és mutatja mi van rajta, tallózni is tudok.
Az xp alatt törölni és másolni nem enged a rajta lévő filmeket nem játssza le. De mikor leakarom formázni nem engedi.
A scandisc-el mikor megvizsgáltattam a fájlrendszer meghibásodását írta ki.
Az asztali dvd lejátszó viszont olvassa a filmeket és hiba nélkül lejátssza.
Kérdésem: mivel tudom én leformázni?
Valaki tudna ebben segíteni? -
lúzer
veterán
miért nem jó a win?
[ Szerkesztve ]
MO. RIP. - az utolsó kapcsolja le a villanyt.
-
Otisz
őstag
-
szab.tam
nagyúr
dugd rá egy másik gépre, és ott is próbáld meg. kicsit leegyszerüsítve: lehet, hogy a wined felől látszik esetleg írásvédettnek. és azt kell megszüntetni, de előbb próbáld ki egy másik helyen is. (remélem nem írtam baromságot...)
nekem anno dvd ram-mal voltak hasonló problémáim.még egy: próbáld meg csökkentet módban is. néha csodákra képes...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 PCIe SSD
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- Toshiba MG10 - 20TB SATA, 3.5", MG10ACA20TE bontatlan, vadi uj
- 1 TB, 500 GB -os márkás 2.5", 3.5" -os PC , notebook HDD-k vegyesen a készlet erejéig!! AkciÓÓ
- Eladó új bontatlan WD Blue SA510 1TB M.2 SSD-30eFt, ADATA XPG SX8200 Pro 2TB M.2 SSD-50eFt
- Bontatlan! Samsung 850 PRO 128GB SSD
- Kingston SUV500MS480G mSATA 480GB SSD 42nap működés 1.97TB írt adat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest