Hirdetés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
lrdr
csendes tag
Sziasztok!
Nálam kártyaolvasó/memóriakártya probléma ütötte fel a fejét, remélem belefér a topicba.
Egy fényképezőgépben használt 2GB memóriakártyáról van szó, amiről a kártyolvasóba dugva, msn-en keresztül közvetlenül akartam elküldeni egy fájlt, vágólapon keresztül.
A meghajtó TC-ben és utána intézőben is meg volt nyitva, mivel a TC kicsit ráfagyott, mikor a windowsos automatikus lejátszásra Mégse-t nyomtam. Ctrl-C megvolt, majd Ctrl-V-re a fájl még beillesztődött,de az átvitel nem indult el, és kaptam egy "Nem sikerült a késleltettett írás..." bubit jobb lenn-pedig semmiylen formában nem távolítottam el.. (Eközben a TC-t még nem lőttem le feladatkezelőből, de nem is értem: mit akart írni?!? Talán thumbs.db-t frissített volna az intézős megnyitás okán?
).Mindezek után a rendszer és a fényképezőgép is a kártyát formázatlannak látja, RAW fájlformátummal.
Talán mondanom sem kell, hogy _nagyon_ nem akarom leformázni mivel tartalmaz még el nem mentett fotókat, kérlek segítsetek, milyen programmal lehelhetném életre?Kösz
LaC
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB Titanium Black Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).
LaC