Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
lrdr
csendes tag
Sziasztok!
Nálam kártyaolvasó/memóriakártya probléma ütötte fel a fejét, remélem belefér a topicba.
Egy fényképezőgépben használt 2GB memóriakártyáról van szó, amiről a kártyolvasóba dugva, msn-en keresztül közvetlenül akartam elküldeni egy fájlt, vágólapon keresztül.
A meghajtó TC-ben és utána intézőben is meg volt nyitva, mivel a TC kicsit ráfagyott, mikor a windowsos automatikus lejátszásra Mégse-t nyomtam. Ctrl-C megvolt, majd Ctrl-V-re a fájl még beillesztődött,de az átvitel nem indult el, és kaptam egy "Nem sikerült a késleltettett írás..." bubit jobb lenn-pedig semmiylen formában nem távolítottam el.. (Eközben a TC-t még nem lőttem le feladatkezelőből, de nem is értem: mit akart írni?!? Talán thumbs.db-t frissített volna az intézős megnyitás okán?
).Mindezek után a rendszer és a fényképezőgép is a kártyát formázatlannak látja, RAW fájlformátummal.
Talán mondanom sem kell, hogy _nagyon_ nem akarom leformázni mivel tartalmaz még el nem mentett fotókat, kérlek segítsetek, milyen programmal lehelhetném életre?Kösz
LaC
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Eredeti játékok OFF topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Arc Raiders
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
).
LaC