Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mity89
csendes tag
ok megoldodott, lemezkezelőben adtam neki uj cimkét és jo lett
-
mity89
csendes tag
sziasztok
van egy technika pendrive om. amikor bedugtam minden jo volt, sokáig használtam is, de most elkezdte azt csinálni h amikor megnyitottam akkor kék halál és ujraindult a gép.
gondoltam leformázom.
Acronis Disk Director Server progival formáztam fat32 re és elromlott
bedugom, kiirja h eszköz csatlakoztatva, meg eszközkezelővel is lástzik, semmi baja, de a windows, total commander, linux nem látja.
a formatálo progival továbbra is tudom piszkálni, szal az látja és tudom ujra formázni, sőt még böngészni is. azt gyanitom h letörlődtek rola a leiro fájlok vagy mik.
öcsémnek van ugyanilyen, mondtam neki h rejtett fájlokat nézze meg, h mik vannak, de azt mondja nincs semmi az övén...
probálgatom ujraformázni, már pár fájlrendszert kiprobáltam de semmi. nem látszik sehol h be van dugva...
ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Toshiba MG10 - 20TB SATA, 3.5", MG10ACA20TE bontatlan, vadi uj
- 1 TB, 500 GB -os márkás 2.5", 3.5" -os PC , notebook HDD-k vegyesen a készlet erejéig!! AkciÓÓ
- Eladó új bontatlan WD Blue SA510 1TB M.2 SSD-30eFt, ADATA XPG SX8200 Pro 2TB M.2 SSD-50eFt
- Bontatlan! Samsung 850 PRO 128GB SSD
- Kingston SUV500MS480G mSATA 480GB SSD 42nap működés 1.97TB írt adat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest