- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilofon
aktív tag
Tudom hogy van új annyiért
DE,csak 1 hétre kell,mert az erdőn és környékén nincs térerő csak Telekom,és a munka 1 hetes amíg ki szedjük a fát.Lényeg az el érhetőség addig arra az időre.De ha nem lesz más,akkor veszek ilyet,csak ott még regisztrálni stb kell.
Arra az egy hétre csak hívás fogadásra kellene a kártya,ezért nem lényeges hogy nincs rajta pénz. -
s7evcsenko
addikt
Nem, a gold is homeolható, ugyan úgy mint a játék, csak vásárolni nem tud vele más.
Nem nyomok resetet, mert nincs igazuk.Elolvastad, amit írtam?
Nem árulom a fiókot, az nem eladó, csak ideiglenesen rajta van a gépen, és használható.
Amíg az új tulaj újra birtokba nem veszi. -
-
Sir Riccio
addikt
Számomra meg az a szánalmas, hogy mindenkinek minden ingyen kell. Mindenkinek minden ingyen jár, de hát nem vagyunk egyformák. Alapból nekem is be van kapcsolva az ADB de most kikapcsoltam, mert rájöttem, hogy amennyit én a lapcsaládtól már kaptam, bőven belefér, hogy megnézem a hirdetéseiket.
Egyébként - bár sokszor nem értettem egyet Racecammel a régmúlt időkben most még is azt gondolom, hogy iagaza volt - Racecam jól csinálta és az indoklás is rendben volt szerintem. -
air
nagyúr
Nekem viszont totálisan érthetetlen ez a dolog, ami itt folyik.
Először pénzt kérnek valamiért, - egyrészt olyan szolgáltatásokért, amiket máshol ingyen megkap az ember, másrészt a reklámblokkolásért - aztán írnak egy cikket, hogy aki nem velük blokkoltatja a reklámokat, az saját maga ne tegyen már ilyet, mert emiatt megszűnhet az oldal.
Hogy is van ez?
Egy dolgot mindenesetre sikerült elérniük. Megosztják az embereket. Mert természetesen a tagok tudatlanabbik felének az egész prémiumos rendszer annyit jelent, hogy aki fizetett, az értékes felhasználó, aki pedig nem, az értéktelen.
Egyébként amíg nem teszek törvénytelen dolgot, addig senkinek semmi köze ahhoz, hogy én mit csinálok a gépemen. Blokkolom-e a reklámokat, vagy sem. -
-
Macka
veterán
Nekem volt erősen gamer pc-m, de luxus, hogy ennyi pénz álljon benne heti 4-5 játékért cserébe. Eladtam, vettem PS4-et. Persze közel nem nyújt olyan grafikai élményt, mint egy igazi gamer pc, de ár/érték arányában szerintem jobb a konzol.
Na, most belém köthetne valaki, ma még úgysem küldtem el senkit az anyjába...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- iPhone topik
- Könyvajánló
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest