- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
IO.sys
őstag
válasz
HoldChore #84945 üzenetére
Exian szavait magaménak érzem, 11 évig voltam a szakmában, 5 évig fejleszettem saját keretrendszert. Nagy populációra levetítve sokakat tudnék tanítani és kevesek tudnának engem. Rohadt nehéz programozni. Azzal kelsz, azzal élsz nappal, szex közben is, azzal is álmodsz, ha egyáltalán van idő aludni. Nincs család, nincs magánélet. A kész mű csak a munka 30%-a, 70% a hibavédelem és a hibának nem minősülő "egyéb esemény", a betörésvédelem, ezeknek a kezelése is ott van, de nem látszik, ellenben sok forintba kerül. Ezt már nem volt szokásuk a megrendelőknek megérteni, ahogy azt sem, hogy ha egy módosítást kér a munka felénél, az viszi magával a meglévőt és újra kell tervezni a másik felét, ami pénz és idő, nem ingyenes (erre lett megoldás a microservices). Nem azért nem tolonganak a fejlesztők, mert lusták, hanem mert a tapasztaltabbnak egyszerűen nem éri meg. Ahol megfizetik a szellemi tőkét, bizonyára más a helyzet. Ha újra ezt kéne csinálnom, csak 600.000 nettó fölött tenném, az meg ugye álom.
-
Exian
addikt
válasz
HoldChore #84945 üzenetére
Lusták vagyunk
Én is belelustultam már ebbe a témába... pár éve teljesen saját, 0-ról indított PHP alapú oldalakat is létrehoztam, veszettül sok energia és időbefektetéssel, saját kódok gyártásával, saját modulok tervezésével. Mostanra odáig kényelmesedtem, hogy max. egy egyszerű WP oldalt vagyok hajlandó elindítani.
Én is úgy látom, a mai "csakafészbúk" létezik korszakban egyre nehezebb lelkes, normális embert találni, aki normális áron hajlandó weboldalt készíteni. Drágán nyilván van sok cég, akik legyártják, de ott mélyen kell a zsebbe nyúlni. Sok-sok éve 25-30 ezerért simán csináltam még én is olyan oldalakat, amikért erre szakosodott cégek akár egy nullával többet is elkértek volna. De sajna 4 gyerek és 2 munkahely mellett erre már nincs időm, energiám...
-
Esqs
tag
válasz
HoldChore #83701 üzenetére
Igen. Domino esetén a SIM-csomag átvételének napjától számított 60 napon belül érvényes az ajándék 10 GB. A 10 GB adatmennyiség kizárólag belföldön használható fel.
https://www.telekom.hu/shop/termek/sim/?sku=jsku1754593877&contractType=newPrepaid&paymentType=FULL&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2070117 -
Exian
addikt
válasz
HoldChore #83248 üzenetére
Tudsz ajánlani esetleg valamit? Olyan kellene, amibe a megfelelően előkészített (forralt) vizet be lehet adagolni és meghatározott hőfokon kinyomja, de gyorsan, hamar. Olyasmi lenne a legjobb, mint pl. a kapszulás kávéfőzőnk, ami pár másodperc után már nyomja is forró vizet. Csak az nem szabályozható, az csak forró, majdnem forrásban lévő vizet nyom. Ilyesmi elven működő, de szabályozható hőfokos cucc lenne a legjobb. Ezzel a kávéfőzővel szoktam teához is vizet nyomni, mert bekapcsolom és néhány másodperc múlva már nyomja is nekem az akár 2-3 deci forróvizet, sokkal jobb, mint vízforralót használni, ami lassú és többet is fogyaszt szerintem.
Magyarul: valami átfolyós elven működő, de szabályozható hőfokos adagoló kellene, ha létezik ilyen. Mivel alig kell melegíteni a vizet, így talán még gyorsabban is beindul, mint a kávéfőző, ami nagyon forróra melegíti. Azért kell mindenképp melegítős cucc, mert hűtőben tároljuk az előkészített vizet, de alig kell szobahőmérsékletnél picit melegebbre melegíteni csak, talán 30 fok körülre, viszont hűtős 5 fok körüli hőről.
Ez a mikrós dolog agyrém, 1-2 másodperccel tovább megy, már forró, ha meg kevesebbet, akkor meg hideg, mivel pár mililiterekről vn szó. Ezért gondoltam egy digit. mikróra, az gondolom mondjuk 50ml vizet X másodperc alatt mindig ugyanannyira melegít és magától kikapcsol. Nekünk tekerős van, nem lehet még csak körülbelül sem pontosan mindig ugyanannyira állítani.
-
-
-
IO.sys
őstag
-
s7evcsenko
addikt
válasz
HoldChore #80640 üzenetére
Igen, csakhogy amit korábban vastagon kiemeltem, azzal még most sem értek egyet.
Valakinek ez már nagyon kényelmetlen, és forgatni kell a fejed, ha 1m-ről nézed a 49"-t.
Aki nem csinál ilyen 4 részre osztást a tv-n, annak sokkal kényelmesebb egy 40-43"-os tv ekkora távolságra.
Én legalább is tuti nem cserélném nagyobbra a 43-ast. -
válasz
HoldChore #80637 üzenetére
Szerintem a színhelyességre gondol, hogy mennyire lőhető be színhelyesre. Az nem a megjeleníthatő színek számától függ...
Viszont az átlag IPS monitor is annyira lehet színhelyes, mint az átlag IPS TV. A valóban professzionális monitorok tényleg jobbak, mint a TV, de olyat se sokan vesznek otthonra... -
s7evcsenko
addikt
válasz
HoldChore #80635 üzenetére
Igen, de 4x akkora is a mérete, vagyis egységnyi területre ugyan annyi jut belőle.
Én úgy se tudlak meggyőzni látom, de akkor majd talán ez az oldal segít neked. -
s7evcsenko
addikt
válasz
HoldChore #80623 üzenetére
"Ugyanolyan távolságról a 27-esen már szépen kivehetők a pixelek. (Kisebb a pixelsűrűség) Tehát nem szabad kisebb 4K-t venni, mint 49. nagyobb lehet, max kicsit messzebb kell ülni."
Ezt írtad!
Egymással szembe állítasz egy fullhd-t és egy 4k tv-t?
Megjegyzem kb. 10% pixelsűrűség különbség van a kettő közt, ami azt jelenti, hogy ha a 27"-osnál 1m-ről látod a pixelt, akkor a 49"-osnál 90cm-ről.
És éppen ez miatt érdemes kisebb 4k tv-t vennie annak, aki közelebbről akarja nézni. -
nesa
veterán
válasz
HoldChore #80616 üzenetére
Valakinek megfelel a tv is, végül is képet ad, de az egész félépítése közt akkora a különbség mint egy autó meg egy szekér közt, mind kettő fasza mert elvisz A bol B be.
PL fotó feldolgozásra alkalmatlan ugyan úgy mint a filléres LCD monitorok.(#80626) CPT.Pirk
Én még mindig szoktam játszani néha cod2, elég nagy az élet még mindig, sőt szerintem nagyobb mint 3-4 éve rengeteg magyar játszik.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HoldChore #80624 üzenetére
Passz. Többségünknek a 4K hd pc-s gaming jó beállításokkal az a megfizethetetlen kategória.
Sima normális tévénél meg ugyanúgy megy a gaming, ahogy ment az régen is. Bár igaz, a régi szép CoD UO és CoD2-es idők már elmúltak, azóta öregedtem annyit, hogy lehet fel sem tűnne már pár ms ide vagy oda...
-
HoldChore
tag
válasz
HoldChore #80612 üzenetére
Itt van két screenshot méretarányban. Ha 100%-ra teszed a képet, akkor talán kiadja a monitorod a valós méreteket. Az 49-es 4K- 4 full HD-ra van bontva a 27-es pedig 5 kisebb monitorra. Persze, előre beállított sablonokat állítottam be.. (Külön program kell hozzá) Ennyi monitort meghajtani combos cucc kell, de te nem biztos, hogy egyszerre akarsz nézni ennyi mindent
Szerk: Sajna átméretezi a fórummotor a képet Ha érdekel, akkor átküldöm teljes méretben. -
-
-
MrSealRD
veterán
válasz
HoldChore #80468 üzenetére
Ez nem logika volt, hanem egy szubjektív magyarázat... Nem kell egyetérteni vele. Lehet, hogy másnak sem tetszett, de el tudott menni mellette. De neked feltétlenül be kellett szólni. A következő mi lesz, ne olvassam a topikot, mert már nem ide szól a lakcím kártyám?!
Ráadásul nemrég üzleteltünk is és a kommunikációd alapján nem volt problémád...
-
MrSealRD
veterán
válasz
HoldChore #80456 üzenetére
Két topikba szoktam beszúrni ha van valami hirdetésem. Pécs topikba azért mert 7 évig ott éltem...néha járunk arra és még mindig otthonomnak érzem a helyet... Bedobom a hirdetést hátha kell valakinek pont valami...az is lehet, hogy az illető jár BP-n valamikor. De a szállítás sem egy ördöglakat téma... Nem gondolom, hogy ezért meg kellene szólni bárkit is...
-
dunc
nagyúr
válasz
HoldChore #80084 üzenetére
Igen lehagyták bluetooth van benne, és van egyszerű bluetooth kütyüm, de nekem kell egy komolyabb! Akkor marad az optikai kimenet.)
"Én most vettem a Tescoban leárazva 17e-ért LG SJ1 hangprojektort, ami optikával csatlakozik. Még a tv távkapcsolója is viszi szépen." na ez kell melyik tecsoba vetted?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HoldChore #78490 üzenetére
Nem fog megtörténni. Sőt, ha ilyen autót látok valahol a parkolóban, akkor fogom a királyi mutató ujjamat a jobb kezemen és egy méretes pélót rajzolok rá a poros ablakra. Volt már ilyenre példa.
-de hanyagoljuk a témát, mindenki menjen ablakot mosni és kész. Mindenkinek jobb lesz utána, tisztább szárazabb érzés.
-
air
nagyúr
válasz
HoldChore #77093 üzenetére
Egyébként mi az, hogy pénz nélküli világ? Ami a bankkártyán van az nem pénz? Nem kell megdolgozni érte?
Dehogynem. Csak nem érmében és bankjegyben materializálódik.
Mondok valamit, de valószínűleg nem fogod elhinni. Ha nem lenne készpénz, nem lenne korrupció és fekete gazdaság.
Ennyire rossz a "pénz nélküli" világ. -
Bandus99
őstag
válasz
HoldChore #76341 üzenetére
Nem tudom eldonteni, hogy tenyleg te csinaltad, vagy csak viccelsz.
Mindenesetre ha tied a cuccos, akkor erre tudsz mutatni linket ?
Here is the system. All parts from Aliexpress. the water pump about 12 USD. At beginning must perfect set up the dropping, then goes automatic with an timer switch.
itt egy youtube video linkje van eredetileg, de mivel nem nyilvanos a video, letoroltem innen.
-
air
nagyúr
válasz
HoldChore #75821 üzenetére
Például ez: [link].
Ha neked 5 személlyel durrdefekted volt, de nem vetted észre, akkor vagy meghaltál, vagy úgy kamuzol, hogy arra már nincs is jelző.
Eddig csak enyhén röhejes volt az előadásod, de most már szánalmas.
Részemről lezártam a kommunikációt veled, mert olyan mintha egy fekete lyukba beszélnék. -
air
nagyúr
válasz
HoldChore #75812 üzenetére
Minden egyes hozzászólásoddal egyre mélyebbre süllyedsz.
Szerintem elég a vetítésből, erre a műsorra itt már senki sem kíváncsi."Nekem is volt durrdefektem már 5 főnél és észre sem vettem csak a hátul ülők szóltak, hogy furcsa zaj van."
Ha én nem tudom, hogy kit neveznek trollnak, akkor neked fogalmad sincs mi a durrdefekt.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
HoldChore #75811 üzenetére
Idézet tőlem:
Kedves rokonunk is azt hitte, hogy a 10 éves gumi frankó, míg 140nnél szét nem durrant az autopályán, majd pár bukfenc után pihent meg a roncstelepen totálkárral. Cserébe még bírságot is kapott egy jókorát. Télleg megérte...Hol írtam itt én ilyet? Én itt fejeztem be, komolytalan emberekre nem pazarlok időt. Üdv.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
HoldChore #75785 üzenetére
No, csak hogy lásd, kettőnk közül nem én vetítek.
A következő történt. Pótkereket használt, zsír új állapotú, sose használt, az autóval kapott, de 10 évest, nem mankókereket.
Megtörtént az eset, rendőr kiment. Helyszíni vizsgálat indult (totálkáros autó, forgalomlezárás autópályán), azonnal szakértőt hívott a rendőr, bár emberünk ezt nem kérte, hivatali eljárás. A megállapítás végeredménye: a gumi öreg volt, ez okozta a balesetet. Kapott egy 15.000Ft-os bírságot rendőri intézkedés miatt, illetve kifizettették vele a szakértői díjat!!! 85.000Ft-ot. Tehát nem a gumi címszó alatt fizette a bírságot, de mégis az miatt. Ez egy autóba került, meg kb 120.000 Ft-jába szállítással, de legalább nem lett komoly baja senkinek. Ez után nyilván javasolgasd tovább csak a 23 éves gumi használatát fennhangon... -
-
gergobaby
aktív tag
válasz
A gyartok legtobb esetben a gyartastol szamitott 10 ev utan javasoljak kukaba vagni az abroncsot akkor is, ha egyebkent profilmelyseg alapjan nem lenne indokolt. Sajat bevallasod szerint nem vezetsz lassan, lehet megerne az a +10-20e ft szettenkent, hogy tobb evig biztonsagban erezd magad, nem?
De ha csak az a lenyeg, hogy egy kozuti ellenorzes alkalmaval ne birsagoljanak meg, akkor "biztonsagban" vagy szerintem, mert a kresz nem irja elo tudtommal.
-
air
nagyúr
válasz
De ha már ennyire ragaszkodsz az írott dolgokhoz, mondok még pár olyan fogalmat, amit minden közlekedő ismer (legalábbis kellene, hogy ismerjen) de a KRESZ-ben nincs leírva:
- Relatív gyorshajtás
- Bizalmi elv
- Elsőbbségről való lemondás
- veszélyeztetés, akadályoztatás, zavarás fogalmak jelentése -
válasz
HoldChore #75769 üzenetére
1. Nem csak te vagy valószínű idős közöttünk. Ezeket a fölényeskedéseket kéretik mellőzni, mert nem látszol tőle bölcsebbnek, legfeljebb holdkórosabbnak.
2. Valószínűleg mindenki, aki ír van autója, esetleg több is. Erre adat is van szerintem a fórumban. Szintén a primitívségre erősít rá a fölényes megjegyzés.
1-2 után nem is reagálnék akkor semmit, mert mint látszik felesleges. Ha a te stílusodban válaszolnék, akkor csak annyit írnék: Mivel 2 tonna felett van az autóm, valószínűleg nem fogsz nagyon bezavarni, mikor elémszállsz a gumijaiddal valahol, majd törlök kettőt az ablaktörlővel.
-
air
nagyúr
válasz
HoldChore #75769 üzenetére
"Hol van az előírva, hogy hány éves gumit szabad használni? Elő van írva a profilmélység és a téli gumi, ha éppen elrendelik. Ennyi."
Nagyon kezd unalmas lenni ez a vég nélküli okoskodásod, ráadásul mindenféle hozzáértés nélkül.
Képzeld el vannak szakértők, akik egy baleset után megvizsgálják, hogy a gumid megfelelő volt-e, hogy azzal biztonságosan közlekedj. Nem kell pontosan tudni, hogy hány éves. Ha elöregedett, nem alkalmas biztonságos közlekedésre. Rád húzzák a vizes lepedőt. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
HoldChore #75763 üzenetére
Kívánom, hogy ne kelljen megtudnod, de el sem tudod képzelni, hogy egy (bal)eset kapcsán mi mindennel kezdenek foglalkozni a rendőrök. Pl a gumival. Az én esetemben állt a kocsim mégis többek között a gumikat is tüzetesen megvizsgálták (típus, fajta, méret, dot szám, profilmélység, stb)
-
fudi2002
nagyúr
válasz
HoldChore #75752 üzenetére
Jaa, csak túloztam. Nem kapott bírságot. Sőt, ajándékutalványt kapott a rendőrtől. Sőt, ez nem is rokonommal történt, inkább csak ismerősöm ismerőse mesélte.
Az ilyen nagyszájú okoskodók pihennek legtöbbször az árokban, amivel nincs is gond, csak ne öljék meg senki családját a kiváló 23 éves gumijukkal illetve hatalmas önbizalmukkal...
-
fudi2002
nagyúr
válasz
HoldChore #75748 üzenetére
Majd mikor karosszériást keresel itt a fórumban, akkor tudjuk, tévedtél.
Kedves rokonunk is azt hitte, hogy a 10 éves gumi frankó, míg 140nnél szét nem durrant az autopályán, majd pár bukfenc után pihent meg a roncstelepen totálkárral. Cserébe még bírságot is kapott egy jókorát. Télleg megérte... -
yerico
senior tag
válasz
HoldChore #75718 üzenetére
Nekem is van olyan ismerősöm, aki a 2001-es nyári gumit teszi fel a kocsijára. Mondtam neki, hogy az nem érdekel, hogy megöli magát, szíve joga. Csak ne menjen ki vele közútra, mert ott nincs egyedül. Pláne, hogy a gyerekeit is vinni akarja. És akkor még akad olyan ökör barom állat gumis, aki még rá is erősít, hogy jó az a gumi. Pedig nem anyagi oka van, simán vehetne 10 garnitúra gumit egy havi keresetéből. A fékút éppen 2x annyi, mint jó gumival. Van futófelület? Csodás, az is kell, de nem árt, ha a gumi se keményedik fel, és mellékesen nem repedezik be az oldala. Akinek gond 5-6 évente ledobni a gumikat, az ne autózzon. Aki éves 5-6 ezret autózik, vegyen négyévszakost (nem rosszak azok, télen ezerszer jobb, mint egy nyári, nyáron alig rosszabb, mint a nyári). Aki éves 20-30E-t megy, annak a téli-nyáriban is benne lesz 6 év alatt 60-90E km, onnantól fogva kuka, bárki bármit mond.
Aki 15 éves gumit tesz vissza, az menjen fának. Csak sajna a fát sajnálom. Van elég hülye az úton, ha pár potenciális tömeggyilkost meg lehet spórolni, meg kell tenni.
Conti témához. Bármelyik Continental elszalad 40-60E-t gond nélkül, és legalább tapad. Drága? Relative az, van nála olcsóbb, ami jó, és van, ami olcsóbb, de szar. Mindenki annyit költsön jóra, amennyi pénze van. De ütemezze be, hogy 6 évente cseréli a téli/nyári garnitúrákat is csak azért, mert anyagában öregedik meg a gumi. Most komolyan, kilométerenként 1-2 ft a gumi költsége (Ha több, és nem bírja fizetni, cserélje kisebbre a kocsit). Ennél sokkal több a benzin, de a javítások ára is. Persze mikor a paraszt megveszi a sokezer éves 316-os BMW-t 225-ös gumikkal, akkor átíratni marad pénz, átnézetni talán, de gumira úgyse. -
Zewa
senior tag
válasz
HoldChore #74189 üzenetére
Ejha. Köszönöm a tippet! Én mindösszesen pár nm-re gondoltam, palántanevelősátornak, padlófűtéssel de kifejezetten tettszik a műremeked. : ) Régebben volt ilyen "erkélyre való" kész fóliaházunk, amit bagóért vettem a vásárban, gondoltam hátha van valakinek eladó amivel időt és energiát tudok megspórolni.
ps.: A Beton alap kizsaluzása és kiöntése gondolom nem volt benne abbana fél napban.
-
zsolt19900
őstag
válasz
HoldChore #73763 üzenetére
azért amikor berregtetik ott a majdnemrozsaszín stihlt meg egyebeket
azért na
de mindegy nem vitát nyitni akartam, de ilyesmit onnan nem veszek sosem
köszi a tanácsokat leltem végül is Komlón is, szóval probléma megoldva
már csak egy kérdésem lenne még: tényleg frankó anyagból lévő dugókulcs vagy krovafejet hol találnék Pécsett? vannak a szerszámboltokban? vagy inkább csavarboltokban? akár darabra is?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
HoldChore #73408 üzenetére
Mint írtam, a Dolby Digital Live az egyike. Enélkül nálam nem maradhat kártya. Hallani akarom a többcsatornás hangot ellenben nem akarom analóg módon, három kábellel összekötni a gépet, a házimozi erősítővel. Helyette a kártya röptében készíti a Dolby Digital streamet és küldi ki optikán.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
HoldChore #72994 üzenetére
Nem értek Veled egyet. A kresz ha városon kívül is nézzük, pl ahol záróvonal van ott pl lehet egy olyan kanyar amire nem gondolsz. Nem azért húzták folytonosra mert volt festék dögivel. Ugyanez, egy ismeretlen terepen kanyar jelző tábla majd 60. Ha ezek nem lennének, akkor az elméleted szerint defenzíven mindehol mennél 70-el?
"De magam részéről úgy vezetek, hogy akkor se tudjanak nekem jönni, ha akarnának, ln meg nem megyek neki másoknak. "
Ezt ugye most viccnek szántad? Mert amennyiben komolyan, gondolkodj el picit az életről. Bár mielőtt hamar ítélkeznék, hány éves vagy és hány éve van jogsid, abból mennyit vezettél? -
air
nagyúr
válasz
HoldChore #72995 üzenetére
Mindennek köze van mindenhez.
"Ezzel próbálod személyemet kisebbíteni?"
Ugyan. Hiszen az is mások hibája volt.
És nem hiszem, hogy én bármit tudnék kisebbíteni ez után a ma esti eszmefuttatás után...
Ez a záróvonalas előzés volt a hab a tortán.
Remélem soha az életben nem futunk össze az utakon. -
air
nagyúr
válasz
HoldChore #72987 üzenetére
"Ha nem érted így sem, akkor levezetem szívesen "
Isten őrizz!
Inkább értem.
És most elmegyek a sarokba, és elsírom magam.Egyébként nem te voltál az, aki néhány éve megvettél egy láthatóan gyanús helyről, egy egyértelműen átverésnek látszó tabletet, aztán rácsodálkoztál, hogy se pénz, se tablet?
-
fudi2002
nagyúr
válasz
HoldChore #72984 üzenetére
"Szerinted, gondolom én, a KRESZ be nem tartása miatt gázolták el a gyalogost.
Azért ütötte el a gyalogost mert fizikálisan egy térbe kerültek."Te olyan elméleti ember vagy, ugye?
Maradjunk abban, hogy a Kresz betartartása sem véd meg incidensektől, de csökkenti az esélyt. Részben értem mit szeretnél közölni, de másik oldalról pedig fura érzésem van mikor soraid olvasom
-
cuebler
senior tag
válasz
HoldChore #72982 üzenetére
"...ezt megérteni átlagos elmével nagyon nehéz..." hát ja, az biztos, hogy te nem vagy átlagos - szerencsére.
"...csak a büntetéstől, tehát a felelősségre vonástól félsz." te meg attól, hogy egyszer nem lesz igazad.
"...Már eljutottam arra a szintre, hogy ha valamit nem tudok, akkor azt megkérdezemVezetni pedig már akkor jobban tudtam mint legtöbben, mikor még az oktatókocsiban elkezdtem a 10. órát" ennyi szerénységre meg egyszerűen már reagálni sem lehet
"...Azért ütötte el a gyalogost mert fizikálisan egy térbe kerültek." ezt az aranyköpést pedig pólóra fogom tetetni
köszönöm a mai estét, remekül szórakoztam!
választ nem szeretnék, mivel konkrétan nem a témához szóltam hozzá, csak bírom, amikor valaki annyira megmagyarázza, hogy már attól látszik... -
air
nagyúr
válasz
HoldChore #72982 üzenetére
"Tehát, ha féktávolságon belül hajt ki eléd a fenti autó, akkor meg kell állnod."
MI VAN???
A féktávolság az az úthossz, ami alatt egy jármű képes megállni egy adott sebességről. Ha ezen a távolságon belül kanyarodik eléd valaki, akkor összeütközöl vele. Esélyed sincs megállni. És te oktatsz ki minket? Jesszusom!
Innentől nem is olvastam tovább az eszementségeidet. -
cuebler
senior tag
válasz
HoldChore #72973 üzenetére
Mondj egy olyan baleseti szituációt, ami a KRESZ betartása miatt történik. Csak egyet.
Kösz. Ezért magyarázzuk neked annyian, mint apa...(#72969) Macka : inkább csak tapasztalt. Sajnos, sokszor járok autóval olyan helyeken, amikhez képest a komlói út tiszta autósztráda vadelhárító
kerítéssel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest