- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
MrWolf #19763 üzenetére
Én 8K pénzért adtam el még tavaly évvége felé én 2600Pro karimat, szerettem. Nem volt akadály a 8600GT lenyomása, gamék is faszán mentek vele 1280*720-ban. Aztán most 4670 van, mert 720p felbontásban azért már kell a mai dolgokhoz, és mégis csak kb. 2x sebességet hoz, igaz h. a héten még csak 2004 előtti játékokkal játszottam, no nembaj.
Aztán majd ha szükségét érzem, cserélem egy 4770-re, vagy talán az 5X széria hasonló tagjára, ha addig megtartom.Adj neki kis vmodot, aztán mehet az órajel jó magasra!
-
kano
nagyúr
válasz
MrWolf #17961 üzenetére
1 évet?????? Élettartam garit adnak és azt mondták a magyar forgalmazónál, hogy nem tö*ölnek, azonnal cserélik.
Korrekt hozzáállás. Nem véletlenül kerül ennyibe. Féltem, hogy kiröhögnek mert csak kb. 5cm a fonalhiány. Az anyag pedig nem jön szét, mert dupla varrású, belülről is meg van varrva. De ha már ilyen árban volt akkor ez se legyen rajta.
De tényleg gratula nekik, mert nagyon-nagyon korrektek. -
-
MrWolf
csendes tag
-
Nevil2
tag
válasz
MrWolf #17583 üzenetére
Nézd, ebben igazad van. Fogyasztói társadalomban élünk, ergo nem tartós termékeket gyártanak.
Mondok egy példát:
1. Mondjuk a Mile mosógép nem nagyon kapható 300k alatt (100%-osan megbízható, mert a Mile nem külső beszállítótktól veszi az alkatrészeket, hanem maga gyártja. Az utolsó csavarig. Ez tény. És az is, hogy kivételesen tartósak a gépei)
2. Az emberek 50k-ért akarnak vásárolni és sokallják a 70-80k-t egy mosógépért (nem azért, mert megélhetési gondjaik vannak - kis hazánkban költekeznek az emberek - hanem mert a hazai kereskedelem elhitette velük, hogy olcsón is van jó).
3. Sokan sóhajtoznak, hogy bezzeg a régi Energomat elment 15 évig, most meg 3-5 év után kidobható a mosógép.Nézzük csak!
Anno egy Energomat ára 4-6 havi fizetés volt. Innen nézve belefér a Mile is, és akkor nincs gond a tartóssággal.Vagy más szemszögből: 3-5 év múlva az energia árak megháromszorozódnak, a mosógép fogyasztás feleződik. Akkor is lecserélnéd, ha nem romlik el (az Energomat háromszoros víz- és áramfogyasztással működött a mai gépekhez képest)
Lehet, h elkalandoztam, de hidd el, hogy épp a gagyinál mindegy, h mi van a címkén. Vagy mondjuk úgy, h a műszakiban az árral többnyire (nem mindig) jobb minőséget vagy szélesebb szolgáltatást veszel - HA KORREKT A KERESKEDŐ.
-
Bandus99
őstag
válasz
MrWolf #17088 üzenetére
En azt tudom, hogy a sebessegkorlatozo tablakat mindig be kell kellene tartani, hetvegen is. A kerdes nem errol szolt.
Hetvegen is kint vannak mernek? Az elso mondatodat nem igazan ertem,,,, Tehat nem leallnak fix helyekre, hanem le fel mennek autoval es menet kozben mernek? Tehat barhol talalkozhat veluk az ember Pecs-Mohacs vszonylataban ?
-
nesa
veterán
válasz
MrWolf #16704 üzenetére
Engem erdekelne csak modolnam az arat
Mivel nevagyok pofatlan igy nem aztmondom hogy a vegerol vagjunk le 1 nullat nekem ugyis megfelelne ha az elso szamjegyet torlod el
Azert nem mind1 hogy 45000ft vagy 14500
de 145000Ft om nincs
Tovabra is keresek BRIDGE vagy ULTRAZOOM digit gepet egetoen fontos lenne
-
ha3fis
tag
válasz
MrWolf #16052 üzenetére
Miért baj neked, ha adnak rá 6 év gart?
Manapság a faekére is van gar
Macka: OK-OK, csak arra várok, hogy mi lesz a licit vége.
Apropó licit, hallottátok micsoda jó kis balhé megy a Vaterán? Egy-két jóindulatú poénos csávó próbálta megszedni magát, csak elfelejtették, hogy ahhoz milliárdokat kell lopni, hogy ne bukjanak le, 1-2 millióval nem érdemes meglopni az embereket. Ezért le is buktak. Sok naiv ember a 50-180k közötti összeget simán elutalta nekik látatlanba. Az egyik kollégám is így járt. Sajnálta a 4-5k-t vonatra egy 60k-s telóra, aminek a piaci ára 70k, pedig akkor kiderült volna, hogy CSAK előre utalással szedték a pénzt, hogy majd valamikor elküldik a vett cuccot...
-
-
nesa
veterán
válasz
MrWolf #13850 üzenetére
Aki 1x szerelmes lesz 1 olasz kocsiba az mar utanna nehezzen talal megfelelo autot amit szeretni is fog.
Amugy 1 delta 700k tol indul ,persze ha deltarol beszelunk es nem delta szeru hulladekrol mert az mar van 20k er is.
De ha van kedv lehet venni olcson azt rakell kolteni 600-800k es van 1 jo autod.Saint_
A cilosok nem olyanok??
-
nesa
veterán
válasz
MrWolf #13844 üzenetére
Te Kb erzed mitol auto az auto, az elektomos gazpedal szamomra brutalis illuzio rombolo ha 1 karbis kocsival ugyanolyan labmunkaval akarsz elindulni mint 1 elekromos gazpedalos kocsival akkor szetfusolnek a gumik.
Karbinal vegig van valtozas nekem kb fele korul nyit a masodik torok ha a vakum nemhuzna be korabban
-
Nem is most akar vele digitáltévét nézni
Nyilván 2010 körül lesz digitális adás, és azért egy USB-s TV tunert nem fél évre vesz az ember. Akkor még sztem lazán jó lesz + másik géphez is jó lesz. (Az én TV tunerem 1998-as pl. 3000ft volt pár éve. Működik. PCI-s
)
Én azon akadtam fent hogy az ajánlott hw P4 hozzájuk... ezért kérdezek utána olyanoktól akiknek esetleg van is USB tunerük, mert marha meredek lenne hogy ekkora procit igényeljen... Ismerős P3/500-ában szépen ment az analóg tuner...
A digitálos adás meg elvileg nem igényel nagyobb gépet mint az analóg, mert ahogy mondtad is, a tuner csak frame-eket küld át a gépnek. Akkor kell combosabb gép ha HD adást nézel...
(Hogy a lapos videokártyája hogy jön ide azt nem tudom, képet ad, filmet lejátszik, nagy gond nem lehet vele...)
Ezért kérdezem hogy akkor most mi van? Próbált valaki USB TV-zni gyengébb laposon? Emberi (576-os pl.) vízszintes felbontással?
-
hoax
senior tag
Az ecetsav szétmarhatja forrpontokat...!
Tessék vele vigyázni!
Arra gondoltam, hogy fogsz 4db vékony panduit szalagot, 2-ről levágod a bütyköt, mivel azokról csak az kell, 1-1 szalagot átfűzül a kártyán és a hőtő furatain, a két levágott pöcökkel pedig rögzíted őket.
Arra kell figyelni, hogy egyszerre feszítsd meg mind a két oldalt, különben sarkazás lesz belőle...
Sok sikert! -
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
PCI vagy USB? Ha jól látom, spdif az TOS link (optikai) formában van jelen, ami nem probléma, csak barkácsolnom kell átalakítót hozzá...
hcl: egyébként cseng a fülem egy hónapja, voltam orvosnál, azt mondták, hogy sok a stressz, mozogjak többet, igyak töbet, meg sok a számítógép és túl fiatal vagyok ahoz, hogy csengjen a fülem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3104
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest