- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400: renderkép és európai ár is kiszivárgott a telefonról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Kösz, de már megoldottam, ugyanis MEGVETTEM
Creative Audigy Extreme Gamer RULEZ, besz@rás, döbbenet, wunderschön, egyenesen org@zmus a fülnek
Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a változás az integrált karihoz képest. Mondjuk röpke 40 percembe került, míg életet leheltem belé és sikerült előhozni az 5.1-et, de megérte. Mindenkinek csak ajánlani tudom
Mod: mi a frász volt itt tegnap?Ekkora fight, b@szod
Hoax kollégával még nem üzleteltem, magi20-al annál többet és el kell, hogy mondjam korrekt srác(amúgy pártatlan vagyok) Sokan sérelmezitek, hogy alkudozik.Emberek!!! Ez üzlet, ha valami nem tetszik, nem kell megvenni/eladni, ennyi. Ha valamit sürgős eladni, akkor többnyire bizony csak fika árat lehet érte kapni, ha nem, előbb-utóbb úgyis megveszi valaki, más portékáját pedig nem szabad fikázni (ahogy haver szokta mondani buliban: ''Hányni nem ér
'' ), mert csak összetűzés lesz belőle (lásd. tegnapi nap).
Végszóként csak annyit, hogy tessék mindenkinek Velem üzletelni, mert tudtommal eddig senkinek sem volt velem problémája (Bandus-t egyszer megvárattam, de tényleg nagyon el voltam havazva, amúgy szó nélkül cseréltem a lapját, igaz Bandus?), alkudni is lehet, házhoz is viszem a cuccokat...hmmmm...ez talán már túl korrekt, de hát mit tegyek, ilyen vagyok(ez a Nagyképűség Kft. promóciója volt
)
Na, szóval PEACE, mert szétcsapok köztetek és én nem leszek olyan nyájas, mint a Kroki
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest