Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2026: Európába jött a Mate 80 Pro
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalikapitany
csendes tag
Hali! Van 1 problémám amivel nem tudok mit kezdeni. A héten vettem 1 ASUS A696-t, ma reggel nekiültem felraktam a PCmre az ActivSync 4.5-t (Magyar verziót). Rádugtam a PDAt a gépre USB..n. Ekkor kiirja, h a kapcsolat létrejött, 1 külön ablakban pedig "a beállítások beolvasása" . 1,5 óra után kihuztam, újratelepítettem az ActivSyncet. Kikapcsoltam a tüzfalat és ugyanezt csinálja
. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi