- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalikapitany
csendes tag
Hali! Van 1 problémám amivel nem tudok mit kezdeni. A héten vettem 1 ASUS A696-t, ma reggel nekiültem felraktam a PCmre az ActivSync 4.5-t (Magyar verziót). Rádugtam a PDAt a gépre USB..n. Ekkor kiirja, h a kapcsolat létrejött, 1 külön ablakban pedig "a beállítások beolvasása" . 1,5 óra után kihuztam, újratelepítettem az ActivSyncet. Kikapcsoltam a tüzfalat és ugyanezt csinálja
. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi