Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalikapitany
csendes tag
Hali! Van 1 problémám amivel nem tudok mit kezdeni. A héten vettem 1 ASUS A696-t, ma reggel nekiültem felraktam a PCmre az ActivSync 4.5-t (Magyar verziót). Rádugtam a PDAt a gépre USB..n. Ekkor kiirja, h a kapcsolat létrejött, 1 külön ablakban pedig "a beállítások beolvasása" . 1,5 óra után kihuztam, újratelepítettem az ActivSyncet. Kikapcsoltam a tüzfalat és ugyanezt csinálja
. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Path of Exile (ARPG)
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dali Oberon 5 - dió
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G2i - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. És ez megy reggel óta körbe, körbe.. és semmi más csak a kapcsolat létrejött és "a beállítások beolvasása", bármit csinálok. Lehet, hogy több órát kell várni a XXI. század elején
??? Vagy mi, vagy, hogy, vagy...?Ha valaki tudna segíteni azt az áldott jó embert szivesen meghívnám 1két sörre. Köszi