- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Tudtommal nem. De ha gondolod, húzhatsz öltönyt. Lesz, aki szép ruhában lesz, és olyan is akad majd, aki utcai viseletben. A dékán asszony és csapata ki lesznek öltözve rendesen. Kiváncsi leszek Nyékinére a dékáni göncben. Még mindig nehéz elhinni, hogy ő az új dékán, de várható volt. Nőuralom egy ilyen karon, az nem semmi. Mondjuk Nyékiné nem egy buta ember, eléggé ott van a szeren.
Egyébként meg lesz tanítás is, csak az első órában lesz ünnepélyes évnyitó.
A héten láttam, a számtek termekből végre kidobták a szar HP gépeket a crt monitorukkal együtt. Már rosszul voltam tőlük. Ezek az ibm-ek sokkal csinosabbak. Bár biztos jó drágák lehettek, tuti nem AMD proci hajtja őket. De hétfőn majd kiderül. És új számítógépasztalok is vannak, a régieket szintén rühelltem - főleg, hogy a sima tantermekben is ilyen asztalok voltak. -
Dalai Láma
őstag
Miii? Kitől hallottad, hogy Nyékiné dékán lett? Ez nekem is új, bár ő eddig is helyettes volt, de inkább a Csurgay vagy a KovácsF neve jött szóba.
A TO szerintem lehet a kar büszkesége. Név szerint ismernek, mosolyognak, segítenek.
Ha Nyékiné az új dékán, akkor nemtom mi lesz...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest