- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sub71
aktív tag
válasz
st3v3np3t3r #39660 üzenetére
-
válasz
st3v3np3t3r #39748 üzenetére
Valószínűleg innen indul a probléma. Holnap pontosítok velük aztán átállíttatom másra a belépési védelmet, ha továbbra sem megy.
-
válasz
st3v3np3t3r #39746 üzenetére
Kösz, mivel van előfizetésem, nem titok számomra hogy mi a helyzet.
De március18-ig folyamatosan jött novembertől elejétől, amikor beállítottam, akár naponta 2*3-szor, szóval nem volt ezzel gondom, eddig nem jelentkezett ilyen.
Ugyanúgy a mobil netes stick-el is ezután a dátum után kezdett gond lenni, ott ahol addig normálisan működött. Szóval csak azért kérdeztem meg mert lehet hogy a sim kártya vagy a telefon romlott el és azt akartam kizárni.
Azért nem olvastam bele, pontosabban már nem olvasom, mert működött és túl sok hülyeséget olvastam ott -
b12gege
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #39704 üzenetére
Most én is ezt az üzenetet várom tőlük.
Elkezdtem eladni a cipőgyűjteményem és az utóbbi időben túl sok pénz érkezett a számlára, ezért korlátozták...
Azonnal beküldtem nekik mindent, amit kértek, de 3 napja nem történt semmi. A járvány miatt most nyilván nem lehet felhívni sem őket. A legjobban az fáj, hogy amióta várok, 10 forintot esett a dollár árfolyama.Kíváncsi vagyok, mikorra tudják ellenőrizni a lakcím-telefonszámla-jogsi feldolgozhatatlan adathalmazát.
-
válasz
st3v3np3t3r #39710 üzenetére
El nem bírom képzelni, hogy mit akadályozhat az!
Mi köze a VPN-nek az oldalhoz??Megnézem azon kívül is.
-
válasz
st3v3np3t3r #39686 üzenetére
Nekem a Chrome nem szokott néha megfelelő PayPal oldalt elővarázsolni, ha az adott oldalon (bankkártya adatok) vagy akkor azért nem úgy van hogy csak fele oldalt küldi ki a PayPal szervere.
-
válasz
st3v3np3t3r #39660 üzenetére
Igen, köszi a kiegészítést.
-
válasz
st3v3np3t3r #39642 üzenetére
Nem neked, másnak is írtam már hogy pont ezt a fajtát: Revolut Visa Prepaid Temp Card nem "illik" hozzáadni a PayPal fiókhoz. A normál kártyát is 2-3 évre adjuk hozzá és vagy hitel kártya vagy betéti kártya amin (ha nem limitáljuk) állandóan van pénz, logikailag. Ez a fajta kívül esik a rendszeren, hiába Visa.
A Curve kártyát látja, nem a mögötte lévő valamit, az azért jó. -
válasz
st3v3np3t3r #39626 üzenetére
Mivel a PayPal is Európában dolgozik, itt egy másik cégnek a mai tájékoztatója, ez rávilágít dolgokra.
A Magyarországról az Internet elérés is lassú, sőt jobb infrastruktrúrával rendelkező országokban is. Lehet puffogni, de ez van.
Transferwise egyébként.
......Ugyanazzal vagyunk elfoglalva, amivel eddig is
Rendkívül elfoglaltak voltunk az elmúlt hetek során, hiszen még több ügyfelünknek van szüksége ránk pénzügyeik kezeléséhez ebben az újonnan kialakult helyzetben. Továbbra is támogatni fogjuk az általunk kínált 1200-nál is több különböző devizaútvonalat, ahogy eddig, és azon dolgozunk, hogy még többet elérhetővé tegyünk.
Azonban ideiglenesen bevezettük a távmunkát, így mindannyian otthonról dolgozunk, ami hajlamos a dolgokat kissé komplikálttá tenni
A munkánk egy része emberi interakción alapul, így mivel egymástól távol dolgozunk, előfordulhat, hogy egyes utalások lassabbak itt-ott. Az is lehet, hogy ügyféltámogatásunk sem olyan gyors, mint amihez hozzászoktál, illetve a betéti kártyák kiszállítása is nehézségbe ütközhet. Nagyra értékeljük a türelmedet ezekben a helyzetekben. -
válasz
st3v3np3t3r #39589 üzenetére
Oké, én másik fajta ideiglenesre gondoltam.
Tudom van ez a hepjük, de mivel arra csak te tudsz pénzt kiküldeni és csak egy előre beírt számsor, akár be is írhatod, aztán 2 hét múlva törlöd vagy hagyod, mert nincs jelentősége. Ott érdekesebb ahol fizetésre is lehet használni a hozzáadott bankszámlát.
Viszont így teljesen igazoltnak tekinti majd a fiókot rendszer. -
válasz
st3v3np3t3r #39587 üzenetére
Mennyire ideiglenes ez a Revolut ideiglenes kártyája? A dátum azért egy évnél tovább tart? Vagy hogy van beállítva
-
atala
addikt
válasz
st3v3np3t3r #39578 üzenetére
Megértelek. Én is a lányommal intéztettem el a telefonálást, és nem volt könnyű még neki sem, pedig már elég jól beszél angolul. Sajnos kifogtunk egy olan ügyintézőt, aki annak ellenére, hogy a lányom mondta, hogy nem beszél jól angolul, nem beszélt lassabban, vagy érthetőbben. Azért csak össze hoztuk. Egyedül nem vágnék bele.
-
aytukabozs
addikt
válasz
st3v3np3t3r #39578 üzenetére
Az androidos translate app-ban mostmár van beszélgetés fordítás is. Nem ér meg 1 próbát?
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #39576 üzenetére
Akkor nem lenne kb. semmilyen rendszer jelen nálunk.
Itt többen írták, hogy semmi gyér angollal is meg tudták oldani a problémát, szerintem tegyél egy próbát. -
válasz
st3v3np3t3r #39573 üzenetére
Angol a kommunikáció nyelve, csak magyar telefonszám miatt magyar percdíj, nem külföldi hívás, a böngészős oldalon mindig jön a kód, az app-ot az ügyintézésre én eleve nem ajánlom.
-
válasz
st3v3np3t3r #39552 üzenetére
Igen. De kérj előtte kódot. ÖF, Tippek 6. pont
-
válasz
st3v3np3t3r #39550 üzenetére
Akkor ne írj á betűt, de szerintem már blokkolt.Vagy amit már írtam ez a bakszámlát eleve virtuálisnak veszi a rendszer és azért nem megy automatikusan a hozzáadás. Egy telefon, feloldják a blokkolást és hozzá tudod adni, a magyar számukat hívd. Holnap 9:00-től., ha az á kivétele után sem megy most.
-
válasz
st3v3np3t3r #39548 üzenetére
Ugye nem K & H Bank Zrt van írva? Vagy Gránit. Ha OTP akkor az jó. És pénzforgalmi számla.
Ha már volt számla hozzá rendelve akkor egy újabb az ügyfélszolgálaton keresztül adható hozzá mert van egy blokkolás az utóbbi időben az újabb számlák hozzáadásánál ugyanazon fiókhoz. Akkor is ha az előzőt törölted.
Akkor is blokkol a rendszer ha egymás után futsz ebbe a az üzenetbe.
Ha visszakeresel erről is volt szó mostanában. -
embe
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #39521 üzenetére
Legalább addig engedjék, amíg ez a 2 csomag megjön! No persze meg a Ti csomagotok.
-
balinlin
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #39521 üzenetére
Igen
Egyelőre az áruszállítás megy. Kamionstop is törölve. -
válasz
st3v3np3t3r #39488 üzenetére
Ha ők küldték a kérést akkor a belépés után ugye volt egy felület ahol ezeket feltöltötted? 48 óra - 1 hét. Azért változó mert különböző okokból kérhetik és ezért nem lehet egységes időtartamot megadni.
-
aytukabozs
addikt
válasz
st3v3np3t3r #39488 üzenetére
ilyenkor a leg fontosabb kérdés;
a paypaltól jött a levél 100%-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futás, futópályák
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Eladó ASUS ROG STRIX GTX1080Ti 11Gb videókártya
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- DELL T40 EMC Szerver
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged