- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
b12gege #39230 üzenetére
Írtam hogy nem mindenkinek működik, nekem sincs vele gondom. Volt aki próbálta és nem jött össze, de azért nem is vettem ki az Összefoglalóból a témát, nálad is összejött.
Az igaz hogy kell pár nap hogy a számlára utalás menjen normálisan. Nem írtam a leírásban de szerintem pár nappal később kezdtem küldözgetni a pénzt.
Egyébként még előszokott kerülni az a szöveg hogy virtuális bankszámla nem adható hozzá, de mit tekintünk virtuálisnak? Ha egy számlaszámra lehet pénzt rakni és levenni az annyira nem virtuális -
válasz
b12gege #39145 üzenetére
Nem az kell nézni hogy bankod mennyiért veszi, ha a PayPal egyenlegről akarod küldeni akkor a PayPal számolja át forintba. Lásd az Összefoglaló, 5. PayPal pénzküldés az egyenlegről saját bankszámlára a Transfer money (Pénzátutalás) menüponttal.
A PayPal egyenlegnél a számolóval is látsz hozzávetőleges összeget. -
válasz
b12gege #39003 üzenetére
Nem azt írtam, ma annyival ment volna ki, amit te is írtál, a 71.084 Forint az ő árfolyamukkal, de most ez nem olyan nagy a különbség.
A két bank összegéhez lehet nagyjából hasonlítani, mintha egy deviza utalás érkezett volna a forintos bankszámládra és ők ennyit adtak volna érte, de mindkét banknál az ilyen jóváírásokra fizetni kell díjat is.
Maradva az Erste banknál, kapom a 240 $-t, ők adnak érte 70718 Ft-ot, ez a PayPal-tól kapott pénztől kevesebb és levonnak még 2151 Ft-ot, lényegében 68567 Ft lesz a számlámon, 2517 Ft-al kevesebb mint amit PayPal ad.
Az OTP ad érte 72774 Ft-ot, de ő is levon 1759 Ft-ot és így 71015 Ft marad meg. Ami 69 Ft-al kevesebb, mint amit PayPal ad.
De ez csak elméleti számítás mert nem a bankszámládra indult ez a $ mennyiség, jelen pillanatban csak az a lehetőséged van hogy kiküldöd a bankszámládra és ennyit kapsz érte vagy elvásárolod.Röviden a lényeg, ha minden költséget beleszámolsz, akkor nem biztos hogy az az összeg amit a PayPal ad a 240,25 $-ért nagyon kevés lenne.
Egy dolog még, ha nincs bankkártya a PayPal fiókodhoz hozzárendelve, akkor csak havi 21000 Ft a maximum amit kiutaltathatsz. -
válasz
b12gege #38999 üzenetére
Nincs megfelelő módja, a TW sem működik mindenkinek. Most annyira gyenge a forint hogy sok pénzt kapsz a $-ért.
De nem kell váltanod, az automatikus.
Vagy elvásárolod. Mivel nincs más opciód így nem egészen van összehasonlítási alapod ahhoz hogy "túl sok forintocska akadna fenn a rostán". A PayPal most mennyit adna érte? A bankod mennyiért venné meg, konvertálná a vételi árfolyamon? A pénzváltó nem játszik, mert ott kp-vel kell kopogtatni. -
válasz
b12gege #35435 üzenetére
Nincs lehetőség felülbíráltatni, mert ez egy korrekt döntés volt. Vagy visszaküldöd 5 munkanapon belül vagy ugrik a lehetőség.
Persze lehet írni ilyen témában is nekik, hogy nem értesz a döntéssel egyet és felsorolod az okokat, de nem valószínű hogy újból megvizsgálják és valamennyi rész refundot adnak meg, ami lehet hogy el sem fogja érni a 30€-t.Az sehol sem mentség hogy nem volt időm vele foglalkozni és több nappal, esetleg a reklamációra az eladó által megadott időn túl kezdjünk neki a közvetlen átvétel utáni esedékes probléma jelzésnek.
A fenyegetésben igaza van az eladónak, nem lehet, láttam már olyan esetet, hogy emiatt PayPal nem a vevő javára döntött és 2 hónapra korlátozta a fiók hozzáférés mivel megsértette a szerződési feltételeket a fenyegetőzéssel.
Egyébként is hogy akartál neki negatív értékelést adni? Az még élt az eBay-en?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest