- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Monyos #23549 üzenetére
Több mint egy hónapja és annyit foglalkoztunk már vele, hogy az Összefoglalóba is be lett írva.
A magyarországi regisztrációk esetén ez felfüggesztve, új bankkal folyik tárgyalás, ha megkötik, akkor aktív lesz a menüpont.
Külföldi regisztrációk esetén van még ahol használható, de ott is korlátozva.
Mivel 1 órás utalási rend van Magyarországon, hamarabb is átmehet pénz. Legközelebbi utalási menet 14:30-kor, előtte kellene utalnod az Unicredit számlára. De nincs garancia a mai egyenlegen történő megjelenésre. -
ku-cu
tag
Hello,
Természetesen van díja az átutalásnak (plusz nagyon előnytelenül váltják a devizát), a Paypal sem szeretetszolgálat. Az általad linkelt oldal így elsőre pontosnak tűnik, egyébként az aktuális díjakról itt tájékozódhatsz.
A lényeg hogy vásárláskor (pl ebay) egy fizetési "felkérést" kapsz, az abban szereplő összeg már tartalmazza a PP díjakat. (tehát az utalt összegből vonódik le az eladó "kárára"). Amennyiben te küldesz pénz (te vagy a kezdeményező fél), be lehet állítani hogy a küldő vagy a fogadó állja a költségeket. -
Erre a válasz egyben igen és nem. Magának a vásárlásnak nincs plusz költsége, viszont ha a PP váltja neked a valutát akkor legtöbbször rosszabbul jársz mintha a bankok váltana, én ezt leginkább a font árfolyamán vettem észre, az itthoni legmagasabb árfolyamnál is 20-30 Ft-al többet kérnek.
Viszont amire Te gondolsz, jutalékot csak eladásokból vonnak. -
Hintalow
senior tag
Én az ilyen oldalakban nem nagyon bízom.
Sokszor régi, abszolút nem up-to-date információkat írnak, sőt sokszor alapból valótlanságokat, mert többnyire lelkes amatőrök csinálják.
pl. nincs odaírva, hogy miféle "tranzakciós költség" az.
Ha vásárolsz a paypalon, az semmibe nem kerül. Ha pénzt küldesz csak úgy égy másik paypalra, annak lehet díjja, de az is több mindentől függ. Továbbá ha jol tudom pénzbe kerül az is ha eladóként pénzt fogadsz valakitől (tehát nem "csak úgy" utalnak neked, hanem rendesen invoice-ot/számlát használsz)
Ami nem került szóba, az az, hogy te mit is akarsz csinálni? -
axioma
veterán
Nalam ugy van, hogy ket cim van benne, az egyiknel az en nevem es a valos cimem, ezzel regisztraltam, a masik az en nevem es egy / utan a cegem neve, a ceg cimevel, es ezt allitottam elsodlegesnek, minden oda erkezik. De mar ket eve csinaltam, fene tudja hogyan, de ment segitseg nelkul, nem lehetett nehez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó Samsung Galaxy A56 8/256
- GPD Win Max 2 brutális handheld gaming pc makulátlan állapotban dobozával.
- AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BlueTooth/Win11
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged