- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kecsotam #38741 üzenetére
Ezzel a válasszal az gond hogy csak bizonyos Telenor előfizetői számokra nem érkezik meg az sms.
Nem írnak arról hogy a belső szűrők, ahol pl azt adja meg az előfizető hogy miről nem fogad hívást, vagy amit letiltott szolgáltatás, azok hibátlanul működnek-e. De tényleg előfordulhat hogy a Telenor műszaki háttere az teljesen más rendszerre épül, mint a Telekom, Vodafone és a DIGI mobil szolgáltatóké. -
válasz
Kecsotam #38702 üzenetére
Már leírtam. Ki kell kapcsoltatni a PayPal-al és használd az alkalmazás hitelesítést, a másik védelmi módszerüket.
A Telenor nem akarja, nem tudja megoldani. Akik nem számhordozást használnak azok megkapják, akik maradtak a Vodafone-nál azok szintén megkapják a 70-es számra.
Az új év indításnál elállítódhatott náluk valami, de ezek szerint nem ismerik a saját rendszerüket az embereik.
A PayPal-hoz hiába fordultam, tőlük kimennek az sms-ek és ez igaz is. -
válasz
Kecsotam #31512 üzenetére
Nem találtam meg a legutóbbi ilyen tesztet, hdd csere volt, így csinálok egy újat, persze kisebb összeggel és akkor kiderül, hogy mostanában mivel járunk jobban.
Azt azért nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ha nincs kártya hozzáadva akkor vannak limitek és azt is hogy az egyenleg feltöltés az időbe kerül, az árfolyamok meg állandóan változnak. Ha meg már a kártya hozzá van adva, akkor miért ne azt használjuk?
A PayPal kártyás vásárlási árfolyam és a banki kártyás vásárlási árfolyam esetén egyértelmű az utóbbi javára a kedvezmény.
Az egyenlegről történő fizetéshez meg ahol van a bankban utalási díj amit nekünk kell fizetni az hozzászámolandó.
Majd beszámolok, ha a pénz az egyenlegre ért. -
válasz
Kecsotam #31510 üzenetére
Ez virtuális Mastercard kártya a bankszámládhoz tartozó virtuális kártyaszámlához.
Én példádat nem értem, hogy honnan vetted az árfolyamokat.
Ha ma vásárolsz és a PayPal vált akkor 1 $ az 281 Ft.
Ha az OTP elszámolási árfolyamát nézzük (ez nem lesz pontos, mert az holnap lesz elszámolva, de pár fillér az eltérés) az pedig 1 $ az 271,64 Ft.
A különbség egyértelmű, 9,36 Ft al kevesebb ha nem a PayPal váltja a devizát.A példa szerint ha felteszel 25700 Ft az egyenlegre és azt egyenlegen átkonvertálod és az 100 $ lesz. gy a 100$-os vásárlás 25700 Ft, míg a kártyás levonás 27164 Ft lesz, ez alapján nálad az igazság. Ki kell próbálni.
Ha a vásárlási árfolyamot akarod ellenőrizni a PayPal-n, így kell az adatokat beírni a konvertálóhoz az 1 = 1 $ lenne
Az OTP kártyás vásárlási elszámolási szabályai az első rész:
De azt hogy miért állítsuk át többször, szám értékkel együtt több hozzászólásba leírtam itt, azért készült a leírás és a Összefoglalóból idézett rövidebb mondat, hogy ne kellejen minden egyes alkalommal a fentieket leírnom
-
válasz
Kecsotam #31499 üzenetére
Ha átállítod, azután a bankod kártyás vásárlásra vonatkozó elszámolási árfolyamát használod. Ez minden bank esetén más és még a kártya típusától is függ.
Bővebben ha megadod a bank nevét és kártya típusát
Többször írtam és azt átváltási leíráshoz is beírtam: Ez általában egy deviza egységhez viszonyítva 6-12 Ft - eltérés is lehet a banki konverziót választva.
Konkrét tapasztaltok birtokában írtam. Így nem jó ötlet: Vagyis jobban járok ha átutalok egy nagyobb összeget azt átváltom USD-re és azzal fizetek nem a fiókhoz rendelt kártyáról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged