- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vegyszer #39554 üzenetére
Ezt inkább a Gearbest topikban kellene kitárgyalni, de van raktári készlet hiány és ez szokott az eljárás lenni és mindig az üzletnél kell az elállást kezdeményezni és náluk is működik ez.
A PayPal ebben nem tud segíteni mert ez még nem tartozik a vásárlói védelem kategóriába. Amit nem adnak fel arra nem lehet meg nem érkezett dispute-t nyitni.
Én vártam amikor hasonló eset volt. -
atala
addikt
válasz
vegyszer #39469 üzenetére
Nekem február 17-én még jó volt. Már hallottam erről a hibáról, hülye voltam, hogy nem kapcsoltam ki már régen. Nem az a gond, hogy nem tudom elmondani mit akarok, mert az a leg egyszerűbb, lefordítom google-al, és kiírom. Az a gond, ha nem értem, mit kérdez. Mindegy, a lányom valamennyire beszél angolul, majd össze hozzuk.
-
-
dredjudge84
őstag
válasz
vegyszer #39296 üzenetére
Két éve rendelgetek Kínából, tudom hogy lassúak. Azt is tudom, hogy most gázos a szitu a koronavírus miatt. De akkor az eladó reagáljon valamit az üzikre, hogy bocs de ez van és nem tudom küldeni, csak ekkor meg akkor. E helyett amikor írtam először hogy nrem kell a motyó, azt írta hogy jó, de majd egy hét múlva írjak újra. Eltelt az idő írtam de csak automata üzik a válaszok hogy már újra megy a raktár és küldik a motýót. Persze azóta se adták fel, de nem is térítenek vissza.
A gearbestes rendelésről meg annyit, hogy ha látnám hogy valóban úton van, akkor várnék, de nem ez a helyzet.
-
-
-
válasz
vegyszer #38666 üzenetére
Lényegében igen. Tényleg csak annyi kellene hogy az adott számra rákeresnek az érkező sms-eknél.
A Telekomnál a szám ugyanaz, a 305555526, a DIGI mobilnál viszont minden alkalommal más számról jön csak a körzet hívó azonos a +44. Azt nem tudom hogy Telenor szám állandó vagy változó, de az biztos hogy nem mobilokról jön. -
válasz
vegyszer #38666 üzenetére
Ezeket nézette át velem is a csaj, hogy nincs-e a telefonon erre beállítva blockolás. Mondtam neki, hogy nincs ilyen beállítva, de meg is nézem a kedvéért. Még jó hogy közelben volt a jabra füles betettem és közben csinálhattunk bármit.
Azt megköszönnénk már én is keresem a kapcsolatot az ismerősök között a telenorral.
-
válasz
vegyszer #38646 üzenetére
Eddig az az információ futott be, hogy egyszerűen nem hiszik el hogy ami előfordult a Telekomnál, a Vodafone-nál az náluk is lehetséges. Probléma az hogy nem elhinni kell, hanem leellenőrizni. Amikor konkrétan meg van adva hogy mit nézzenek még akkor sem teszik. Biztos hétvége miatt nem dolgoznak. Ezzel nem lehet mit kezdeni. Újból fel kell vetetni hibára.
Azt tudjuk bizonyítani hogy nem a Paypal-nál van hiba hiszen 3 szolgáltató esetén működik. -
válasz
vegyszer #38636 üzenetére
Mobilszolgáltató? Mert Telekom az oké és Digimobil az oké
A Telenorral volt mostanában gond, írtunk róla. (#38622)-tól visszafelé
Ilyenkor nincs értelme jelszócserét kérni, hiszen azt is sms fogod megerősíteni. Ha nem jön a belépési 5 percen belül akkor az sem fog megérkezni, csak megkavarod a rendszert és bonyolultabb lesz belépned. -
válasz
vegyszer #35498 üzenetére
A kártyával netes fizetéshez kell a CVC/CSC kód. Ugye beléptél a PayPal-ra? Ha igen, akkor nincs különösebb gond. Egyébként is ez bet oldal és a PayPal fizetés nem szereti egymást, szerintem rosszul van konfigurálva a PayPal fizetési kliensük. Valamelyik nap másnak is volt velük gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest