- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
torma1981 #40365 üzenetére
3. Kérdés: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen?
Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot.
A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik.
Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.Ha a PayPal egyenlegre küldenek pénzt az ott kell hogy legyen, de az akkor nem vásárlás összegének az automatikus visszatérítése, hanem csak normál pénzküldés.
Ha a megérkezés után vásárol valamit akkor persze felhasználhatja ezt is fizetésre. -
válasz
torma1981 #38760 üzenetére
Sms kiszolgáló szerver, nem egészen klasszikus központ. Ezért is gond az hogy egyik szám tudja fogadni, a másik meg nem, pedig ugyanarról a számról megy el és ugyanazon szolgáltatónál van a két fogadó szám. Mondjuk nem Telenor hiba, de hogy tud szelektálni a küldőeszköz a számok közt? Ez az amit nem tudnak megmagyarázni.
Mi van akkor ha bizonyos okból a szolgáltató vagy a telefonunk levélszemét szűrője fogja meg vagy a szám felkerül a emeltdíjas SMS-fogadási listára, ami adott esetben tiltásra van állítva? Az kinek a hibája? Telefon függő lehet de nálam engedélyezve van a Kéretlen üzenetek megjelenítése opció. Meg a WAP push üzenetek is engedélyezve vannak, akármi is az.
-
válasz
torma1981 #38661 üzenetére
Írtam, hogy nem hajlandók tudomásul venni, a másik két cég is elsőként mindig tagadta, aztán a műszakiak csak megtalálják a blokkolást. Arról sem tud az embered hogy nem mobilszolgáltatótól érkező sms-ek esetén máshogy működik a dolog.
Azt válaszolná a PayPal hogy náluk nincs gond, hiszen a szerverük küldi az sms-eket a Telekomra, a Vodafone-ra, a DIGI mobilra és azok meg is kapják. Ugyanúgy elküldi a Telenor számra is, azt is meg tudják erősíteni. Nem a küldés a gond, hanem a nem fogadása.
De hidd már el hogy ezeket a köröket már többször lefutottuk, nem kitaláltam amit írtam a hibáról. -
válasz
torma1981 #38661 üzenetére
Én is tettem bejelentést amit fel is vett a csaj, mondta hogy majd hívnak a technikusok, de csak ő hívott vissza pár óra múlva, hogy nem találta semmit. Tegyem át másik telefonba a kártyát, vagy kérjek új sim-et ha nem jó. Ma még majd kérek új sim-et az úgyse árt. Aztán ha ezután sem jön meg az sms akkor a boltba is teszek bejelentést, majd a 1220-on is.
-
válasz
torma1981 #38617 üzenetére
De, ki kell kapcsoltatni a PayPal-al az sms védelmet, de ehhez fel kell őket hívni munkanap.
A mobilcégnél meg 2 perc lenne levenni az Internetes sms-ek blokkolását.
Az utolsó szöveg a 38615 hsz-ben 2018-11-14 16:01:41-kor jött, azután 2018-11-14 19:24:41 már azt írták, hogy megjavult.
Gondolom a Telenornál is képesek ennyi idő alatt rájönni az okra és kijavítani, főleg ha nem tagadnák, hanem tényleg megvizsgálnák a bejelentéseket, amelyekben rá van mutatva hogy milyen irányba keressék.Megoldás a későbbiekre:
Két eltérő szolgáltatói telefonszám hozzárendeléssel, bejelentkezéskor választhatóak, hogy melyik számra kérd az sms-t. -
válasz
torma1981 #38614 üzenetére
Már írtam:
van amikor nem a PayPal miatt nem kapod meg, előfordult már hogy nagy tagadások után (Telekom és Vodafone) derült ki hogy az sms szerverről érkező üzenteket nem továbbította a rendszer, mert nem "telefonról" jöttek.
Ha PayPal-nál van hiba ők 1-2 órán belül megjavítják.Próbáld meg elmagyarázni annak akivel beszélsz, hogy ezek nem telefonról küldött sms-ek és ezeket az ő rendszerük blokkolhatja, legyen szíves és szóljon a műszakiaknak hogy ezt ellenőrizzék le.
2018 november közepén volt hasonló gond a Vodafone-nál.
Akkor az első nálunk minden jó válaszok után ilyeneket írtak:A cegem ma kapott (papiralapu) levelet a Vodatol a kiemelt ugyfelszolgalatos ticketem miatt, hogy sikerult felfedezniuk a problemat (juhheee, ez kb annyit jelent h tudtak reprodukalni) Viszont ezen a szinten nem tudjak megoldani, ezert tovabbitottak a "radios halozatos" reszlegnek...
Egy másik:
Szóval megkaptam a Vodafone levelét, amiben az áll:
Kérésének megfelelően bejelentését rögzítettük. Panaszát az Ön által közölt információk és az első körben lefolytatott elemzések alapján a technikai csoportunk jogosultnak találta. Annak érdekében, hogy Ön szolgáltatásunkat megfelelő minőségben vehesse igénybe., hálózati és rádiós munkatársak bevonása indokolt egy második körös vizsgálatba.
...........
A második körös vizsgálat célja, hogy feltérképezzük és azonosítsuk panaszának pontos okát és a legoptimálisabb, hosszan tartó megoldással orvosoljuk ezt.
...........
Szóval nem PayPal hiba, így gyanúm szerint a szolgáltatót váltóknak fog működni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- 3D nyomtatás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest