Hirdetés
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekrisztian
őstag
válasz gipsztigris #29568 üzenetére
Én pont ezzel szenvedek, nem az első eset, hogy bármit teszek nem tudok bizonyos termékeket megvásárolni.
609€ fizetnék, order limit a banknál 700€, de a paypalon is van 70€> mégsem tudok vásárolni.
Van valahol még rejtett limit állítás vagy hol lehet a gubanc? -
Topikgazda
válasz gipsztigris #29463 üzenetére
Még megérkezhet.
-
Topikgazda
válasz gipsztigris #29461 üzenetére
Annyit írnak, hogy a vásárlás azonosítóját megadva vedd fel velük a kapcsolatot, ha 20 munkanapon belül nem érkezik meg.
Írj nekik újból.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz gipsztigris #29459 üzenetére
Amíg nem kapod meg és ez 180 napban benne van tudsz a PayPal-n probléma rendezést kezdeményezni.
Az hogy régebben 5-6 nap alatt megkaptad ez annyira nem számít.
Milyen vásárlói védelmük van a szállításra? Van olyan webshop ahol ha 30 napon belül nem érkezik meg, akkor azt jelezned kell és visszakapod a pénzed vagy küldenek másikat.
Nézd meg ezt a lehetőséget is. Ha most indítasz disputet-t első körben a a webshop azt fogja válaszolni hogy várjál még, ha ezt nem fogadod el, akkor viheted tovább a PP felé az ő döntésükre bízva magad. -
Topikgazda
válasz gipsztigris #28391 üzenetére
Tavaly nyáron ezt írtad: Viszont nem tudom mi történt, mert fizettem valamit a banggood.com-on sikerrel, utána sikerült az ebay-es fizetés is.
Gondolom az a kártya még mindig.
Mobil app-al vagy böngészős verzióban fizetnél? Cseréld meg.
De az SMS-ek tartalma nem segít, elhisszük. A banknál nincs limit korlátozás a fizetésre?[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
válasz gipsztigris #28391 üzenetére
Ez tök fura. Nekem is nagyobb összegű lenne a vásárlás és nem engedi.
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #28367 üzenetére
Sajnos továbbra sem tudok vásárolni nagyobb összegben !
Elindítom a PayPal fizetést, majd megérkezik az sms az OTP-től, hogy kártyás vásárlás, majd rögtön utána, hogy stornó.
Próbaképpen elindítottam egy pár dolláros vásárlást, azt simán meg tudtam tenni hiba nélkül. Ötlet?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
aytukabozs
addikt
válasz gipsztigris #28365 üzenetére
Nem limit lesz ez, szimplán a PP viszonylatban nem működik hogy 'hitelre' vásárolj. szerintem
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Topikgazda
válasz gipsztigris #24137 üzenetére
A Paypal-n ott a kártyád?
-
vtechun
veterán
válasz gipsztigris #24135 üzenetére
összelinkelted megint? mert nekem újra linkelve megint rossz volt, aztán, mondom akkor nem linkelem össze, nem vagyok magam ellensége, így egyelőre működik. Ha meg majd rinyál valamelyik eladó emiatt, akkor keresek másikat Vagy addig oldják meg...
-
vtechun
veterán
válasz gipsztigris #24124 üzenetére
sziasztok, ugyanez a hibám tegnap óta, több készülékkel is tapasztalom, telefon, tablet, laptop. Valami olyasmi lehet, hogy a ebay-ről az infó valamiért nem megfelelően kerül át a paypalhoz. máshonnan, pl. gearbest, simán ment a fizetés. Valakinek ötlet? Valamiért van egy olyan sejtésem, hogy ha regelnék egy új ebayt, akkor menne. DE értelemszerűen ezt nem szeretném... Valakinek valami ötlet? Kicsit gyanús egyébként, hogy amikor átirányít a paypal oldalára, akkor semmit nem kérdez, egyből ezt írja belépés után.
nekem is van erről egy screenshot
-
Topikgazda
válasz gipsztigris #24126 üzenetére
Kezd azzal, hogy a böngésződben törlöd az eBay és Paypal sütiket.
Az ebay-n ellenőrizd az Account settings-ben a PayPal Account résznél ott van-e a Buying on eBay: Your eBay account is linked to this PayPal account for purchases az email címed és a vége egy kék Unlink link.
Innen át tudsz lépni a Paypal-re a Update your PayPal settings linkkel.
A Paypal-re belépve a My Profile oldalnak kell jönni, ott válaszd a My Money részt.
Debit and credit cards Update
Az adott kártyának Primarynak kell lennie, az Edit-re kattintva nézd meg jók-e az adatok és a CVC kódot beírva Save, megy az 1$-os próba terhelés, ha az oké persze sztornózza a rendszer kb 30 mp után, de valami nyomának kell lenni a banki rendszerben, a kártyás vásárlás zárolás, vagy ha előfizettél sms.My settings részen a Log In with PayPal Websites where I've logged in with PayPal. Change, ott kell lennie az eBay-nek zöld pipával
-
Topikgazda
válasz gipsztigris #24124 üzenetére
Igen és konkrétan milyen fajta kártya?
A törlésnek nem igazán van értelme, ha törlöd, ugyanazt a kártyát rögtön nem lehet visszaadni, a törlésnek is van a rendszerben átfutási ideje.
Egyébként ez hibaüzenet az érvénytelen kártyára vonatkozik, nem azt amit mostanában másoknál problémaként jelentkezik, hogy nem lehet fizetni az adott kártyával. dátum és cvc, csc kód jól megadva, máshol lehet vele vásárolni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest