Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz breakout123 #14867 üzenetére
Egyébként pont erre, az internetes vásárlásokra van virtuális kártya, vagy webkártya, függően attól, hogy melyik bank, hogy hívja! Arra minden vásárlás előtt annyi pénzt teszel amennyire szükséged van, vagy a vásárlási limitet állítod akkorára, megint csak banktól függően! Ez viszont 5 perc, még éjjel 3-kor is, és nem tart napokig, mint az átutalás a PP számlára!
-
Kicsirics77
veterán
válasz breakout123 #14872 üzenetére
Én már át is állítottam.
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
aytukabozs
addikt
válasz breakout123 #14869 üzenetére
De lehet.
Ha van a PP egyenlegen pénz ahhoz nyúl először, ha az nem elég, akkor kipótol a kártyáról.
A számlához csak akkor nem nyúl ha nincs kártya társítva.
A kártyás vásárlás előnye a gyorsaság mellett hogy beállíthatod hogy a PP árfolyama helyett a bankodé érvényesüljön, ami legtöbb esetben jobb mint a PP-é.
Gyorsaság akkor lehet fontos ha nem tervezhető vásárlásba botlassz, ha hirtelen szembesülsz egy villámakcióval, akkor a feltöltés mire teljesül addigra simán lecsúszol a jóságokról.szerk.:
Sok emberben megmaradt hogy online vásárlás esetén ne add ki az adataidat, de ha a PP-n keresztül vásárolsz kártyával akkor ponthogy védve vagy.
Az eladó a kártyadataidból mit sem lát hisz azt a PP-nek adtad meg, ő csak a pénzedhez jut hozzá, a személyes adataid védve vannak, ill. ha valami gebasz van akkor ugyanúgy vissza is kapod azt minth a PP egyenlegről fizettél volna.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Kicsirics77
veterán
válasz breakout123 #14869 üzenetére
az adott oldalon ha fel van tüntetve,hogy paypal maestro mastercard vagy visa a fizetési lehetőség akkor természetesen tudsz a saját kártyáddal is fizetni pl ebay ott lehet a paypalon kívül ezekkel a kártyákkal is fizetni.
aytukabozs: megadta a választ
[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz breakout123 #14867 üzenetére
ha a paypal fizetést választod az adott oldalon ahol vásárolsz akkor a paypal számláról vonja le,legalábbis nálam eddig mindíg arról vonta le.
egyébként meg nem is figyeltem,hogy mennyi a költsége az utalásnak,de nyilván 0.001% az otp banknál.de ezt nem tudom pontosan..... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Kicsirics77
veterán
válasz breakout123 #14865 üzenetére
én ha vásárolni akarok akkor előtte egy nappal utalok a paypal-ra a kártyám nem használom ilyesmire,ezért van a paypal.
-
MODERÁTOR
válasz breakout123 #14856 üzenetére
Néhány nap... Már pontosan nem emlékszem, de úgy rémlik, nekem olyan ~5 nap volt, ERSTE VISA Virtuon párossal, bár ez nagyjából mindegy!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Futás, futópályák
- DIGI kábel TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest