- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
breakout123 #14867 üzenetére
Egyébként pont erre, az internetes vásárlásokra van virtuális kártya, vagy webkártya, függően attól, hogy melyik bank, hogy hívja! Arra minden vásárlás előtt annyi pénzt teszel amennyire szükséged van, vagy a vásárlási limitet állítod akkorára, megint csak banktól függően! Ez viszont 5 perc, még éjjel 3-kor is, és nem tart napokig, mint az átutalás a PP számlára!
-
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123 #14872 üzenetére
Én már át is állítottam.
-
aytukabozs
addikt
válasz
breakout123 #14869 üzenetére
De lehet.
Ha van a PP egyenlegen pénz ahhoz nyúl először, ha az nem elég, akkor kipótol a kártyáról.
A számlához csak akkor nem nyúl ha nincs kártya társítva.
A kártyás vásárlás előnye a gyorsaság mellett hogy beállíthatod hogy a PP árfolyama helyett a bankodé érvényesüljön, ami legtöbb esetben jobb mint a PP-é.
Gyorsaság akkor lehet fontos ha nem tervezhető vásárlásba botlassz, ha hirtelen szembesülsz egy villámakcióval, akkor a feltöltés mire teljesül addigra simán lecsúszol a jóságokról.szerk.:
Sok emberben megmaradt hogy online vásárlás esetén ne add ki az adataidat, de ha a PP-n keresztül vásárolsz kártyával akkor ponthogy védve vagy.
Az eladó a kártyadataidból mit sem lát hisz azt a PP-nek adtad meg, ő csak a pénzedhez jut hozzá, a személyes adataid védve vannak, ill. ha valami gebasz van akkor ugyanúgy vissza is kapod azt minth a PP egyenlegről fizettél volna. -
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123 #14869 üzenetére
az adott oldalon ha fel van tüntetve,hogy paypal maestro mastercard vagy visa a fizetési lehetőség akkor természetesen tudsz a saját kártyáddal is fizetni pl ebay ott lehet a paypalon kívül ezekkel a kártyákkal is fizetni.
aytukabozs: megadta a választ
-
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123 #14867 üzenetére
ha a paypal fizetést választod az adott oldalon ahol vásárolsz akkor a paypal számláról vonja le,legalábbis nálam eddig mindíg arról vonta le.
egyébként meg nem is figyeltem,hogy mennyi a költsége az utalásnak,de nyilván 0.001% az otp banknál.de ezt nem tudom pontosan. -
Kicsirics77
veterán
válasz
breakout123 #14865 üzenetére
én ha vásárolni akarok akkor előtte egy nappal utalok a paypal-ra a kártyám nem használom ilyesmire,ezért van a paypal.
-
válasz
breakout123 #14856 üzenetére
Néhány nap... Már pontosan nem emlékszem, de úgy rémlik, nekem olyan ~5 nap volt, ERSTE VISA Virtuon párossal, bár ez nagyjából mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest