-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
Bati0501 #14149 üzenetére
És tényleg. Pffffff....
Akárhányszor módosítottam a jelszón, mindig volt benne #...direkt ajánlják, hogy legyen ilyesmi benne, és különben is, soha sehol nem volt ezzel gond, pedig néhány oldalra már regeltem, és szinte minden általam használt jelszóba rakok valamilyen 'ákombákomot', ha engedélyezi az oldal. A paypal-on úgy tűnik ez kifogott.
Köszi a tippet!
-
-
-
válasz
Bati0501 #14122 üzenetére
Vásárláshoz nem kell a PP számládon pénznek lenni, az ugyanúgy megoldható PP-n keresztül a kártyáddal, mintha csak a boltban fizetnél vele!
Viszont ha van rajta pénz, akkor először azt fogja felhasználni! Tehát, mondjuk most ott van a 400Ft, amit levettek a kártya hozzáadásánál, így az első vásárláskor ezt fogja levonni, és a hiányzó összeget pedig a kártyáról veszi már...
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bati0501 #14118 üzenetére
nem ellenkezőlag, tök frankón csináltál mindent,
így fogsz tudni PP-védettséggel a kártyáddal vásárolni!De ettől még a PP felületén nem kell hogy lássad az összeget ami a bankszámládon van,
max. ha nincs pénz rajta, majd a bank elutasítja a vásárlást.
De a PP-enk számszerűleg nincs köze hozzá mennyi pénz van a számládon.Így érthető volt?
A PP-n csak az esetlegesen feltöltött egyenleget látod, de az meg neked nem lesz, hisz szándékaid szerint kártyával használod majd.(#14120) naggyula
Igen, így próbáld.
Bocs, a bénázásért -
aytukabozs
addikt
válasz
Bati0501 #14113 üzenetére
NEM.
Egy dolog a paypal egyenleg, mint önmagában kártya nélül is működő dolog, és van hogy regisztrálsz egy kártyát amit PP-n keresztül használsz.
A kettő mehet szimultán is, de a PP felüleltén csak az aktuális PP egyenlegedet látod (ami nyilván lehet 0 is ha csak kártyával fizetsz).(#14114) naggyula
szerintem meg ÍGY(#14116) [Prolixus]
2-3 hozzászólással előtted is ez a téma....
válasz még nincs :/ -
axioma
veterán
válasz
Bati0501 #14101 üzenetére
En egyszer Finnorszagban, az ottani egyetemi rendszergazdakkal rogton kierkezesem utani napokban szivtam egy szokoz miatt a jelszavamban - okos rendszergazda nem tiltotta a jelszo elfogadasanal, viszont masik rendszer felol akkor me'g command line alapu belepest csinalt, es csak egy parametert kuldtek tovabb, azaz a jelszavam felet... azota a spec. karakter nalam a vesszo, pont, esetleg minusz, alahuzas.
Ja es en is gond nelkul hasznalom a jelszavamat, igaz nekem evek ota megvan a paypal reg-em.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest