- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BRIKLY #25382 üzenetére
Akkor pontosítom a kérdést: Ez a kártya ugyanahhoz a bankszámlához kapcsolódik mint az új kártya?
A 24 £ arra a bankszámlára fog kerülni ami a 8832 végszámú kártyához tartozott.
Egyébként ilyen szám változással járó kártya cseréhez szoktam javasolni, hogy addig ne legyen törölve a Paypal fiókból, amíg várható visszatérítés az ezzel történt vásárlásokból.
Legtöbb banknál nincs ezzel gond.
A lejárt dátumú kártyák még a lejáratot követően 30 napig "élnek" pénzügyileg, mert ha a lejárati hónap utolsó napján vásárolsz vele, akkor még nem az nap fogja a pénzt utalni a bank az eladónak és még lehet sztornózni is a vásárlást.
Más is és én is kaptunk már úgy pénzt, hogy nem a kártya járt le, hanem az adott banknál megszűnt a szerződésünk és kaptunk refundot az ő "kártyájukra".
Ha 14-én nincs a számládon, tedd azt amit javasoltam. -
válasz
BRIKLY #25380 üzenetére
Nem küldik kártyaszámra, az a kártya a folyószámládhoz tartozik, ezért számlára megy a pénz.
Nem egészen úgy kell érteni a kártyaszámot az értesítőben.
Mivel 8-án jött az értesítés és a bankszámlán 3-4 nap amíg megjelenik normál esetben is, az még hátra van.
Ha 14-én nincs a számládon jóváírva, besétálsz hozzájuk, viszed kinyomtatva a vásárlási és a visszatérítési tranzakciót és megkeresteted a bejövő deviza számlájukon és jóváíratod.
Az időt a Paypal értesítéstől számoltam.
Már volt erről szó a topicban. -
válasz
BRIKLY #24887 üzenetére
Ez új kártya, add hozzá.
A régit csak azután töröld, ha már emez elsődleges.
És véletlenül az Összefoglaló
Kártya hozzáadás a Paypal fiókhoz
Letöltési link.
Frissíteni meg szerintem egyértelmű a megfogalmazás:
Kérdés: Ebben a hónapban lejár a Paypalhoz adott hitelkártyám érvényessége. Mit tegyek?
Válasz:
Ha nem változik a kártya száma - folyamatos frissítés -, akkor csak a dátumot kell módosítani.Miután beírod a kártya adatokat és az 1 $-os terhelés rendben megtörténik, kb 2 mp, onnantól vásárolhatsz a kártyával, a kód a pénzküldési limited eltörléséhez szükséges, gondolom most hirtelen nem akarsz 21000 Ft-nál többet küldeni?
Minek töröm magam ezzel az Összefoglalóval, nem is értem. -
-
-
válasz
BRIKLY #14835 üzenetére
Szia!
Szerintem fel kellene vedd a kapcsolatot a PP-vel, akik minden bizonnyal fognak tőled kérni különböző személy azonosító, és bankszámlával, kártyával kapcsolatos dokumentumokat, és így talán visszakaphatod az accot! A probléma annyi, hogy mindezt célszerű lenne telefonon megtenni, mert e-mailben sajnos hosszú hetekig is elhúzódhat a dolog, ha egyáltalán válaszolnak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest